*

2005-12-30
16:09:06

Ingen hämtning!
Av ny bil idag, tyvärr så hade dom på kontoret kort dag idag så vi kunde inte skriva under några lån. Men på måndag så hämtar vi den nog...åhh va spännande!


Men jag har provsuttit den även idag, kändes bra! Sen har jag fått min ring tillbaka idag, den glittrar så fint på mitt finger.

Gott Nytt år på er alla därute!!

2005-12-29
16:07:59

Ny bil!
Har vi köpt idag, ja ny och ny den är från 2002...men oj va fin. En Saab ARC 2,0T, den är midnattsblå och har skinnklädsel...så fin bil har vi aldrig haft!

Det känns lite pirrigt, men åhh så kul! Vi ska hämta den i morgon, läskigt att köra en bil som man aldrig kört förut, men det ska nog gå bra.

2005-12-27
10:18:52

Vardag igen!
Julen är över...den gick fort! Men vi har haft en lugn och skön sådan, vännerna kom på Julafton och vi åt en härligt god julmiddag.
Efter det drack vi kaffe och bytte julklappar med varandra, jag fick en jättefin tomte från SIA. Ja så var det Kalle Anka förstås, ganska tråkigt faktiskt dom skulle ju kunna byta ut en hel del. Men tradition är ju tradition!

Idag åker sonen till till sin storebror i Sthl, han åker om en timme, han är en stor tidsoptimist så han står just nu i duschen och tiden tickar snabbt iväg.

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte riktigt men det ska bli en promenad och en tur på motionscykeln iallafall....nu har man varit lat i tre dagar.
Nu är jag rastlös!

2005-12-23
09:05:22

Dan före dopparedan!
Ja snart är det Julafton, idag är jag ledig har precis kört sonen till hans praktik, han har visserligen börjat sitt jullov men han valde att jobba ändå!

Jag vill passa på att be alla mina vänner att skicka sina mejladresser till mig....dom har försvunnit ur min dator för vi har haft problem, vi var tvungna att starta om och jag glömde att spara mina adresser.

Så snälla skicka mejl till  mig, jag saknar mina adresser!

Ha en riktigt GOD JUL, kramar

2005-12-21
18:21:43

Så där ja!!
Nu har jag snart städat klart...sonen och jag har ätit pizza, enkelt och gott! Orkade helt enkelt inte laga mat i kväll.

Ska försöka leta efter lite krafter att städa vardagsrummet också sen kan det bli Jul. Har en tvätt i maskinen också, men den sköter sig ju själv.

Åhh va mätt jag är...urk!

2005-12-21
07:04:51

Morgonstund!
Klockan är bara sju och jag har hunnit med att dricka kaffe och tvätta håret. Nu är det bara två dagar kvar att jobba innan Jul....sen är jag ledig i mellandagarna..så skönt!

Jag har visserligen varit hemma en hel del i november...men inte ledig, bara  sjuk!

På Julafton kommer goda vänner och äter lunch med oss, det blir kalkon i år, vi ville bryta våra traditioner lite grann.

Allt är ju så annorlunda i år, första julen utan mamma, känns lite konstigt!

2005-12-20
18:10:04

Snart är det JUL!
Och för en gångs skull ser jag faktiskt fram emot det! Jag är klar med det mesta, gjorde köttbullar igår som blev jättegoda.

Det ska väl städas lite till men julpyntet är uppe, inte så mycket, vi vill ha  det så.


Nu ska jag försöka komma på något att äta, koka mig ett par ägg kanske.

2005-12-16
17:47:48

Fredag kväll!
Skönt att det är helg...veckan har varit jättebra, vi har klarat av Lucia och Nobelmiddag. Nobelmiddan hade vi idag, ett mysigt inslag så här innan Jul.
Barnen är finklädda, jag lagade mat, Fläskfile, klyftpotatis och bearniesås. Till efterrätt var de marängsviss med tomtebloss i, till dryck severades äppel&päroncider.

Vi hade dukat fint med vita dukar, mycket glitter på bordet och många, många ljus, barnen tyckte att det var sååå fint.
Dom blev visade till sina platser, vi serverar...maten är fint upplagd på tallrikarna...och tänk något händer barnen blir liksom högtidliga, de skålar med varann i fina vinglas...det är så häftigt.

Ett av barnen höll tal och tackade för maten, tänk att vara fem år och komma på en sån sak!

En av flickorna var för härlig...åhh sa hon spriten smakade härligt den killade mig inte i näsan en enda gång(fniss!)

Och så hade vi fiskdamm, kanske inte nåt som dom har på den vanliga Nobelmiddan...men det kanske dom skulle ha!?

Nu är brasan tänd jag spelar julmusig, ska baka pizza om ett tag, pizzasalladen är på gång, nu väntar jag bara på maken, kommer väl om en timme ungefär.

2005-12-16
08:04:32

Testade
Gjorde jag testet som Eve tipsade om...kul grej, jag var lik Meag Ryan, det var väl inte så illa hon är ju ganska snygg!



2005-12-15
21:15:35

Suschi!!
Har vi ätit till kvällsmat...åhh va gott det är, men tyvärr lite dyrt! Men nån gång iband så är det ju inte fel.

Jag har även handlat lite julklappar...nu är jag definitivt klar! Köpte lite fina grejer till maken, åhh va kul det är att ge bort klappar.

I morgon är det fredag igen, efter jobbet ska jag på Julkonsert...en kompis till mig är med i kör så jag ska med och lyssna.
Inte helt fel att få lite Julstämning...har ni det där ute??? Ja nån snö lär vi väl inte få heller, men det blir väl Jul ändå...antar jag.

Känner på mig att det blir en bra Jul iår, som ni kanske har förstått är jag ju ingen ivrig anhängare av denna högtid...men i år tror jag verkligen att det blir mysigt!

2005-12-14
15:04:37

Tjugoårig bröllopsdag!
Har vi idag...kan knappt fatta att vi varit gifta såå länge! Jag fick en jättefin diamantring, dessvärre lite för stor så jag har inte kunnar haft den än...Anders ska byta.

Försökte ta kort på den igår, mwen det var svårt...men den var jättefin, jag blev jätteglad!

Så fin present hade inte jag, visste inte vad jag skulle köpa, men det blev ett väldigt orginellt vinglas, skitsnyggt.
Hade tänkt mig mer än ett, men dom var dessvärre slut så det får bli fler en annan gång!

2005-12-12
22:26:33

Gristest!
Jag gjorde gristestet...men inte vet jag hur ni andra gjorde men jag lyckades inte få med den på bloggen. Det var en söt gris iallafall!

Jag var en bra lyssnerska...det tycker jag stämmer bra...många vänder sig till mig iallafall! Sen var jag ju stönig, säker., realist (fast det vet jag inte om jag är!?)

Ja det var mycket mer, men det orkar jag inte skriva ner nu, för nu ska jag sova.

Natti, natti!!

2005-12-11
21:59:57

Jag vet!
Så här är det kära syster....jag vet att man kan få hjälp utan att man måste ge bort saker! Men jag tycker om att göra så, jag blir glad av att få hjälp utan att behöva be om det och sånt vill jag gärna belöna!
Och jag är glad att jag har just dig till storasyster!

Nu ska jag gå och sova...kul förresten att du lyckades fynda du med...plysch är ju härligt att skrota runt i!

Och Emelie...du är värd den blomman, det betydde mycket för mig att du kom och mötte mig.

2005-12-11
18:41:30

Vilken skön helg!!!
Vi har fått mycket gjort och vi har samtidigt vilat mycket! Igår var vi på stan, jag shoppade nya jeans, väldans snygga.
Hade tur det var tag två betala för en...jeansen kostade 399, så jag klippte till med en snyggt skärp för 399...blev ju liksom på köpet.
Skulle aldrig betala så mycket för ett skärp!!

Vi hade bestämt att vi skulle käka på stan...men eftersom jag äter en massa piller som gör att all mat smakar metall, så struntade vi i det.
Vi åkte till Bergvik och tog en varmkorv i stället, där handlade vi även alla julklappar...så var det avklarat!


Men ett problem har jag, vi har tjugoårig bröllopsdag på onsdag...vad ska jag köpa till min man??

Idag har jag bakat två sorters kakor, Bondkakor och kakor med massor med hackad choklad och nötter i, blev väldigt goda...nyttiga tror jag dom är också...hmmm!?

2005-12-09
07:27:14

Åhhh!
Är det bara jag som har strul på bloggen ibland, jag kägger in ett nytt inlägg, men så bara försvinner det?

Jag publicerar det flera gånger men det bara försvinner, jag gör en ny test!

2005-12-09
07:19:12

Snart jobbdax!
Sista dan den här veckan......kan säga att den här fredan känns betydligt bättre än förra! Igår jobbade jag för första gången på två och en halv vecka...det var så kul och mysigt!

Jag blev så varmt välkomnad, föräldrarna tyckte att det var skönt att jag var tillbaka en hel del gav mig kramar också.
Barnen kramades hela dan dom höll på att äta upp mig...blev nästan slagsmål om mig!

Ja det kändes skönt...hade varit hemskt om dom inte velat veta av mig...hua!

Nej nu är det bäst jag sätter fart!

2005-12-05
22:21:13

Hemma igen!
Efter att ha haft en liten utflykt till sjukhuset...där har jag tillbringat min helg och lite till! Jääättekul, inte!!

Nåja nu är jag iallafall hemma igen...det känns underbart, ska snart krypa ner i min säng, hoppas jag får sova i lugn och ro, ingen som väcker mig klockan fyra och ska ge medicin, ingen som väcker mig klockan sex för att ta blodprover, ingen som väcker mig igen klockan halv åtta och säger godmorgon lite lätt hurtigt!

Sen ska vi ju inte glömma mina rumskamrater som har haft olika små ljud för sig på nätterna...en snarkade rejält, en var full med slem och det vet vi ju alla hur det låter...äckligt! Och inte att förglömma hon som hade rejält med gaser i magen och det vet vi ju också hur det låter!! Jippi för öronproppar, men dom släpper igenom alldeles för mycket ljud!!

Men för övrigt har jag haft det bra, hur gullig och omtänksam personal som helst...det klagas mycket på sjukvården...men dom gör sitt yttersta, verkligen. Jag kände mig väldigt omhändertagen!

Det jag kan klaga på är akuten, sitta på en stol rätt upp och ner i över fyra timmar med hög feber och ont, ont som F A N...det var inte kul.

Godnatt på er allihop...ett extra tack och stooor kram till min syster och systerdotter som var så gulliga och mötte mig vid sjukhuset, lagade lunch åt mig, bjöd på fika, var med till affären och körde mig hem. Och min systerson som bar mina kassar...puss på er!