*

2007-12-31
11:06:03

Snart dax...
Sista inlägget för i år...allt är packat och klart jag har fixat till mig så gott det går! Fasar för bikinipremiären....några kilo bort hade ju inte skadat..nå försent att tänka på det nu! Lite färg så ser det genast bättre ut!


Skickar massor med cyberkramar omkring mig...ha det gott alla underbara människor därute!!

image1070

Caleta De Fuste...nu kommer vi snart!

Hotellet heter Barcelo club el Castillo



2007-12-30
19:25:00

Gott nytt år!!
Nu vill jag önska alla mina goa bloggvänner ett Gott Nytt år!!

Ni vet vilka ni är jag hälsar på er ofta.....kram vi hörs om fjorton dar, ni kommer väl och hälsar på mig då??


image1067image1068image1069

2007-12-30
08:25:24

Uppe tidigt..
När vi skulle packa igår upptäckte jag att Anders shorts var skitiga...blev väl inte tvättade efter sommaren..tydligen!

Som tur var fanns det en tvättid nu på morgonen..så det var bara att masa sig upp.

Ja vad händer idag..tja inte mycket..lite plock lämna nyckel till blomvakten...handla lite.det var väl allt tror jag!


image1066Ha det gott govänner..kram ♥


2007-12-29
12:21:34

Två dar kvar..
Igår hade vi en mysig dag..åkte in till stan för att gå på rean...Anders hittade massor vi behövde inte trängas, vädret var ju piss så jag antar att många valde att åka ut till Bergvik istället där alla affärer är under tak.

Jag köpte en vit skjorta och en tunika på Kapp-Ahl, på Flasch blev det en tunika också samt en brun top med en massa fina stenar runt urringningen.
Snygga stövlar köpte jag hos min systerdotter på Din Sko Anders ett par skor. Rea natrurligtvis, mina gick på 500 hade kostat det dubbla...i skinn var dom, bra köp!

Sen efter shoppingen gick vi till Hotell Drott och tog After Worköl, samt att de har lite smått och gott att äta som ingår...mysigt!

Sedan hen till syster&svåger för att käka middag..det ösregnade när vi gick dit..usch! En god drink fick vi först sen melon och lufttorkad skinka..mums, mums.
Till huvudrätt var det Wallenbergare med kantarellsås och rårörda lingon...helt ljuvligt gott!

Dessert var glass och några goda biskvitryfflar samt en god konjak.

Vi pratade tittade på bilder från Evelinas bröllop..pratade mera, sen vid strax före tolv var det dax för oss att gå till bussen...jag ahde läst fel..haha!
nån buss skulle itne komma förrän om 40 minuter, tur att det finns Taxi!

En tråkig sak hände igår, sonen ringde när vi var hos syrran, någon idiot hade kraschat hela bakrutan på hans bil, den står inlåst i ett garage, men det är gallergrindar..så någon hade roat sig.

Jävla skit..sonen fick ta bilder och skicka över så nu har vi gjort Polisanmälan samt anmält till försäkringsbolaget.
FAN att inte folk kan låta andras saker vara i fred......bara för att förstöra de kunde ju inte komma åt bilen då gör de så här istället...suck!

Nu ska jag äta en sen frukost..vi sov görlänge..kramen ♥


2007-12-28
09:03:27

Godmorgon..
Idag ska vi nog inspektera rean lite grann...kanske! I kväll ska vi på middag till syster Yster..kul! Hade tänkt att vi skulle ha hälsat på "gamla" grannar i mellandagarna men inte har vi hunnit med det.

Vi har inte varit hundra procent friska, Anders fick nackspärren han med, fast inte riktigt lika jäkligt..måste vara nåt som går.

Idag är det fredag...och om två dagar åker vi..fattar det inte. Normalt bokar vi en resa lååångt i förväg sen får man vänta och vänta...nu sa det svisch och vi är snart där.

Får väl ta och packa lite i morrn..nåja jag hinner. Undrar vad man ska ha med för kläder...är väl inte så varmt på kvällarna direkt.

Nu ska jag dricka kaffe...So long gott folk ♥                        

2007-12-27
17:56:16

Läskigt.
Jag var på Apoteket idag..väntade på min tur..det är ju alltid kö där! Ser en farbror som går fram till ena luckan, tar fram sin plånbok och pang så bara ramlar han ihop!

Det small rejält när han föll med bakhuvudet först..såg skitläskigt ut...personalen rusar fram en rusar in på Vårdcentralen för att hämta hjälp.
En man lägger sin jacka under farbrorns huvud...sen kräks han på jackan! Till slut får de fram en bår...sen måste de hämta en matta att lyfta han i...vilka procedurer innan de får upp den stackarn på båren.

Man tror ju att de ska vara utbildade på sånt här, men de for runt som yra höns.....hoppas det gick bra med farbrorn, undrar vad som hände??
Fick han en stroke måntro...ja läskigt var det iallafall. Men det kanske var tur i oturen att han var där och inte ensam hemma.

Den snälle mannen fick nog gå hem och tvätta sin jacka!

2007-12-27
08:43:29

Vardag..
Nej jag ska inte jobba idag som många trodde....jag är ledig ett bra tag till! Men det är skönt när det blir vardagar igen.

Idag ska vi roa oss i tvättstugan..behövs verkligen tvättkorgen svämmar över har inte tvättat på två veckor!! Det börjar bli kris i troslådan..haha!
Jag vaknade tidigt idag, la mig visserligen tidigt också..kände mig frusen och trött. Anders kollade på Casino Royal, jag tyckte den var tråkig!!

Nu har jag läst tidningen, druckit en kopp kaffe och Anders sover gott fortfarande.

image1065

Statyn som jag fick i julklapp samt en del av hyllan...bilden blev väl inte superbra, men det går ju se vad det är iallafall.

Ha en skön dag på er....♥

2007-12-26
17:38:27

Annandagen...
Tog en lång härlig promenad på förmiddan..efter det har vi inte gjort nåt! Suttit och läst, tittat på TV, tryckt in ett par skinkmackor.

Nu börjar jag känna mig lite lätt rastlös, men i morrn är det vardag igen känns onekligen skönt.

image1064

Sonen , med lampan han fick i Julklapp läsandes boken han fick i Julklapp av oss..han hade sträckläst hela tiden på bussen hem...görbra tydligen!
Det är en triologi så han skulle genast köpa de andra!

2007-12-25
11:36:37

Juldagen..
Idag sov vi lääänge, det var skönt! Det var väl lite sömnbrist sen natten innan. Vi hade en mysig dag igår, åkte till goda vänner vid tolv.

Drack lite glögg innan vi åt en god kalkonmiddag..mums! Efter middag bytte vi Julklappar med varandra, jag fick en lampa som man kan ha när manär ute och går, går även att sätta i pannan.

Lite kul Christoffer fick också en men en annan sort, Olli fick smarta lampor till cykeln. Så mycket lampor var det, jag gav bort en ljuslykta med blockljus i så det var ju ljus det med.

Kalle Anka tittade vi på naturligtvis..fast bara med ett öga för vi pratade en massa och drack kaffe.

Strax efter fyra åkte vi hem...tog vår julklappsutdelning...jag fick En hylla som jag önskat mig, samt en indisk staty, skitläcker!
Trisslotter..jag vann hela hundra kronor. Av sonen fick jag en underbar parfym han har ju förmånen att kunna gå på Taxfree på Arlanda.

Anders fick Leif GW Perssons senaste..till och med signerad...kul!

Ja sen blev det julmat, en snaps och öl, sen myste vi i soffan, sonen masserade den ömma modern..haha.

Vid nio blev C hämtad av kompisar....ska hämta upp honom vid halv två så vi hinner käka innan det är dax för han att åka till Sthl igen...usch va tråkigt, redan.

Ha nu en God fortsättning på Julen go vänner...             
image1061



2007-12-24
10:27:38

Julafton..
Sonen har anlänt hemmet..mysigt vi satt och pratade en lång stund i natt! Jag har haft skitont i natt, men nu känns det lite bättre, kan röra huvudet några centimeter..haha!

Ha en underbar Julafton..många kramar från mig!

image1060

2007-12-23
16:39:59

Ett litet pausstopp!
Nu är det dan före dan...allt är klart utom skinkan, fast det blit inte mycket mat här eftersom vi ska bort i morgon!

Nu har jag sovit lite middag..det var skönt, fick uppsöka läkare idag fick fruktansvärt ont i nacken igår kväll, blev orolig i morse när det var alldelse svullet på vänstra sidan.

Men det var en rejäl nackspärr, så det blev krage och lite piller! Men aj fasen va ont jag har..skitkul just nu, men det går väl över, kan röra mig lite grann men bara lite...

I natt kommer sonen, Anders hämtar honom vid kvart i tre i natt..då sover nog jag...kanske! Men upp och kramas ska jag när de kommer tillbaka!

God Jul igen på er allihop                                   

Men vad nu då..försökte lägga in en bild men det funkade inte!!

2007-12-20
19:21:30

Jullov från bloggen..
Nu tar jag en PAUS från bloggandet i några dagar......återkommer i mellandagarna!

Ha det gott Go vänner och jag önskar er alla en riktigt GOD JUL&GOTT NYTT ÅR


image1059

2007-12-19
19:37:18

Onsdag kväll..
Nu börjar det närma sig ledighet! Idag slutade en av våra godingar...tyvärr men så är det! Vi fick en stor bukett tulpaner var.....jättefina!

I morgon ska vi ha ett litet Julbord och så ska vi tacka av vår kollega som har vikat för Malin....hon har fått jobb I Jämtland...känns konstigt!

I morrn ska vi iväg och köpa de sista Julklapparna och julmat...sen är vi klara och kan börja fira JUL.

image1057

2007-12-18
18:48:07

Gnistrande kallt..
image1055

image1056

Tog några bilder i morse..ljuset blev läckert.

2007-12-18
08:45:37

Fyra dagar kvar...
Tisdag och rejält frostigt, försökte ta en bild från balkongen men det blev inget bra, får vänta tils det blir ljusare!

Är ni klara med allt Julstök?? Jag är väl i stort sett klar, det ska städas lite förstås, en liten Julklapp till ska inhandlas, vi ska till våra goda vänner på Julafton och då brukar vi byta klappar.

Till helgen ska det inhandlas skinka och dyl, Anders lägger in sillen på fredag...julgodis skippar jag ingen som äter ändå!
Det får räcka med en chokladask...läste igår att min favoritbit i Alladin, Gräddnougaten innehöll 68 kalorier..oops!

Idag ska jag till kiropraktorn på koll, så det är bäst att jag hoppar in i duschen...ha en skön dag på er!


                                                                            
image1054

2007-12-17
08:11:41

Nedräkning..
Ja nu är det bara fem dagar kvar tills jag blir ledig..ska bli så himla skönt! NEJ jag är inte borta över Jul, utan vi åker på Nyårsafton.

Vi är framme på Fuerteventura halv tio (lokal tid), vi har bara en kvarts transfer till hotellet så vi lär väl komma fram till tolvslaget hoppas vi!

Nu ska jag fixa till mig för dagens jobb..ha en skön dag allihop......minus åtta grader visar temperaturen idag, Brrr.

image1053

2007-12-16
10:33:30

Tredje advent..
Ljuset är tänt..kaffet är drucket iallafall en kopp! Ute är det disigt som bara den...usch! Men om en vecka lite drygt är det Julafton...svårt att fatta.

Sen mina vänner efter det är det bara en vecka kvar till vi åker hit..........

image1052

Ser riktigt fint ut..hoppas det är det! Just nu är det 23 grader där nere, det får det gärna vara när vi kommer också.

2007-12-15
15:48:29

Blommor..
image1050

Min fina Amaryllis som snart har hela fem klockor på sin lilla stängel!

image1051

Buketten Anders fick av mig igår....så fin tycker jag!

2007-12-15
11:00:59

Lördag...
Sov ända till strax före tio...härligt det var längesen! Kvällen blev mysig, jag fick en present som inte passade haha, nåå det går att byta!

Anders hade köpt en jättefin...ja vad heter det, korsett kanske, men brösten fick inte plats! Jag hade köpt en görfin bukett blommor och hjärtchoklad.

Vi åt oxfile....stora Tournedous gott rödvin..smakade mums. Kaffe och konjak och choklad till dessert. Sen satt vi vid köksbordet och pratade och pratade över en GT.
Vid strax efter tolv kom John Blund.....gott att krypa ner.

Nu har vi löst Melodikrysset...idag ska vi bara ta en promenad inget mer planerat.   image1048

2007-12-14
08:20:00

Hipp hurra..
För oss idag..tänka sig hela 22 år! Det var en mycket kall dag vår bröllopsdag, vi gifte oss i Rådhuset med två vittnen.
Det gick på två röda men vad gjorde det. En kul fest hade vi efteråt, men mat som vi lagat själva, ekonomin var väl inte allt för god på den tiden.

Dan efter åkte vi till Kiel (av alla ställen) på bröllopsresa, men det var jättemysigt vid den tiden på året, massor med härliga julmarknader.

Ikväll ska vi äta gott, dricka bubbel och mysa!            
image1046    image1047




2007-12-13
17:24:46

Det var det..
Dagen igår avlöpte väl....barnen försökte att sätta ett jäkla tempo direkt, men se det satte vi stopp för illa kvickt!

Vi åt risgrynsgröt och skinkmackor, sen blev det filmtajm, vi såg Lotta flyttar hemifrån...mysigt! Alla orkade inte sitta still hela tiden, barnen i knät avlöste varandra, men de vågade inte sitta lång stund...man kunde ju somna!

På slutet satt de stora barnen (syskonen) och myste med oss i soffan. Jag hade en som låg i knät på mig en hängde på andra sidan....goa ungar som vi haft hos oss förut!

Det var mycket slitna barn som blev hämtade..föräldrarna kom nöjda och glada, de hade varit ute och ätit några, shoppat julklappar, passat på att städa och haft det allmänt mysigt.

Sen har vi haft Luciatåg idag...jag höll på att skratta ihjäl mig, en del sjöng för full hals typ en halv  vers före de andra, vissa dansade i takt en del vandrade iväg till sina föräldrar, men sjöng gjorde de och de var hur söta som helst!

Nu är jag hemma, trött som skrutt, men vi har tvätstugan....men det går fort!

I morgon för 22 år sen stod jag brud..så vi ska fira lite i morrn, hoppas jag inte somnar i soffan.

image1045

2007-12-13
08:34:17

Sankta Lucia
Ha en fin Luciadag.....kram

image1044

2007-12-12
07:42:47

Onsdag morgon..
Idag lär ni inte se mycket av mig här..nu ska vi först ha planering...sen blir det kväll på "dagis", vi har ju vår kväll som vi bjuder föräldrarna på!


Ha det gott så hörs vi i morrn......image1043

2007-12-11
22:03:55

Suss gott...
Nu går den här bloggaren till sängs.......



                       
image1042

2007-12-10
14:43:01

Sju önskningar..
Jag har blivit utmanad både hos Helena och Marina...man ska skriva ner sju önskningar, som inte behövde vara materiella..sedan utmana sju andra bloggare!


Sju stycken..va svårt....nåå jag önskar...

1. Konstigt nog så önskar jag snö...det är så grått och trist, alla är förkylda...blää!

2. Att sonen får sitt körkort...snart, så han kan söka jobb i stan , vilket han vill! Saknar honom mycket.

3. Att få träffa nya barnbarnet snart..men jag vet att det dröjer ett tag till.

4. Att den här veckan ska gå fort...(mycket att göra)

5. Att vädret på Fuerteventura kommer att vara varmt&soligt..det behöver vi.

6. Att det är natt till Julafton snart för då kommer sonen hem...mysigt!

7. Att alla jag älskar och bryr mig om ska få ha ett bra liv och få vara friska!

                                             God Jul!!

Utmanar ingen...de flesta har väl blivit det redan.....gör den om ni vill!!

2007-12-10
08:21:43

Godmorgon!!
Är ni vakna därute?? Jag har sovit gott och är vaken! Man får tacka för allt beröm för tavlorna...hoppas ni inte bara var snälla nu??

Man kanske skulle ta upp beställning..hihi!! Ja det blev billiga tavlor, dom jag har tittat på och kanske skulle kunna ha tänkt mig då hade vi fått betala flera tusen.

Nu gick vi till Claes Olsson, köpte tre dukar för 149 kronor (billigt) En låda med akrylfärg där ingick det penslar och palett samt två små dukar också.
Sen köpte vi till guldfärg, mera rött, vitt och svart av en summa på drygt 500 kronor.

Det var så kul så vi kanske slår till och målar till gästrummet också.

Ha nu en skön dag...många kramar ♥                                          image1041

2007-12-09
16:10:30

Hejsan..
Har inte haft lust att sitta här idag, vi hade en jättemysig kväll igår, maten var god och drycken likaså!

Ingen är bakis vad jag vet, men jag har sovit dåligt, vaknade vid fyra och kunde inte somna om, låg och slumrade lite.
Somnade förut i soffan en stund.

image1039

Så här såg bordet ut innan gästerna kom..dom fick en kräft&räkröra till förrätt, gulasch till huvudrätt och chokladmousse, kaffe och konjak till dessert...

image1040

Tavlorna är klara, vi är inga konstnärer men det var kul att måla, och vi blev nöjda...vi ville ha nåt med mycket färg!

2007-12-08
12:53:01

Juletid..
Eftersom jag/vi har tre dörrar så får vi hänga lite kul på dom...så här ser våra dörrar ut.....

image1036

Krans från IKEA

image1037

Sol från Grekland...som hänger där jämt. förut hängde den på dörren till vårt hus! I Love It

image1038

Present från min ena syster..söt tycker jag, fick den på posten häromdan!

2007-12-08
10:04:37

Lördag
Många undrade över tavlan...jo vi målar själva! Vi har tre dukar som är 50x50....vi hittade inget vi ville ha så då bestämde vi oss för att göra en själv!

Visst ska ni få se när den är klar..vi började så smått igår kväll, jag hade svårt att sluta, men mer färg ska på....vi ska byta tavlor med varandra, så Anders ska få måla på min ena och jag på hans....ett tema ska ju löpa någorlunda genom alla tre.

Idag ska vi städa undan lite här, ett draperi eller två ska upp så vi slipper se alla våra ytterdörrar..vi har ju tre..haha!

Kul ikväll kommer söstra mi och hennes man...mysigt!



                                                                                                         image1035







2007-12-07
17:10:17

Fredag..
Idag har vi haft Nobelmiddag minsann på jobbet..det bjöds på Stek, potatis, gräddsås, diverse tillbehör samt Cider i glasen, vinglas naturligtvis!

Bordet var dukat med grön duk...massor med glitter och ljus..dens tora kandelabern ståtade mitt på bordet..jättefint.

En del av barnen hade klätt sig festfina..gulligt! Till dessert fick dom marängsviss..det smakade minsann!!

Efter middagen var alla trötta och la sig gärna på vila.

Nu har jag varit hemma ett tag, vi har hunnit att helghandla, i morrn ska vi ha gäster..tänker inte tala om menyn ifall syster Yster är inne och läser.

Sen har jag och Anders börjat på en tavla som ska sitta inne i sovrummet...verkar som om den kommer att bli häftig.

Nu önskar jag er alla en skön fredagskväll..

image1034

2007-12-06
17:20:05

Torsdag kväll..
Ja igår var vi och handlade lite julklappar och lite annat smått&gott. Det blir inte många klappar hemma hos oss!

Ska väl ha nåt litet till Anders, vi ger bara nån liten grej eftersom vi åker bort på nyårsafton, det är ju present nog.

Idag på jobbet bakade vi lussebullar....-blev görgoa och så har vi julpysslat lite grann. Jag har även fått akupunktur, blev skittrött idag somnade ens tund tror jag!

Nu håller Anders på att sätta upp väv i en av hallarna, jag har varit i tvättstugan. Om ett tag ska vi ta en promenad i busvädret, vi tänkte lyxa til med pizza idag, ingen orkar laga mat.

Ha det gott go vänner..kramen                                                                
image1033

2007-12-05
07:11:32

Ny dag..
Sitter på jobbet...radion går i bakgrunden annars är det alldeles tyst..lite smatter från tangentbordet bara!

Snart börjar det väl ramla in lite barn, utanför regnar det för fullt till och med jag som inte gillar snö skulle uppskatta lite vitt nu i detta eviga mörker!

Idag ska vi iväg och försöka få klart julklapparna..inte mycket som ska handlas...jag skulle även behöva köpa lite kläder och underkläder.

Nu är det dax att jobba..ha en skön dag på er allihop...kramen ♥

image1032

2007-12-04
17:06:39

Tisdag..
Nu är det dax att åka hem..jobbadan är över, jag är trötter! Men det är man väl inte ensam om...detta mörker!

Kommer nog ikväll på visit..kramen ♥

2007-12-03
21:13:34

Första jobbdan den här veckan.
Idag har vi skickat hem ett barn med vattkoppor..stackarn hon stod och hängde på mig efter vilan..då kände jag att hon var jättevarm och små prickar började ploppa upp!

Får se om det blir fler under veckan eller om det blir till Jul!?

Tog en promenad efter jobbet idag..det blåste småspik..men det kändes bra när man kom in i värmen igen.

Nu roar jag mig med Cityakuten..ha det gott go vänner ♥

2007-12-02
15:43:48

Mörkret faller på..
Vi har varit på julskyltningen..var inte så mycket att ha, dessvärre! Vi köpte potatis och mjölk sen gick vi hem och drack glögg istället!

Jag har även satt upp julgardinerna på kontoret..har ju inga i köket så det fick bli där istället. Jag har hör och häpna skrivit alla julkort.

Packat ett paket till Umeå, med bebiskläder,sängkläder och en rosa filt och en liten mjukishäst som jag skulle ha tagit kort på innan jag la ner den..så söt.
Mjuk och lurvig med rosaglittriga hovar och vingar på ryggen som också glittrar! En present till storebror är naturligtvis nerpackad också...en fin bil!

Oj vad säger alla Genusfantaster nu??

Nu är jag hungrig, väntar på middag det blir julkorv och potatismos..mums.





2007-12-02
09:50:13

Nu är det ljus i vårt hus..
Första ljuset tänt....inget regn och julgranen här nere har inte kommit upp ännu...lyckades dom inte måntro??

Flaggan är på halv stång igen..snacka om att det är äldreboende här, det har varit en hel del på sista tiden.

Nu väntar kaffekoppen och det första ljuset på mig.....

image1029

Ha en skön första advent!!

2007-12-01
09:50:47

Lördag och ruskväder!
Här ösregnar det..lär inte bli många steg på min stegräknare idag..ja kanske några ska städa lite!

Sen ska hyllorna i gästrummet fyllas....jag har varit uppe ett bra tag, har hunnit få kaffe och läst tidningen.

Nu kanske det blir lite Melodikryss, nedanför håller de på att sätta upp en stor gran, stackarna i ösregnet!

image1028

PS ni som har blogspot..jag kan inte längre kommentera hos er..verkar som man måste ha gogglekonto DS