*

2008-03-29
15:25:57

Tar ju evigheter.
Knappt lönt att försöka sig på bloggrunda...låång tid på varje besök. Undrar hur det blir i natt??

Nu har vi trotsat regnet och tagit en promenad...blött. Sen har vi plockat lite och slängt lite, Anders har satt upp en hatthylla..blev så bra så.
I morrn ska vi åka till Ikea, måste ha en ny matta till hallen..jag min  klant lyckades hälla färg över en stor del av mattan igår.'
Jag hade ställt färgburken i hallen för den skulle ner till förrådet, sen öppnade jag en garderob så burken stöp omkull...och locket for av.......det var den mattan det, som tur var fick jag golvet rent..phu!


2008-03-29
10:26:51

Jag kom in!
Jaha jag trodde att det skulle vara krångligare..har det skett ett byte i natt? Men jag tycker nog att det är segt fortfarande.

Jaaaaa Tina vann, det var hon värd, vilken show dom bjöd på...skitkul. Men Tony var skitduktig han med.

image1144





2008-03-28
17:35:03

Ny människa
Har helt klart mer ork nu..har klarat av att fixa och greja här hemma, har varit ute på promenad, inga problem..flåset är nästan tillbaka...gött!

Tänk va GLAD man kan bli av att må sååå mycket bättre.

Ha en underbar kväll...rösta på Tina, dax för en tjej att vinna och hon är ju såå duktig!

image1143

2008-03-28
09:54:28

Tack!!
Alla sötnosar för alla kryapådejkramar...det värmer! Jo nu börjar det kännas mycket bättre, hostar inte alls lika mycket!

Fast magen gillar ju inte antibiotikan nåt vidare...haha inte ont,...men ja ni vet!

Idag ska jag ta mig en liten bloggrunda, igår vilade jag HELA dan...gött. Men det sved lite i mig för det var ju såå fint väder.

Idag ska sonen åka till Sveg av alla ställen...en lååång resa. Han och en kompis ska åka och hälsa på en gemensam kompis.
Hoppas dom får kul!

Nu ska jag duscha....kram på er ♥

2008-03-26
19:57:04

Meducin..
Jag har fått medicin av doktorn..mina luftrör var rejält infekterade...antibiotika och cortison med hem.

Doktorn sa att måånga hade hosta just nu...det satt en dam i väntrummet som hade samma skit som mig, vi fick båda andas i apparaten som vidgar luftrören och en rejäl drink med cortisontabletter!

Nu ska den här ladyn VILA....kram ♥

2008-03-26
13:22:40

Sjukt!!
Många bloggisar som är sjuka..smittar vi varandra?? Eller är det den jäkla vintern som ställer till det`??

Så mycket förkyld som jag har varit den här vintern samt haft magsjukor vet jag inte när jag hade!!
Jag brukar vara ganska immun mot just förkylningar...brukar klara mig bra lite småsnorig och lite hostig...inte som nu!!

Den här förkylningen är inne på sin fjärde vecka...jag kanske borde ha varit hemma och skött om mig lite bättre.
Jaja..nu bär det av till doktorn...säkert virusjävel. Inte för att det är kul att käka antibiotika...men det är inte kul det här heller.

2008-03-26
08:36:40

F.A.N
Får man skriva så?? Nåja i vilket fall som helst så gör jag det. Inatt har jag knappt sovit en blund, tyckte igår att hostan hade blivit bättre, men ick sa Nicke inatt var det värre än någonsin!

Var tvungen att ringa doktorn igen..nu har jag hållt på med slemlösande, cortison och Bricanyl i över en vecka, inget hjälper.
Inte läge att vara sjuk just nu, en kollegas pappa gick bort i helgen, en ska ha semester från och med i morrn. Men idag blir jag hemma en vikarie kunde komma.

Klockan två ska jag vara hos tant doktorn...suck! Nu hoppas jag att det ska vara bakterielt så jag kan få antibiotika. Det här är såå jävla jobbigt.

Så nu har jag klagat klart...

2008-03-25
21:05:35

Kvällen..
Tror jag tar en tidig sådan ikväll, går här och plockar lite, ska registrera mina steg hos Linda....sen är det nog boken och sängen som gäller.


2008-03-25
15:21:00

Jobbdag..igen.
Fast nu är jag hemma igen..har i och för sig jobb med mig hem måste fixa utvecklingssamtalen! Hos Kiropraktorn gick det bra..lite låsningar efter hostan annars var det jättebra...Jippi.

Sonen ska dit på torsdag blir hans första besök men nu har han gått med låsningar i ryggen ett bra tag.

Handlat har jag gjort det blir naturligtvis våfflor idag....ska försöka få med mig sonen till IKEA lite jag behöver ha! Och så får sonen körträning!

Ha det gott..kram ♥

2008-03-24
21:14:06

FY och BLÄÄÄÄÄ
Här vräker snön ner..satan vad jag blir galen på det här...snö ska vara på vintern INTE nu!! Färjestad ligger under..jävla skit!

Men dom är väl slitna efter alla matcher...

Nu är det snart sängen som gäller...i morrn ska jag till kiropraktorn ska bli skönt för ryggen gör ont av allt hostande!
Sen är det planering som gäller...läste att min kollega redan hade skrivit sina utvecklingsamtal...attans nu ligger jag efter.
Får fixa det i morrn...

2008-03-24
10:16:22

Annandag Påsk
Trevlig kväll igår med god mat...vi satt i deras uterum..jättemysigt med en massa ljus tända. Alla barnen var hemma...inte så ofta man träffar dom nu.
En jobbar i Oslo, en pluggar i Örebro och en i Sthl bara vår som är hemma nu!

Idag ska vi ta en promenad solen kämpar för att lysa igenom men det faller även lite lite snö.

Ha en skööön dag..♥

PS Nu har jag varit på promenix i fyrtio minuter..kondisen är lika med noll just nu, känns att jag har/är varit förkyld och hostig länge! DS

2008-03-23
11:27:19

Påskdagen!
Laxen var väldigt god kan jag upplysa om! Anders och Stefan satt ute i kylan och rökte lax medans jag och Anette satt inne i värmen och drack te.

Det var kul att träffa dom igen det var ett tag sen sist. Resten av dan var lugn&skön jag sussade middag en stund, Sen var det konståkning och efter det Hockeymatch...Yes Färjestad gick vidare.
image1142

Ikväll ska vi till Båtvägen igen nu till Catrin&Olli på middag.


2008-03-22
09:18:10

Påskafton!
Uppe med tuppen idag...vi ska iväg till våra förra grannar och röka lite lax! Sen hem och slappa lite innan det är dax för påsklunch!

Det är kallt här idag...Brr över sju grader kallt!!    image1141

2008-03-21
22:09:30

Tänka sig..
Tvättstugan blev ledig till och med båda två..så nu är det tvättat...hej och hå! Bara lite kvar nu....

Nu ska vi snart se vem som åker ut ur Lets Dance..hoppas, hoppas det blir Karl-Petter!!!!

2008-03-21
09:37:27

Lååångfredag!
Har varit uppe ett bra tag,lyckades inte med sovmorgon! Har sorterat alla grejer som sonen hade med..ja iallafall säckar med kläder!
Han är såå snäll min son han hade med sig hem säkert två säckar med smutskläder...jippi! Kollade om tvättstugan var ledig men icke sa Nicke...attans också kan inte folk låta bli den idag?
image1140

Nåja jag har tvättid på måndag...men jag hatar att ha rörigt omkring mig. Såg att det var ledigt i morrn men jag vill inte flytta min plupp behöver tiden på måndag också...hoppas på att det fortfarande är ledigt i morrn.

Ja annars blir det väl lugnt idag...måste jaga lite steg minst 8000, helst fler. Men vädret är inte mysigt, ingen snö ännu men det kanske kommer.

Lite kaffe nu! Ha en skön dag på er...♥         
image1139                         

2008-03-20
08:10:56

GLAD PÅSK!
Ja nu är det en dag kvar att jobba, sen är man ledig fyra, åhh va skönt! Igår hade vi jättemysigt, jag träffar inte de här tjejerna så mycket, men när vi träffas så pratar vi massor!

image1136Somnade sent igår men vad gör väl det....image1137



Ha nu en skön påskhelg..kanske jag bloggar kanske gör jag det inte jag får se om jag hinner hem från Blåkulla!.....KRAM image1138

2008-03-19
08:30:41

Onsdag..
Mmm sovit gott inatt,vaknade till och med före klockan! Så nu är jag nyduschad, håret är blåst,nästan färdigmålad!
Kaffe har jag fått också.

Sonen grejade med min lilla I-Pod igår, men det krånglade lite grann, får se när jag väcker honom om det finns låtar på den!
Köpte melodifestivalskivan..och den ville jag ju ha på "poden".

Idag ska sonen till tandläkaren sen åker han och Anders till upplands Väsby för att städa ur lägenheten..det betyder att jag får kvällen för mig själv..fast själv blir jag ju inte eftersom det kommer två väninnor hit.

Solen skiner för fullt,men det är kallt. I helgen skulle väl det väl bara vara pissväder...suck. Undrar om vi svenskar kan prata om nåt annat än väder...haha.

Ha en skön dag...jag lär inte hinna blogga ikväll ♥

                                                                                                                 
image1135

2008-03-18
18:32:20

Hej hej!
Full fart idag...jobbat så klart inskolningarna går jättebra! Den lilla blev så klart skitarg när mamma gick..i typ tre minuter!

Efter jobbet åkte jag och sonen till stan för att köpa litteratur..två böcker som han behöver..såå billigt endast 1000 spänn!
Har försökt att få tag på begagnade men lyckades inte...nåja vi får väl sälja dom i vår tur sen!

Sen köpte jag mig en liten I-Pod shuffel...så söt, den blir bra när jag är ute och jagar steg. Den ligger på laddning nu sen får sien hjälpa mig att lägga in musik. Den här klämmer man bara fast på jackan..min MP-3 har jag aldrig varit vän med....

Sonen köpte även nya skor,och så vi har hämtat ett stycke kusin i stan...blir ju inte ofta de ses, han pluggar i Piteå.
På hemvägen blev det hämtmat, Thai..jättegott!

Nu har jag läst kommentarer och mail. I morgon kommer två "gamla" tjejkompisar hit..KUL!

2008-03-17
21:10:25

Inte tid...
Ingen bloggrunda idag....har haft lite annat för mig!

Nu ska jag ta tidig kväll..kram ♥

2008-03-17
06:45:46

SNÖ!!!
Igår satt vi och njöt i solskenet idag vaknade jag till snö..det vräker ner..jaha såå himla mysigt, INTE!!

Jaja det försvinner väl ganska fort antar jag. Ha en skön dag på er, KRAMEN♥

2008-03-16
15:53:13

Vilket väder!
Underbar sol hela dan...har suttit på balkongen hela eftermiddan, nu ska vi ta en promenad och handla lite till kvällens mat!

Har även haft tvättstugan...klar! min storasyster och svåger var här en snabbis innan de åkte vidare till Mjölby, de hade ju inte sett lägenheten...vi fick klart godkänt!
Peo tyckte att det såg ut som om Roomservice hade varit här..bra betyg!

image1134

2008-03-16
09:04:38

Morrn
Här sitter jag fast timman blev sen igår....trevlig fest och god mat..synd bara att det var så få som dansade!
De flesta hängde i baren..haha!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe....


PS vill meddela att jag inte är "bakis"..jag hade inte tid att dricka jag bara pratade och pratade..DS

2008-03-15
09:38:09

Strax melodikryssdax!
Ja iallafall för Anders, jag brukar lyssna med ett halvt öra, ibland är jag med! Jaha det blev Danny som åkte ut..bara det nu inte blir så att Karl-Petter vinner alltihop, han är visserligen charmig men han kan inte dansa som Tina och Tony!

I morse tvärvaknade jag av en otäck dröm var tvungen att gå upp, lyckades inte somna om efter den.
Jag står högt uppe på en gata och ser ner på en backe, efter sidan av backen står två bostadshus...jag kan se att det sitter folk ute på balkonger och terasser.
Helt plötsligt börjar marken skaka men konstigt nog känns det inte där jag står...sen smäller det och det rejält!
Jag ser som liksom i slomotion hur husen rasar...folk ramlar och skriker...jag skakar av skräck och skriker högt och förtvivlat...det var så verkligt alltihop.
Och där vaknar jag..ryser fortfarande och får en klump i magen när jag tänker på drömmen..usch läskigt!

Ikväll blir det som sagt fest...men först ska vi hämta sonen på busstationen han anländer stan vid sex..då börjar festen men jag ringde och sa att vi blir lite sena!

Ha en skön lördag..kram ♥

image1133

Fick det här på mejl idag...det är gjort av MAT!! Coolt!

2008-03-14
16:55:55

Slutjobbat..
Nu är jag hemma, dagen blev lyckad, men jag är helt slut i huvudet! Åhh vilka fina prinsar&prinsessor det kom idag...riddare också och faktiskt en Spindelman (?)haha!

Vi har lekt Törnrosa, ätit prinsesstårta så det nästan kom ut genom öronen, läst sagor samt en fin middag med vinglas och fina servetter.

Tror att de nya barnen tyckte att det var väldigt spännande...de var helt bedårande små prinsessor!

Önskar jag kunde visa er bilder på sötnosarna. Nu väntar jag på att maken ska anlända hemmet..kommer nog snart.
Fick en present nere på parkeringen för en stund sen av en "gammal" granne. han hade varit ute och fiskat och fått en lax på nästan fyra kilo, han ringde och frågade om jag ville ha den..OM jag ville.

Ha en underbart skön fredagskväll...vem åker ut ur Lets Dance ikväll??
image1132Såna här åt vi idag...GODA!!



2008-03-14
08:01:14

Fredag 14/3
Har sovit som en stock förutom en snabb kissning vid fyra i morse. Skönt med helg..den här veckan har var hektisk.

I morgon ska vi på 50-års fest..ska bli kul då får jag träffa några av mina syskon...fast inte alla dessvärre, två kunde inte komma.

Undrar vad jag ska ha på mig..har haft lång tid at fundera på det, men nu är det fest i morrn och jag har itne shoppat nåt nytt.
Det blir till att gräva i garderoben och kolla vad som finns.

Födelsedagsbarnet ska få Floating och massage i present, hoppas hon blir glad, skulle jag bli!

Nu ska jag fortsätta mina morgonbestyr..ha en skön dag ♥

PS jag blev väl ingen prinsessa eller drottning idag, men jag  har klänning och glittriga smycken på mig DS

image1131

2008-03-13
14:32:15

En dag närmare helgen.
Idag var barnen hos oss..goa tjejer, men den lilla verkar ha ett sjuhelvetets humör..haha! Stackars mamman skämdes när hon pucklade på några av barnen.

De stora hann med att "dega" med Play-doh lera, rita, äta frukt och pärla halsband. Tror att de hade jättekul!

Nu har jag slutat för dan..jippi tänkte jag (ett kort ögonblick) i morrn börjar jag halv tolv, men det kan jag ju inte, Prins&Prinsessdag och inskolning...rimmar illa om jag inte är där då!

Här kommer en bild på min fina höna som vi fick av syster&svåger i söndags!

image1129

2008-03-12
18:27:26

Regnet öser ner..
Har varit fint under dan..någorlunda iallafall! Hembesöket gick jättebra..blev lite utskälld när jag kom, två lurviga små vita saker voffade på mig!
Börje och Bosse hette dom haha! Kommer inte ihåg rasen just nu, men dom var riktigt söta.

Flickorna var pratsamma iallfall dom största lillan var lite blyg till att börja med. M och H tog mig med upp till sina rum och visade sina leksaker och bubblade för fullt.
Sen bjöds jag på fika och fick en chans att prata med mamman också!

Det brukar vara uppskattat med hembesök, då är det vi som kommer på besök till dom först och inte tvärs om.Den största tjejen på fem år tyckte att det skulle bli spännande att börja på nytt "dagis" och så kom dom närmare till mormor.

På fredag har vi Prins&prinsessdagen...det tyckte dom lät kul...få komma till "dagis" som prinsessor..wow.

Ha en skön kväll, nu ska jag krypa upp i soffan..ikväll är det femman som gäller.  KRAM ♥

2008-03-11
21:37:41

Gääsp!
I morrn bitti lär jag inte hinna med nån morronpromenad.( men tänk om jag kunde bli så duktig så jag gick åtminstone varannan dag!)..då ska jag på hembesök hos nya familjen..vet knappt var de bor!
Men jag sökte på Eniro så jag ska nog hitta.

Idag har jag jag inte hunnit med nån bloggrunda..slutade sent sen orkade jag bara inte..men vi syns en annan dag.
I morgon förmodligen..


image1128

Suss gott alla goa bloggisar!

2008-03-11
07:50:35

Såå duktig!
Ställde klockan på sju idag, gick direkt upp satte på mig kläder och gick ut och gick i en halvtimme. Nu har jag fått kaffe ska strax hoppa in i duschen.

Men det känns verkligen att jag fortfarande har förkylning i kroppen....flåset är lite sämre då!

Ha en skön dag..♥
                                                                                                              
image1127

2008-03-10
21:04:39

Snart nanna kudden...
Ja fast kanske inte riktigt än...men känner mig lite trötter var uppe och studsade vid sextiden. Slutade vid två...hem en sväng sen var jag tillbaka på jobbet halv fem.

Vi planerade och grejade...hemma var jag strax före åtta, nu har jag tittat på Simon&Tomas..idag gjorde dom så fint så fint!
Undrar om det är nåt mer kul på TV ikväll...fasen Cityakuten är ju redan slut för säsongen...börjar inte nya program förrän i höst..suck.

2008-03-10
06:33:48

Måndag 10/3
Ny vecka, den här veckan börjar det nya barn, jag ska på hembesök på onsdag! Tre tjejer börjar, vi var så glada att vi fick tag på just tjejer vår grupp börjar likna en pojkgrupp.

Det här betyder också att vi får överinskolningar...1,5 barn...ett halvt haha!

Ha en skön dag allihop...jag blir knäpp förresten snart, min förkylning ger sig aldrig....är inne på tredje veckan nu. Inte såå tät cortisonet har gjort sitt men nu har jag fått hosta istället...åhh va kul!

Men om man läser runt på bloggarna är det många som haft långdragna förkylningar.

2008-03-09
18:03:13

KLAR!!
Ja det har jag varit ett tag faktiskt...skönt att få städat ordentligt..nu har jag tänt en massa ljus. Anders kommer vid halv sju och han tar med sig pizza hem..mums, mums!

Jag har suttit och tittat på Black Jack nu på eftermiddan...härligt film och jag känner så mycket igen mig. Jag var ute och dansade jämt för typ hundra år sen!
På axelvaddarnas tid..haha! Och visst flirtade man med killarna i orkestern..det var ju skitkul.

Snälla klocka bli halv sju..jag är HUNGRIG.

Jo syster Yster och svåger kom och fikade i förmiddags också..mysigt!

2008-03-09
10:17:10

Bra städväder!
Ja det är det enda det här vädret duger till...usch och blää! Men idag åker Anders till Kristinehamn så jag ska passa på att städa..har inte gjort det ordentligt på länge.
Hartassen har varit framme och hyfsat till det någorlunda..men nu behöver det dammas och torkas golv.

Det blir ohyggligt dammigt i den här lägenheten vet inte om det beror på fabriken!?

igår kväll la vi oss görtidigt inget kul på TV och så var vi trötta ingen anledning att sitta och kämpa bara för att det är lördagkväll.
Men jag vet itne vad jag pysslade med i natt, vaknade vid två, hade svårt att somna om, drack vatten kissade slumrade in till slut, vaknade igen, det var varmt och så där höll jag på! Vid fem öppnade jag fönstret..skönt nu blev det svalt...jaha då börjar kära maken snarka.
Jag tog sonens säng i stället, då lyckades jag somna...äntligen.

Ha en skön söndag hoppas ni har bättre väder än vi har..kram ♥ image1126

Den här bilden tog jag förra året vid den här tiden..undrar hur dom mår våra före detta fiskar. Lite orolig är jag allt att dom inte har lyckats hålla dom vid liv.

2008-03-08
21:42:43

Yes yes!!
Sorry alla Carolaälskare..men jag är såååååå glad att hon INTE gick vidare!!

Om det sen blev dom låtarna jag ville är en annan sak, det spelar inte så stor roll, jag håller på Linda i finalen....heja, heja!!

2008-03-08
15:04:59

Ändrade planer!
Bidde ingen städning idag för Anders åker till Kristinehamn i morgon istället. Så det blev IKEA, vi haver inhandlat ett stycke skrivbord til sonen samt en skrivbordsstol!

Ja lite annat smått&gott ramlade ju med förstås!!! Nu är allt installerat...blev sketasnyggt.....hoppas sonen blir nöjder!?

Nu ska jag rensa bland tidningar, så vi kan slänga lite skräp blir ju en del kartonger att slänga när man varit på det stora varuhuset.

Jag undrar om jag börjar bli gammal..har på sistone kommit på en massa minnen från förr som jag inte tänkt på tid&evighet...mysko!

Oj va trött jag blev nu..undrar om jag ska ta en liten tupplur??




2008-03-08
09:30:24

Lördag morgon!
Ja igår slutade jag tidigt..härligt! Satt på balkongen en stund innan solen gick i moln...fick en timme iallafall.
Sen tog jag en liten tupplur.

Vi roade oss med tvättstugan, var ute på en promenad, käkade middag sen blev det TV med Lets Dance. Jaha nu var det Mattes tur.
Kan det bli så att det inte är Tina som vinner..skrattade gott åt henne igår när trosorna syntes, stackarn.

Tony verkar vara domarnas favorit..läste i en skvallertidning att han flyttat ihop med sin partner....är någon mer insatt?

Idag ska jag nog städa lite grann, det är ju snart Påsk och Anders ska åka en sväng till Kristinehamn.

Nu kaffe och morgontidningen..vi hörs senare.         
image1125

Tulpaner är ganska vackra även när de är utblommade..vilket tyvärr går ganska fort! Fast den här buketten klarade sig riktigt länge för jag ställde ut den på balkongen på nätterna!




2008-03-07
07:39:33

Solig morgon!
Snabbt uppvaknande idag...mobiltelefonen satte igång på ett hiskeligt vis strax efter sex..jag tryckte på varenda knapp, men inte gick den att stänga av!!
Tills jag fattade att den faktiskt ringde...en kollega var sjuk, det var bara att kasta sig upp ur sängen och sätta fart.
Men prick sju var jag på plats....nu är frukosten förberedd, jag har börjat med lunchen som idag består av köttgryta.
Måste ju få stå och puttra ett tag!!

Nu undrar jag bara om det tänker dyka upp några barn...den första skulle ha varit här tjugo över sju, men tomt än så länge.

Ha en skön fredag..tänker jag ha, kramen ♥

                                                                                   image1124

2008-03-06
11:57:03

Minnen!
När jag satt och läste en blogg i morse om barndomsminnen..blev jag sittandes och tänkte tillbaka jag med!

När man var barn så var det ju ALLTID fina varma soliga somrar...eller? Jag var mycket i Småland hos mina kusiner(några av dom) när jag var liten.
Vi hade mycket kul för oss...badade varje dag oavsett om solen sken eller inte. En gång när det ösregnade badade vi med kläderna på...vi hade skitkul men min faster var mindra lycklig! Vi fick själva centifugera våra kläder och hänga upp, men det var det värt!

Ösregnade det så satt vi inne och läste serietidningar och myste. Vi cyklade mycket, träffade kompisar..minns en gång när vi stod och pratde med ett gäng killlar, så sa min ena kusin när vi åkte därifrån. Den där ena killen är så stygg!
Va sa jag det var han väl inte, jag tyckte han var ganska söt.....men det var ju inte det hon menade, det var ju elak hon menade...så är det med dialekter.

Vår farmor fick besök hon med..hon bodde i världens häftigaste hus..tyvärr rivet idag.
Taket gick ända ner till trottoaren....längst ner i källaren var det ett badhus, med stora häftiga badkar, bastu och stora härliga duschar.
Där hade vi mycket kul...att få sitta med farmor i biljettluckan var kul. Dit kom fabriksarbetarna efter avslutad jobbdag och badade.

Min farfar hade frisersalong längst upp i huset...spännande.

Vintrarna var alltid fyllda med snö..vi åkte pulka, skidor och skridskor. Min pappa brukade spola en skridskobana på baksidan sen satte han upp en lampa i plommonträdet..sen var vi skridskoprinsessor jag och min syster.
Vi byggde härliga snökojor i snön som plogbilen plogade upp....snölyktor gjordes som vi fick tända på kvällarna.

Men var det alltid snö måntro..ja vad jag minns så! Och vi var ute jämt och lekte.....trots att vi inte hade termovantar utan stickade Lovikavantar som blev äckligt våta.
På somrarna fick mamma släpa in oss på kvällarna för vi var ju tvungna att sova också.


2008-03-06
09:13:56

Torsdag.
Är hemma idag behövde en vilodag...är så förbannat trött på att vara just trött...den här förkylningen var bland det segaste jag varit med om.
Cortisonen tar ju ett tag innan den hjälper.....snor, snor, bläää!

Blir sur för jag inte kan gå ut och gå som jag borde..kämpar för att gå ner några kilon, tre har jag tappat alltid något.
Men det går sakta, sakta och jag blir otålig när det inte händer nåt...sån är jag det ska gå snabbt och smärtfritt. Men så funkar det ju inte.

Min reserv av pigghet som jag hade från Fuerteventura har tagit slut..jag behöver ny energi. Knaprar Rosenrot för att klara mig någorlunda.
Nu bara måste det bli VÅR på riktigt.....sol&värme behöver vi alla. Den här usla vintern har nog knäckt många.

Jag är inte deprimerad bara trött och sliten...att sova verkar inte hjälpa så värst.

Nää vilket tråkigt inlägg....

Nästa helg kommer sonen det ser jag fram emot....och så ska vi gå på fest ska också bli kul.

Nu ska jag ta en omgång Majong..piggar upp...om jag vinner vill säga haha!

image1123


2008-03-05
08:15:07

Helt otroligt..
Ännu en solskensdag...fast lite smolk är det ju, jag bara måste gå till tant doktorn idag! Min förkylning vill inte släppa och det har tagit omtag.
Är fortfarande inte dålig men jag har sån huvudvärk och ont i bihålorna....och jag har använt nässpray lite för länge!
Blir väl antibiotika antar jag...usch vill inte egentligen inte ha det, men nu har jag provat det mesta för att slippa, går inte det sitter fast.


Men för övrigt så är det ju bra..haha!! Går här och drar i morgonrock börjar halv tio idag, har varit i duschen samt fixat håret...annorlunda är det.
Konstigt jag som har varit mörk såå länge förut.

Ha en underbar dag..kramen ♥

Uppdatering: Varit hos doktorn, början till inflammation på båda sidor..vi provar med cortison, skönt att slippa antibiotika!

2008-03-04
16:40:51

Blondinen borta!
Nu har jag varit och klippt mig samt tonat håret! Nu är håret ganska mörkt igen..det går ju inte att hålla håret ljust, det blir ju bara slitet och eländigt!

Känns lite konstigt, men jag gillar det faktiskt! Får väl byta profilbild...

Vackert väder idag med, idag har det inte blivit nån långpromenad, vi hade inomhusgrejer på gruppen. Vi hade ett litet test på barnen, vi testar motoriken.
Men barnen vet ju inte det de tycker bara att det är kul.

Ska väl ta mig en bloggrunda sen..hann ju inte med det varken på söndan eller igår.

Ha det gott goo vänner ♥

2008-03-03
15:12:55

Kors i taket!
Idag skiner solen som den aldrig gjort nåt annat...så himla härligt!

Idag tog vi våra gruppbarn och liten matsäck och gick till Snarkstenen...och vad är nu det funderar alla på!
Jo mitt i skogen ligger en jättestor sten, som just jättar har slängt dit! Dom blev sura när kyrkklockorna ringde och störde deras sömn.
Då hivade de iväg den stora stenen..men missade, då blev de så arga så de sprack!

Promenaden var lång...tog nästan en timme att gå dit för små barnfötter...men vi klappade hästar på vägen. Pratade och sjöng lite grann.

Väl framme fick barnen sin fika och så kom Egon (den lilla handdockan på besök) han var lite busig idag. Malin berättade sagan om jättarna då tramsade sig Egon, vilket barnen naturligtvis tyckte var jättekul!

Ett av barnen är inte riktigt med på det här, han sa till mig att du vet väl att det är din röst och inte Egon som pratar...haha..nähä??

Men dom andra köper det här med hull&hår. Sen blev det samma långa promenad hem...vi vuxna tog 8000 steg, undrar hur många barnen tog?
Men konstigt nog inget gnäll, men de var glada att det var vila efter maten.

Nu är jag hemma en snabbis, ska tillbaka till jobbet för möte. Vi ska redovisa vår Kostkurs vi var på, samt ha lite receptbytarkväll.

image1122

2008-03-02
16:55:01

Hade hoppats..
På lite sol idag..men icke sa Nicke!! Har blivit slapp&slödag istället, kollat på Vasaloppet, sett på film, spelat Majong..ja det var väl det hela..haha!



2008-03-01
17:25:29

Njutit
En underbart härlig lördag.....har varit och handlat, idag blir det brakmiddag med oxfilé! Vi kunde inte motstå det på OBS idag.

Väl hemma har vi slappat, spelat Majong på varsin dator. En vän från förr ringde..kul. Han hade gått och gift sig när han fyllde 50 år....vi grattade så klart.

Regnet faller utanför, men vi har en massa ljus tända, ett glas rödvin står brevid mig....vi har myst!

Kan det bli bättre.....tror knappt det. Senare blir det Melodifestival, vem vinner ikväll måntro??

image1121

2008-03-01
10:42:52

Var tog solen vägen??
Jaha nu är det helg och det är naturligtvis pissväder..suck! Men vi ska väl kunna hita på nåt ändå. Igår blev det pastasallad.
Jag hade i massor med blandad sallad, rädisor, oliver, keso, fetaost, pasta förstås också kyckling en god dressing till det....den var jättegod!

Sen blev det en promenad efter maten innan Lets Dance började..snyft min favorit åkte ut!

Nu sitter Anders och löser Melodikrysset, jag sitter här. Har varit ute på Hemnet och kollat efter hus till min äldsta syster, dom funderar på att lämna Östergötland och komma till Värmland...vore ju skitkul!

Tänk idag är det första mars..vi är i vårmånaden nu...äntligen.

Ha en underbar dag..♥