*

2006-05-31
21:58:58

Sista kvällen!
18790-119
Vi bodde på ett litet hotell...killen till vänster heter Sheechan och tog väl hand om oss hela tiden, blommorna hade vi köpt!
Det var svårt att åka hem...vi hade det ju så bra! Mn som sagt borta bra men hemma bäst! Sheechan tyckte att jag kunde stanna och jobba hos dom...han kunde tänka sig att gifta sig med mig också...ha, ha!
Han var kul att slänga käft med...förra veckan hade vi hotellet för oss själva i tre dar, tänk er en hel pool för sig själv!
Det var lågsäsong ännu så det var himla lugnt, som mest var vi sex gäster tror jag.

2006-05-31
21:39:08

På favoritrestaurangen!
18790-118
På den här restaurangen fick vi underbart god mat och bra service!

2006-05-31
18:51:59

Hemma igen!
Betydligt brunare och säkert ett par kilo upp....suck! Men det var det värt! Vi hade det såååå härligt, lugnt och gött i två veckor!

Andra dan gick vi på hamam (Turkiskt bad!) det ska ni prova om ni åker till Turkiet nån gång, vi gjorde det förra året också.
Först får man gå in i en varm bastu som luktar ecalyptus...där sitar man en stund sen går man in i det turkiska badet och lägger sig på en varm stenhäll....sen kommer en badare eller baderska och peeelar jela kroppen alla döda hudceller försvinner.

Sen häller dom vatten över en för det är varmt, sen kommer det goaste massor av lödder gnids in på kroppen och så får man massage.
Fast jag undrar fortfarande om inte min baderska var lite lagd åt andra hållet...hmm? Mina bröst fick nämligen rejäl massage...ha, ha!

Efter denna behandling går man ut och badar i en bubbelpool, tjejen gjorde mig sällskap hon kunde inte ett ord engelska...sen helt plötsligt börjar hon dansa för mig...jag blev lite generad.

Ja sen läger man sig på en solsäng insvept i stora badlakan, man dricker nåt gott och vilar en stund, sen som avslutning blir det helkroppsmassage....då var det en massös!

Efter det här mår man som en prinsessa.....det här kalaset kostade 150 kronor...vi var väl där ett par timmar.
Jag rekommenderar det varmt...ja kanske inte den intima massagen då, hi, hi!!

Nej nu väntar uppackningen...återkommer med bilder och mera berättelser. Det är skönt att vara hemma men ack så kallt, vi hade över trettio grader., förra veckan var det 37 grader i tre dar!

Kram på er har saknar er allihop!

2006-05-16
22:26:47

Meddelande
Härmed meddelas att bloggare Ninni tar semester från och med i morgon och fjorton dagar fram över!

Jag lovar att jag ska ha det underbart härligt...sola massor och dricka gott! Jag ska njuta i fulla drag, bada massor och bli brun som en pepparkaka (hoppas jag!)

Njut av våren och ha det gott tills jag är tillbaka!!



2006-05-16
20:16:44

Inte kvar!
På listan alltså...kortvarig lycka, ha,ha!! Nu var Pyret, Ullis,  och Johannapanna där!! Undrar hur man hamnar där??

Ja nu ska jag snart överge er, ni glömmer väl inte bort mig?? Idag när jag kom hem från jobbet så städade jag hela huset, och så har jag tvättat sängkläderna.

Fyllt på dammen, det hade sjunkit undan en hel del vatten. Blommorna är vattnade ute&inne! Så nu önskar jag att huset ser likadant ut när jag kommer hem!

Ha det nu så bra allihop, var rädda om er......vem vet jag kanske får abstinens så jag springer in på nåt internetcafé.

KRAM!!!

2006-05-15
19:43:52

Nej men!!
Såg ni...dom gamla listorna var tillbaka...och jag var med på mest aktiva listan...hur hamnade jag där? Hur går det nu när jag är borta...då försvinner jag nog!

Men det gör inget, nu har jag varit där (lite barnslig kan jag väl få vara).

Jag längtar så nu, ja, jag vet att jag är tjatig....men att resa är bland det bästa jag vet.
Vi har sen vi träffats alltid rest minst en gång om året...så det har blivit några resor. Nu är det en och en halv dag kvar att jobba...idag firade vi Förskolans dag...vi tjuvstartade det är i morgon, men då skulle det bli regn.

Vi gick ner till en underbart stor lekpark, släppte loss våra små på grönbete, två av kollegerna åkte och köpte mat,kvar blev jag och Malin...vi räknade barn oavbrutet...phu. Men tänk vi tappade inte bort en enda, och mysigt hade vi.

2006-05-15
08:03:48

Måndag
Nu börjar det dra ihop sig, jag brukar inte direkt ha nån resfeber...sa det senast igår! Men den här gången känns det faktiskt, undrar om det beror på allt som hände förra året?

Nej, den här gången ska vi ha det bra och bara njuta...positiva tankar!!! Men det var en del som jag skulle ha hunnit med innan vi åker.....borde ha tagit bort två kilo som jag hade bestämt mig för att göra.....men skit samma, innan jag är hemma så har jag fyra att ta bort..ha, ha!!

Nu ska jag snart åka till jobbet, det är mycket at göra där nu så här på vårkanten, bla träna sånger till skolavslutningen.
I morgon ska vi fira Förskolans dag.....hoppas att det är fint väder!

Tänk jag har allt klart till studenten, skylten är hämtad. När jag rullade upp bilden hos fotografen fick jag en försmak om vad komma skall!
Tårarna trängde upp direkt när jag såg bilden, en liten kille som sticker upp huvudet ur en papperskasse. Så söt, knappt ett år!

Bil är fixad.....trodde aldrig att det skulle gå, men det gjorde det...jippi! Fint väder den dan också tack, stor cabriolet.....det ska förhoppningsvis kunna att gå att köra utan tak.

Present är också fixad....nu är det bara menyn som ska planeras!

Ha nu en bra dag allihop.

2006-05-14
20:41:09

Gott med mat!
Hamburgarna blev ruskigt goda...köpte en grekisk mix, Santa Maria...ja det var som Grekland helt enkelt!

2006-05-14
16:51:51

Supereffektiv
Min lilla kabinväska är färdigpackad...nya skivor är färdiginspelade på minidiscen, allt är tvättat, det är tomt i strykkorgen.
Jag och sonen har handlat mat så han klarar sig när vi är borta! Jag har rensat mina klädkorgar, en hel kasse gick till syrran...TACK sa hon!

Sonen har stekt en massa köttfärs, hamburgare är gjorda till i kväll för att läggas på grillen. Grekisk smak blev det på dom...mums!

Jag har rensat frysen på allskön skit, vips fick jag flera plastlådor igen.

Nu behöver jag bara en solcreme med rejält solskydd på...solen är jäkligt stark nu på våren...ja sen kan vi väl bara åka!
Fast jag får vänta ett par dar till!

2006-05-13
18:22:07

Det var kul!
Igår kväll ringde en vän till oss båda, han var på väg till Oslo med en husbil....kom hit sa jag! Det gjorde han, han dök upp vid tiotiden, han behövde inte vara i Oslo förrän idag vid fyra....alltså det blev mycket prat i många timmar och en och annan öl slank ner också.

Jag saknar honom så mycket vi bodde grannar förut, han var tillsammans med min väninna, för några år sen tog det slut.
Det var sorg kan jag säga, för oss alla!

Men han ringer när han är i närheten och det gör mig glad för han betyder så mycket! Nu har jag installerat Skype så vi kan prata med varandra när han är ute på vift.
Vi testade förut..funkade skitbra!

2006-05-13
16:33:11

Packandets konst!
Fick en ide om vad jag skulle skriva om när jag var inne hos frktjatlund! Förr när vi började resa...då hade jääättestor resväska...massor med saker och massor med kläder skulle med!

Risk för övervikt på utresan med andra ord. Men jag har lärt mig, det behövs inte så mycket. Man tar en liten resväska på hjul typ kabinväska.
Där lägger man i allt man behöver för fjorton dagar...jag lovar det funkar.

Vi åker till ett varmt land, lite kallt på kvällen alltså packar jag ner en tröja. Långa promenader, bekväma sandaler!
Sen några linnen, ett par kjolar, trosor i mängd....vill inte tvätta! Klänningar för jag vill ju vara fin på kvällen! Sen ett eller två par skor.

Bikini, handduk, smink, solcreme, medikamenter av allehanda slag, annars har Turkiet mycket kul att köpa på deras apotek.
Och så en hög med pocketböcker...köpte en ny idag den senaste Elisabeth George...hur ska jag kunna hålla fingrarna borta från den??

Sen får man inte glömma en keps att ha på huvudet och så solglasögon förstås!! Kameran måste naturligtvis med också...det viktigaste av allt, och min Minidisc...musik på stranden ett måste.

Ja då skulle väl väskan vara klar då..snart åker vi! PS jag lovar att inte glömma tandborsten..köpte nya idag DS

2006-05-12
18:34:13

Väntar
På Anders, snart, snart kommer han...mysigt då ska vi grilla! Ha en skön kväll allihop!

2006-05-12
13:56:43

Läste!
På Aftonbladet om en kvinna som startat en kampanj. Säkerhetsnålen symbolen för barns rätt till säkerhet!

Enkelt du fäster två korslagda säkerhetsnålar på dina kläder! Det här kommer sig naturligtvis ur historien om Bobby.
Jag försökte mig på att sätta in bilden på nålarna här, men lyckades inte.

Men så enkelt...jag visar att jag bryr mig...två säkerhetsnålar! Debatten var hög på den här kvinnans blogg, många tyckte att det var fånigt...men de flesta tyckte at det var något bra!

2006-05-12
10:33:51

Liten lista som jag har totat ihop själv!
Familj: Man, son på snart tjugo och två bonusbarn!

Yrke: Jobbar som förskollärare har gjort i femton år men är utbildad fritidspedagog

Just nu: Mår ganska bra faktiskt....lite trött efter gårdagens pärs!

Ser fram emot: Resan till Turkiet

Njutning är: Att sitta på en strand och se solen gå ner och dricka iskallt vitt vin!

Ogillar: Energiätare

Sommarplaner: Vet inte riktigt än....det beror på vädret, skapligt hemma, annars drar vi iväg med bilen.

Beundrar: Mig själv och Therese för hon klarar att hålla humöret uppe trots alla motgångar!

Skall aldrig mer: Låta energiätarna ta över mig!

Drömhelg: Ha det lugnt och skönt ensam med min man.

Grältyp: Vi grälar inte så ofta, men jag tror att det är nödvändigt att göra det, man måste rensa luften ibland. Människor som säger att dom aldrig grälar tror jag inte på!

Ambition: Att leva här och nu!!

På begäran....Mina bästa bloggare: Kolla min länkar...kram på er!!

2006-05-12
08:59:18

Fredag
Jag hade bestämt mig i år för att hinna med att titta ordentligt på björkarna när dom slog ut, jag såg musöronen ena dan...sen vips var det färdiga blad?

Blommorna kommer upp från den ena dan till den andra....det bidde ingen vår...fast jag klagar inte det är jätteskönt med värme efter den långa, långa vintern!

Är hemma idag så jag kan väl gå ut och njuta idag. Det värsta magontet har gått över, jag hoppas att det inte kommer tillbaka.

Tack för alla kryapådighälsningar!

2006-05-11
13:40:21

Lite sjuk!
Jag åkte hem från jobbet idag mådde inget bra...ingen magsjuka men fruktansvärt ont i magen..riktiga knipsmärtor!
Nu har jag göront i huvudet också, har sovit flera timmar så jag känner mig lite groggy!!

Hoppas jag slipper magsjukan i allafall! Solen skiner som bara den utanför fönstret men jag har ingen lust att gå ut.....det blir soffan igen är fortfarande trött.

Om vi allihop skulle ta en kamp mot bloggen, skriva och klaga allihop, för en blogg som bara funkar ibland..inge kul det förtar det roliga tycker jag!

Speciellt på kvällen när det är kul att sätta sig en stund innan man lägger sig....ja då tar det typ en kvart att skicka en kommentar...det betyder att jag aldrig kommer i säng.

2006-05-10
19:43:23

Skitblogg!
Ursäkta uttrycket...men jag kommer ju ingenstans! Jag kan inte kommentera...ibland säger bloggen att ni inte finns registerade längre??

Ska det behöva vara så här när man faktiskt betalar för en tjänst...skit är det tycker jag.Hjälp jag kan inte logga in överhuvudtaget, nu fortsätter jag på ett gammalt inlägg som låg kvar.

Missing  nånting står det???

Nu vill jag att alla ska hålla tummar och tår för mig...vi har nämligen fått magsjuka...igen, på jobbet! jag blir galen rent ut sagt...och med min goda tur när det gäller det så har jag väl det snart...suck!

2006-05-09
20:04:27

Va kul!
Jag var inte ensam om detta fenomen...jag som alltid får skäll av mina kolleger när jag inte har strumpor på mig!

Lycka just nu är att gå ut genom uterummet, kolla in va fint det blev, sen gå ut på trädäcket, känna värmen. Sen ett kliv ner på stenläggningen...ljumma härliga stenar under mina fötter.

Jag tittar mig omkring och njuter av alla fina blommor som växer överallt....tulpanerna exploderar i alla möjliga färger...härligt!

Sen en sväng ner till dammen för att kolla in våra fiskar....dom simmar glatt runt och undrar om dom kan få lite mat!
Det ska dom snart få....visst är det underbart härligt att leva när det är sol och varmt ute!

2006-05-09
18:10:13

Barfotabarn!
När jag var liten tyckte jag aldrig om att ha skor eller strumpor på mig..usch!! Men ibland var man ju tvungen att vara fin när man skulle gå bort eller så.
Då fick man ha fina strumpor, med gördel...det fanns inga strumpbyxor, bara kalasbyxor! Sen till detta hade man då fina skor.

Efter högst en kvart när vi varit borta viskade jag i min mammas öra...har alla sett att jag var fin nu? Kan jag ta av mig, jag fick det!

Tänk på sommaren få springa utan strumpor och skor, fötterna blev rejält härdade jag sprang barfota på grus utan problem.
Ständigt svarta var dom men vad gjorde det för hemma i vår källare hade vi en dusch i tvättstugan där var det stengolv, utmärkt att skrapa av lortiga fötter på.
Önskar att jag hade ett sånt golv nu...för jag hatar fortfarande strumpor och skor! Mina strumpor åker av i April sen kommer dom inte på förrän i oktober ungefär.

Hemma har jag aldrig strumpor på mig, dom åker av så fort jag kommer hem! Så nu när det är sååå fint och varmt väder, ja då är mina fötter svarta och spruckna.

Suck ge mig ett stengolv...men när jag kommer till Turkiet, då ligger jag på solsängen och drar med mina fötter i sanden...då blir dom fina och släta!

2006-05-09
08:32:10

Host, host!
Pollen ställer till med förtret....i nat har jag haft en rejäl hostattack...lite trött alltså idag, men det går ju över! Det är en härlig dag idag med, men lite moln på himlen.

Nu är det snart dax att åka till jobbet...skriver lite mer när jag kommer hem om nu bloggen vill, är det bara jag som upplever att det är förbaskat svårt att kommentera ibland eller att överhuvudtaget kunna logga in??

Oerhört irriterande!!

2006-05-08
19:24:21

Pollen
Har det varit massor av idag...min hals känns kärv och retig! Usch skulle tro att det är all pollen eller också blir jag förkyld...men jag tror inte det!
Var ju halveländig förra veckan och det gav sig ju!

Det blir bra när vi kommer till Turkiet, ingen pollen där...skönt!

Men va härligt det är ute...undrar hur länge det håller i sig...hoppas nu bara att det här inte var sommaren.

Nej så är det väl inte, känner på mig att det blir en kanonsommar i år.

2006-05-08
07:31:54

Vackra blommor!
Tre blommor på P....pelargon är min favorit bland sommarblommorna!

Ha en bra dag allihop, kram

2006-05-08
07:31:00

Primula
Primula


2006-05-08
07:30:20

Pelargon
Pelargon


2006-05-08
07:29:30

Petunia
Petunia


2006-05-07
20:26:19

Förrådet!
18790-115
Titta Mia är det inte likadana stolar och bord som du har???

2006-05-07
19:38:31

Solen på väg ner!
Solen på väg ner!
Tack för en underbart härlig dag!!

2006-05-07
13:38:26

Altanen
Altanen
Vårstök...en del blommor planterade men ännu inte utplacerade!

2006-05-07
13:35:35

uterum
uterum
Så här blev det efter städning och ommöblering! Vi tog ut en soffa från vardagsrummet...jättemysigt!

2006-05-07
09:28:01

Ännu en vacker dag!
Tack alla goa bloggvänner för fina kommentarer...kändes jättebra! Jag vet att mitt inlägg var ganska ledsamt, men kände att jag behövde skriva ner det!

Det kändes bra, och jag mår bra!! Nu ska jag städa mitt uterum...igår planterade jag blommor som bara den, och Anders satte i et reningsverk i dammen....hoppas nu att det funkar och att vi får en glasklar damm!

Ha en bra dag allihop, kraaaam!

2006-05-06
09:15:28

Mamma
Förra året vid den här tiden var en jobbig tid. Min mamma åkte ut och in på sjukhus, det var hjärtat och det var ångest tror jag...för hon hade stora problem med att andas ( hon hade även svår astma!!)

När hon var på sjukhus var hon relativt lugn och trygg, men hemma i sin lägenhet var det ensamt och ledsamt!
Min mamma när hon var frisk var en social och utåtriktad person, hade vänninor som hon träffade ibland, satt och fikade med eller bara pratade med i telefon.

År 2004 hade min mamma åtta infarkter, det var ut och in på sjukhus, jag var med henne till Örebro på en ballongsprängning...det var nervösa timmar innan hon kom upp på avdelningen igen...skulle hon klara det.

Hon föll även riktigt illa...minns inte riktigt när det var, det gick bra trodde vi....men några dagar senare blev hela hennes mage blå, det var mjälten som spruckit. Sjukhuset, operation och intensivvård.
Nu skulle det inte gå längre trodde vi...men hon klarade det också.

Allt det här var stressande för oss alla. Vi är tre syskon som bor nära...till slut gjorde vi allt åt henne, handlade, åkte med till läkare, tandläkare, apotek.
Hon hade hemtjänst, men det var ju korta stunder...min mamma blev mer och mer ensam, jag gick ständigt med dåligt samvete för att jag inte var hos henne mer.

Usch jag får ångest bara jag skriver det här....jag älskar/älskade min mamma tro inte annat. men det här tog på mina krafter.
Hon blev en annan person, hon var inte såå glad längre. vi försökte att få hem henne till oss bara för en fika eller middag...vi lyckades inte speciellt ofta.

Det var jobbigt, hon hade ont hon hade sovit dåligt...ja men vi hämtar dig, sen kan du åka färdtjänst hem, nej var också jobbigt.

Sista Julen valde hon att vara ensam hemma....det kändes fruktansvärt...ENSAM på Jul! Vi åkte dit och hade lite jullunch hemma hos henne.

Jag tycker inte om Julen, sen min pappa dog -94 så har det bara gett  mig olustkänslor. Nå var var jag? Jo maj förra året, vi åkte in och ut till sjukhuset.
Vi visste inte från den ena dan till den andra vad som skulle hända. Stressmoment kan jag säga!
Å ena sidan ville jag att mamma skulle få dö....å andra sidan inte!

Då fick jag dåligt samvete för att jag ville att hon skulle få dö...vilken kaos det var inne hos mig!

Innan vi skulle åka till Turkiet förra året efter mammas alla turer..då låg hon på sjukhuset...hon var rejält dålig, jag ville inte åka, men alla mina syskon sa....ÅK!
Mammas sista ord var...Ha det jätteskönt jag ska försöka att hänga i!

Väl nere i Turkiet började det stora messandet mellan syskonen och mig....hon blev hastigt sämre....sen blev hon jättepigg!
Sen en dag när inte  min mobil var med mig,  vi kom tillbaka från stranden,jag
rusade jag upp på rummet med en rejäl olustkänsla i kroppen...jag hade rätt, mamma hade dött!

Ännu mer ångest...jag var inte där....den kvällen grät jag, drack en jäkla massa, pratade och pratade, grät ännu mer.
Tack min kära make för att du fanns hos mig  och stöttade mig.

Resten av semestern gick bra....men när vi kom hem, då kom alla känslor i kapp mig, jag blev sjukskriven ett tag.
Jag behövde det...sen blev det bättre.

Nu är det snart ett år sen, tankarna kommer tilbaka med kraft......nu åker vi till Turkiet igen. Den här gången hoppas jag slippa just det här!

Och grattis mamma för igår hade du födelsedag!!!

2006-05-05
15:49:05

Paus
Var tvungen att ta en liten paus i solandet......det är jättevarmt på vår altan. Jag har smugit på mig bikinin och hoppas att ingen ser mig *fniss*
Jag var inte alls så snygg i bikini som jag trodde att jag skulle vara, några kilo lättare gjorde inte saken bättre. Tycker snarare att "volangerna" draperar sig ännu mer över bikinibyxan.

Skit samma....så här är det , och vill jag få lite färg så är det bara att bita ihop. Dom hade det bra för när det var modernt med baddräkter som gick ner till knäna.......fast å andra sidan måste ha varit förskräckligt varmt och opraktiskt när man badade.
Måste ju ha tagir en sån baddräkt typ ett år att bli torr....stooor risk för urinvägsingektion!

Nu går jag ut igen...lite vatten först!


2006-05-04
17:17:38

Känns som sommar!
Det är väl underbart....det är varmt, solen skiner.....mums! Nu har vi planerat klart för idag, vi fick klart allt vi tänkt oss, vi hann till och med att köpa presenter till våra sexåringar som slutar!

Det blev kläder vilket dom alltid får, går inte att rucka på det...för dom vet! Killarna får shorts (långa) och fina t-shirtar, tjejerna får klänningar.

Vi har alltid en stor avslutningsfest för dom, då har vi kul ute, sen äter vi en massa onyttigt...chips, kakor, pizza, dricka mm...det här ääälskar barnen.
Sen blir det paketutdelning...efter det rusar alltid barnen in för att sätta på sig sina nya kläder, har inte varit med om en enda gång utan att dom blivit jätteglada för kläderna!

Nu ut igen.....

2006-05-04
07:24:34

Härlig dag!
Ute strålar solen om ett tag kommer mina kolleger för en planeringsdag! Det blev sent igår, vi pratade och pratade.
När Liselotte kom satt vi först ute, och det var varmt. Sen flyttade vi över till farstukvisten, jag hade gjort en pastasallad som vi sköljde ner med iskallt vitt vin (ja, ja jag vet att det är vardag, men igår var det festligt!)

Där satt vi i flera timmar och bara hade det mysigt...vi avhandlade allt! Helt plötsligt var klockan halv tolv, nej nu ska jag åka hem sa Liselotte....hon blev närmare halv ett innan hon kom iväg!

När hon åkt var jag fylld av energi och tjejprat....gick ut en stund och tittade på stjärnorna...och då hör jag att grodorna håller serenad nere i dammen.
Deta betyder att vi nog får grodägg i år....så kul! Förra året blev det inget, grodorna kanske inte hade nån lust?

Nu en kopp kaffe för att piggna till!



2006-05-03
06:57:08

På jobbet!
Här sitter jag lite förkyld och hängig, har dukat borden och satt på ägg och förberett gröt! Idag ska jag till tandläkaren...ja det skrev jag nog häromdan!

Ser ut att kunna bli en skapligt fin dag! I kväll kommer en fd kollega hem till mig...äntligen blir det av. Ska bjuda på lite mat och sen bara prata...mysigt!

Snart anländer första barnet.....jag var här tidigt, bara för att det är så skönt att vara själv en stund innan det drar igång!

2006-05-02
18:54:39

Dammen
18790-98


2006-05-02
18:53:53

vårblommor
18790-97


2006-05-02
18:51:42

Vårigt!!
Lite vårfina bilder från vår damm! Tänk idag kom solen fram!!!

2006-05-02
08:10:50

Det är Maj!
Men jag vet inte det ja....det ösregnar och har gjort så sen i söndags natt! Men kommer det sol på det här så lär det väl smälla till i naturen!

Har sovit jättegott i natt, det var slitigt att festa på Valborg...börjar bli för gammal för att vara uppe sent på nätterna.

Den här veckan tror jag blir ganska lugn, slutar tidigt i morgon ska ävan på besök till tandläkaren för förnying av kontraktet.
Sen är det planering på torsdag....och på fredan har jag tidig dag igen....så härligt!

Hoppas , hoppas att det är skapligt väder till helgen så man kan greja lite ute...det vore mysigt!

Nu ska jag se till att få upp sonen ur sängen, lovade att skjutsa honom idag....för vädrets skull, tror inte han äger några galonbyxor *fniss*

2006-05-01
17:35:38

Nip Tuck
Vilken tur det går i repris i natt...jag har laddat videon! Nu har vi ätit födelsedagsmiddag...lite senare blir det Dajmtårta.

2006-05-01
14:36:39

JAG!!
18790-95


2006-05-01
14:31:21

Nej det vill sig inte
Det blir inga bilder idag, men däremot en ny profilbild! Jag måste ju förnya mig lite! Tack Ullis för förklaringen till "pömsig"....det var ju lite pinsamt...hade ingen aning!

I kväll ska vi ta och laga lite god mat, sonen kommer hem lite senare...och lite födelsedag måste vi ju fira!


2006-05-01
12:16:38

Provar igen!
 Kommer dom med nu då??

2006-05-01
12:06:56

Konstigt!
Ser ni några bilder...jag gör det inte, mysko!

2006-05-01
12:05:42

Sköna Maj!
En liten bildserie på mig innan gästerna kom! Vi hade jättekul igår, det var full fart på puben, vi dansade och drack pratade med en massa folk!
Vid tolv så sjöng vi och hurrade för Anders, vi bjöds på Tequila....idag är vi lite trötta men jag har sjungit för Anders och gett honom presenter.

Det blev badshorts, shorts, två skjortor, duschcreme, en bok och så en stoor påse med favoritgodiset...salta fiskar och sockerbitar!

Nu ska vi krypa upp i ett varsitt soffhörn och titta på film....det ösregnar utanför!