*

2007-03-31
17:03:09

Sköön dag!
Jag har fortfarande ont men jag avvakta jag hoppas fortfarande att värken ska försvinna genom ett trollslag, vem vet det kanske gör det!

Idag har jag gonat mig i solen, läst ätit lunch ute pratat med Anna&Miafia i telefon..pratat med syrran. Läst lite till, tvättat håret och sovit en stund på soffan i uterummet..så nu är jag lite gäspigt slö!

Grannarna mitt över kanske kommer över på en drink innan maten...vi har bjudit hit dom vi får se hur det går med det!

Så småningom ska vi börja med maten..idag blir det ryggbiff och pastasallad....massor med oliver, stora kaprisar och fetaost.

Ha en skööön lördagskväll med era nära&kära ♥             image644

2007-03-31
09:21:23

Härliga lördag!
Vem vann Lets Dance?? Vi såg det inte, vi satt i uterummet med massor med tända ljus och myste och pratade!

Vi blev tröttare och tröttare men vi ville inte gå in och lägga oss, så vi gick in och hämtade varsitt täcke...vi somnade därute.....jag sov så gott till tonerna av Blå Ballader!

Vid sextiden i morse kröp vi ner i våra vanliga sängar och sov ett par timmar till....vilka knäppisar vi är, ha,ha!

Nu har jag varit uppe en stund fått en kopp kaffe...sonen skickade meddelande i natt nån gång på MSN att han var hemma.....full som stryk men i god form skrev han...han var ute med sin storebror och kompisar till han igår. Tydligen hade de haft kul, va bra.
Det är såå sällan sonen är ute och roar sig, bra om han träffar lite nya människor att umgås med. Någon kommer säkert att ha ont i huvudet idag!

Det känns skönt att ha en lördag ledigt...men lite smolk i bägaren är det, jag har ont i tarmen....jag inbillar mig att det ska gå över av sig själv...suck!
Gör det inte det ja då blir det doktorn förmodligen tråkiga akuten och så är Påskhelgen lite förstörd...vad har jag gjort för ont måntro?

Nåå jag avvaktar ett tag.......

2007-03-30
13:53:07

Helg...
image642Blev en tidig sådan idag...vi jobbade på bra på planeringen idag så blev klara i tid....så nu är jag hemma!

Nu ska jag njuta i solen..kanske jag tar mig en slummer i solstolen lite senare.

2007-03-30
07:27:21

Freeedag!
Hej alla rara människor därute...hoppas natten har varit god, det har min! Har sovit som en stock, jag la mig före nio igår kväll...trött efter att ha grejat för fullt!

Nu sitter det nya gardiner i sonens gamla rum också, uterum och förstukvist är städade...va mycket skit det blir under en vinter!

Idag ska jag på planeringsdag..jodå jag fick lifta med ordföranden..va bra! Hon blev bara glad, bra sa hon du vet vägen bättre än mig!

Ikväll blir det grillning av fläskfilé...det ska bli mums! Tänk nu är det snart Påsk, det var ju nyss Jul!! Men jag gillar påsken bättre, inga måsten och krav.

Den här helgen ska jag njuta av att vara ledig, det har varit mindre av den varan ett par helger även om det har varit roligt att greja för sonen.      



image641

2007-03-29
17:44:02

Va glad man blir..
När man kommer hem från jobbet och fönstren är putsade, uterummet är städat och det hänger nya gardiner i vardagsrummet!

Skaffa er en hemmaman..det är toppen! Nu har vi varit och handlat så vi slipper det i morgon, då kan jag komma hem och ta helg med en gång!

Ett litet problem har jag..vår bil läcker kylarvätska så jag vet inte om jag vågar köra den i morgon..vi har planeringsdag så jag ska försöka lifta med vår ordförande!
Tur att den inte gjorde det förra helgen när vi skulle åka långt!

Åhh va härligt det är ute...jag ska gå ut igen och njuta av solen!

2007-03-29
07:08:06

Torsdag!
18790-640

Igår passade vi på att njuta av det fina vädret...vi åt gott och delade på en flaska rött i solen! Ja nu var det bara två dar kvar av den här jobbveckan.
Hoppas det blir lika fint väder i helgen, mend et verkar det ju bli...kanske!

Ha en skön dag allihop....♥

2007-03-28
18:02:27

Besök.
18790-637Nu ska jag gå till dammen.....18790-638Hej stör mig inte jag ska kolla fiskar!18790-639Jag spanar..men dom är för snabba för mig..attans också!

2007-03-28
11:14:05

Sommardamm..
image636

Och så här ser dammen ut på sommaren!

2007-03-28
07:38:34

Onsdag!
image635

Så här ser det ut nere vid vår damm..snart kommer det att blomma för fullt där nere, tulpaner, snödroppar och krokus finns där redan.
Men sen kommer myntan, lavendeln, hostan..och så massor med andra växter jag inte minns namnet på  hi,hi!
Snart kommer grodorna att kväka på kvällarna..deras parningsläte låter som hundar som skäller.
Det är häftigt att stå och lyssna på dom på kvällarna!!

PS Carola om du läser det här...det går inte att kommentera hos dig.....nu är den länken borta..igen! DS

2007-03-27
22:54:37

Ny matta..
image633image634

Köpte nya mattor på IKEA..dessvärre var det inte samma färgbad..syns det väl?? Jag ser det hela tiden, men jag vänjer väl mig annars får jag köpa en till när IKEA kommer till stan, kanske jag kan få en som stämmer med nån av dom andra!
Nåå det får duga så länge...men lätt sur blev jag :(

2007-03-27
18:39:47

Vååår..härliga våår!
image631image632

Lite vårigt börjar det ju bli...penseer är planterade..sälgen har massor med små kissar! Solen skiner, visst är det härligt!

2007-03-27
08:58:06

Godermorgon..
Igår var jag såå trött så jag orkade inte sitta vid datorn någonting......är väl helt slut efter allt som varit! Inte blev det nåt gjort här hemma heller får väl se om jag har mer energi idag..kanske!

En vacker dag idag med.....Anders planterade Penseér igår som vi glömde att ta in, undrar om dom kvicknar till, dom klarar ju lite kyla dom blommorna!
Men det vore ju snopet om vi bara hade dom i en dag...ha,ha!

Idag ska sonen till Arlanda och prova ut kläder....han kommer säkert att bli stilig i kostym. Sen skulle han åka till sin bror.
Ja han borde sitta på tåget  just nu på väg till Märsta!image630

Bjuder på en bild från lägenheten..här är köket! Jag bytte gardiner för dom satt där innan var inte kul!
Anna ser du dina halstabletter på bordet??

2007-03-26
07:48:13

Måndag..igen!
Ja den här helgen rusade iväg.....nu är det ny vecka! Här hemma ser det ut som skrutt, grejer överallt! Nu får det bli städning i sonens gamla rum, ska lägga alla hans grejer i flyttkartonger, en vacker dag får han väl en egen lägenhet.

Ser ut att bli en fin dag idag....solen skiner men det är minusgrader!


2007-03-25
19:50:09

Nu är jag hemma...
Trött efter intensiv helg..men det har varit roligt! Tänk att få träffa både Anna&Nilla på samma gång. Vi bubblade och pratade i över två timmar...det skämmigaste var att vi hade ju inget att bjuda på!

Min kamera låg i bilen..men bildbevis har ni fått hos både Nilla och Anna!

Efter en hel del jobb i sonens lägenhet (kommer kanske en bild senare...vill visa hänsyn till lägenhetens ägare också!) så åkte vi vidare till Haninge, där väntade gott sällskap, ett glas vin och senare en underbar middag!

Idag har vi varit på IKEA i Kungens kurva...phuu va stort, men vi hittade det vi skulle ha! Lite sur är jag för vi köpte två röda mattor så vi skulle få en riktigt stor...det var inte samma färgbad...nåå det är som det är och inte mycket att göra åt!
Nu får det vara...vi kanske kan få tag på en sen i Karlstad som matchar nån av mattorna!
Vi får ju IKEA i sommar!

Kanske blir en bloggrunda senare..kram på er, gött att vara hemma! ♥


2007-03-24
06:34:59

Hej Då....
image629Ha det så bra i helgen...kraaam♥

2007-03-23
16:58:07

Hej alla vänner!
Hinner nog inte blogga såå mycket idag...det finns att göra!

Jag har iallafall varit och klippt mig..blev bra! Handlat lite nytt att ha på mig..gick på två röda..... två jumprar och en BH.

Nää nu ska här packas..kan meddela att snön försvann med en gång, nu lyser solen!

Kramen på er...vi hörs på söndag!

Anna vi ses..och Nilla...du hittar oss på Holmvägen...Anna vet vägen!

2007-03-23
06:06:10

Oj det snöar..
Det var ju typiskt idag som jag slutar tidigt, jag hade tänkt att tillbringa eftermiddan i en stol på altanen men näsan mot SOLEN!!

Nähä inte det..nåja det är ju plusgrader så det ligger väl inte kvar så länge!

Nu ska jag väl klä på mig och snart åka till jobbet...sen är det helg! ♥

2007-03-22
17:19:23

I morrn är det fredag...
Ska bli skönt med lite helg, men vi ska ju fara den här helgen också. Egentligen hade det varit skönt att bara ta det lugnt, för det ska ju bli kanonväder!

Idag har jag varit ute mest hela dan..bara inne för lunch och vila! Det var såå varmt och skönt i solen,,njutbart!

Nu är jag hemma, vi ska grilla ikväll så Anders har förberett mat..klyftpotatis och Entrecote...mums, mums!

Har slarvat som bara den, den här veckan har jag inte gått ner ett gram det vet jag...undrar om jag blir av med mina tre kilo som jag har kvar innan vi åker??

Nåja skit samma..tränat har jag inte heller gjort den här veckan..iallafall inte på gymmet, men vi har varit ute och gått varenda kväll!
Hade tänkt att börja cykla...men det är lite jobbigt för mig med pollen...jag har ganska så besvärligt redan! Började för en vecka sen..jag tätnar rejält i bröstet..inge kul!

Nu ska jag prata med min man...kram på er ♥

2007-03-22
07:37:21

måste berätta..
En så söt historia för er..jag berättade den på Gisans blogg igår ang ett inlägg! Den är såå söt så jag tar den för er alla!

För några år sen hade vi en pojke på jobbet som bara älskade allt som var mjukt och lurvigt!

En helg var dom i Sthl, dom åkte tunnelbana, pojken var ungefär tre år...framför dom står en dam i en päls!
Det lyste i pojkens ögon av längtan..det såg mjukt och skönt ut...då säger han högt och ljudligt.
Mamma...får jag klappa"ludret"??

Det här har vi skrattat åt många gånger...vet inte hur damen i fråga reagerade men vi får hoppas att hon tog det bra...ha,ha!!



2007-03-21
22:12:07

Sängen lockar..
image628

Och solen har gått ner...skulle ha tagit en bloggrunda ikväll, men jag var såå trött när jag kom hem från kursen har fått såå mycket frisk luft idag!

Berättar mer om kursen i morgon..lovar! En visste vad det var...va kul! Det var tredje tillfället nu är det bara en kvar!

Suss gott min kära vänner, kram ♥

2007-03-21
16:13:43

Hej och hej då..
Nu sticker jag på TRAS-utbildning...ha det gott i SOLEN!!

2007-03-21
07:39:59

Vackert.
Jag bär ditt hjärta med mig (jag bär det i mitt hjärta)
jag går aldrig utan det(varthelst jag går går du, min kära, och vadhelst
som görs av bara mig är gjort av dig, min vän) mig skrämmer inget öde (för du är mitt öde, kära du)
mig fattas ingen värld
(för du är min värld, min sanna)
och du är allt en måne evigt önskat
och allt en en sol ska evigt sjunga att du är.
här är den djupa hemlighet som ingen vet
(här är rotens rot och knoppens knopp
och himlens himmel av livets träd som växer
högre än en själ kan våga eller sinnet dölja)
och detta är det under som skiljer stjärnor åt.

Jag bär ditt hjärta (jag bär det i mitt hjärta)


EE.Cummings

image627

2007-03-20
17:55:20

Vilken dag!
Solen har lyst hela dan, vi har varit ute massor...va glad man blir av lite SOL!!! Och så blev jag glad när jag kom hem..jag hade fått paket..en urfin sjal från Gisan låg i paketet.

Så himla snällt och gulligt av henne! ♥

Ikväll blir det nog en promenad...träningslokalen känns inte så lockande när det är sånt här fint väder!

Bloggen verkar lite seg..man jag ska försöka ta mig runt till er...kramen!

image626

2007-03-20
13:09:56

Det gick bra..

Han blev GODKÄND....görbra!!


2007-03-20
08:27:45

SOL idag...
image625

Det är härligt att vakna av att solen lyser utanför!
Jaha vad händer idag måntro, igår var det väldigt lugnt på jobbet.
Hälften av barngruppen går till skogen vi andra är kvar på gården,
ja då blir det inget slagsmål om cyklarna..hi,hi va bra!
Nu börjar det närma sig sonens flytt, min systerdotter tycker att jag är larvig när jag hönsar med min son!
Vänta du sa jag när det blir din tur!
Idag ska sonen på synundersökning för att kolla att han inte är färgblind, om han skulle vara det blir det inget jobb. Ja det skulle ju bara fattas det....men det tror jag inte att han är.
Man måste kunna se alla färger för att kunna sitta vid röntgen..ja där ser man hade jag ingen aning om!
Men sonen säger att han har gjort såna tester i skolan och det har inte visat något för tydligen är det inget,
som bara kommer, det är medfött. ja, jag håller nog mina tummar ändå!

♥ Ha en skön dag allihop ♥

2007-03-19
20:36:24

Snart Cityakuten...
Sen sängen..nu är jag trött! Det känns att jag har sovit dåligt inatt, visserligen hade jag vilan på jobbet idag, det var väl räddningen..jag svimmade av en stund.

Jag följde med och handlade, köpte mig ett par böcker har snart läst ut alla jag köpte på rean...nu fanns det inte så mycket att välja på!

Bläk har legat framför TV,n och klämt i mig en hel massa hallon&lakritsbåtar...nu mår jag lätt illa, vad var det bra för...men det var ju så gott men jag kunde ju ha nöjt mig med några stycken..inte halva påsen, nästan!

Nu ska jag ta och sminka av mig, borsta tänderna (så jag inte stoppar in fler båtar) sätta på mig morgonrock....sen är det bara att krypa upp i soffan och se mitt favvoprogram!

2007-03-19
15:36:34

Sorry!
Tog bort inlägget jag skrev på jobbet...det såg ju skitkonstigt ut..inte i explorer men i Firefox!

Jag kom åt nån mysko knapp så texten blev skitstor sen orkade jag inte krångla med det! Nu har vi varit ute i den isande vinden på en långpromenad...gött!

Nu ska vi åka och handla...men nu sa Anders att jag inte behövde följa med, får se hur jag gör!

2007-03-18
20:00:04

Ätit gott...
Nu har vi glufsat i oss hemgjord pizza...väldans gott, har tyvärr inget bildbevis eftersom allt tog slut!!

Nu ska vi titta på Playa Del sol....kul program tycker jag..verkar som om jag är ensam om det!

Usch i morgon ska jag upp skittidigt.....halv sex ringer klockan då sover resten av gänget här hemma.

Nuu börjar det....

2007-03-18
16:09:07

mera lek!
image624

Nu har jag fått kläm på hur man gör när man laddar ner och sparar bilder...övning ger färdighet som det heter!

2007-03-18
13:46:42

Lekt lite..
image623

Hittade ett program där man kunde leka lite med kort..men va krångligt det var att spara...jag ville ladda ner fler bilder men det bara krånglade. Och inte blev det den färgen som jag hade sparat...men,men. kul var det iallafall!

2007-03-18
11:43:58

Kolla här!
18790-622

Fiskarna simmar för fullt i dammen...i det kalla vattnet..Brr! Några har nog dött under vintern, men vi har bara sett en död fisk!

Jag försökte räkna...fick det till ungefär sextio fiskar, sen är det ju såna som fortfarande är yngel och dom är svart så de syns ju inte så bra!

2007-03-18
09:28:55

Vaknar till regn!
image620Ingen sol idag heller....ja den syntes ju igår! Ja vad ska man hitta på idag då måntro, mer än att ta rätt på all tvätt!

Igår tittade vi på Dirty Dancing2..ganska skaplig! Sen satt vi vid brasan och pratade, jag grät en skvätt! Jag pendlar mellan skratt och tårar just nu.
Jag är glad för sonens skull...men ändå känns det sorgligt. Ja det kommer nog att kännas bra så småningom.

Fåniga jag kan inte annat att tänka på om han kommer att känna sig ensam...jag vet hur det kändes för mig när jag flyttade till Örebro.
Kände ingen, jag hade inte ens en Tv till att börja med...åhh kvällarna var så långa och tråkiga. Och tänk om man var sjuk nån gång då var det än värre.

Men sonen har jag faktiskt folk han känner...han har sin dator, Tv och han kommer säkert att få vänner på nya jobbet!
Det är jag inte orolig för...det är bara hönsmamman i mig som gråter....kommer att sakna honom såå mycket!

2007-03-17
18:22:24

Grejat hela dan....
image619Oj va segt det är nu.(bloggen alltså)...nu haver vi handlat både det ena och det andra, kollat igenom vad han ska ha med sig!
Det har blivit mycket gjort idag! Nu ska vi börja laga middag, potatisgratäng och biff blir det! Hade tänkt att grilla men det blåser så förbenat!

Jag är fortfarande trött...går i ett töcken.....men jag piggnar väl på mig under kvällen.

Ha en skön lördagskväll....♥

2007-03-17
12:42:13

nu har solen tittat fram!


Grejar lite smått..Anders har åkt till sjukhuset till sin pappa! Jag letar gardiner och andra grejer som kan behövas!


Det är ganska fint väder ute, men inte skönt alls det blåser alldeles för mycket. Nej det blir till att vara inne och greja..ska gå och kolla om tvättmaskinen är klar nu, har en hel del tvätt.


Sen ska vi åka och handla lite smått och gott, rengöringsmedel ,tvättmedel osv!

2007-03-17
09:40:38

Seg...
Är jag som skrutt idag..tror att alla spänningar har släppt nu. Hade hoppats på sol idag, men jag ser ingen...och det blåser skitmycket!

Nåå jag har att göra, Anders ska in till sjukhuset och jag och sonen får väl börja packa så smått!

Nu ska jag ta en bloggrunda hann inte med det igår!

2007-03-16
22:46:39

Yes...
Vi har varit i Upplands Väsby.. vi har träffat Anna..jag har bildbevis..men kortet såg för jäkligt ut(läs på mig..hi,hi) så ni får tro mig på mitt ord!

Det var såå mysigt att träffa goa Anna....och sonen har fått en lägenhet så jäkla underbart!

Nästa helg bär det iväg dit igen, så är det dax för inflyttning! Kontrakt är skrivet, två månadshyror är betalda.....jäag är så LYCKLIG!

Det ordnande sig och lägenheten var toppen, det fanns allt, tvättmaskin, diskmaskin, TV, video, micro, kaffebryggare..osv!

Nu ska här drickas vin...Kram på er och tack för all support!

2007-03-16
07:16:01

Nu sticker vi...
Ha en bra dag allihop...vi hörs kanske ikväll, kram ♥

2007-03-15
21:09:15

Den här tiden förra året...
image618

Ja då såg det ut så här....viss skillnad, nu finns det knappt ett snökorn kvar! Jag hade glömt att det låg såå länge, vi hade skottat en gång på framsidan så vi kunde sitta där och njuta i solen och fika!
På baksidan hade vi en gång skottad till badtunnan......jisses va snö.

2007-03-15
16:30:33

Heeej!!
Hade tänkt att ta en bloggrunda nu..jag kom inte såå långt för nu är det vansinnigt segt...får försöka igen lite senare!

I morgon är det dax att fara iväg till Sthl, vi åker bara över dan...håll nu alla fingrar och tår att han får nån av lägenheterna!!

Tog med mig några barn till skogen idag..eget fika hade dom med...önskar att jag hade kunnat dela med mig av bilder...dom var så söta när de travade iväg med sina ryggsäckar på ryggen.

Dom såg ut platsen där vi skulle fika, sen mumsades det på bullar, kex och festis!

Sen var det bus och lek....vi gick en bit i skogen då kom vi till ett ställe där vi i höstas lekte Bockarna Bruse...och tänk alla barnen sa..att här var det vi lekte Bockarna Bruse!
Men det konstaterades att det var vatten i diket...så det gick inte att leka troll där idag. Sen gick vi vidare, vi stannade i en härlig glänta där jag sa att de kunde leka...där fanns det också ett litet dike.

Linus sa direkt här finns det inget vatten, här kan vi leka Bockarna Bruse...sagt och gjort. det var så kul att titta på dom...dom bytte roller hela tiden och sagan satt som en smäck....och det var i höstas vi hade det som Tema...va kul!



2007-03-15
06:48:37

Väntar på...
image617

Att kaffet ska bli klart...behöver piggna till!

Det är mycket som surrar i mit huvud nu, jag sover gott men så fort jag vaknar sätter det igång i huvudet! I morgon ska vi åka till Sthl, det blir två lägenheter vi kollar på.
Holmvägen känns det bekant för er som bör där i närheten?

Nu har kaffet ploppat klart...i kväll ska jag försöka hinna med er allihop...jag har inte haft så mycket tid för bloggen på några dar!

Kramen....

2007-03-14
17:11:44

VÅÅÅÅR!!
Så himla underbart! Har varit ute massor, direkt till gymmet efter jobbet, nu är jag hemma nyduschad, nu ska vi grilla fläskkarre....det ska bli gott!

Ha en riktigt skön kväll på er, kram ♥

2007-03-14
06:19:31

Gääääsp!
image616

Gillar egentligen inte så här tidiga mornar..men har jag nåt val..inte då!! Ser ut att bli en vacker dag idag med, men det är kallt nu på morgonen, det ligger lite frost på marken.

Nu lite kaffe, sen dax att åka och jobba..kramen på er!!

2007-03-13
17:40:31

Genomfrusen är jag..
Har varit ute måånga timmar idag vi åt mellanmålet ute också! Men framemot fem började det bli kyligt så nu är jag frusen trots att jag varit inne ett tag!

Men jag får sätta mig på motionscyklen sen och få upp ångan lite grann!

Idag har sonen ringt och ringt på en av lägenheterna, men det har bara tutat upptaget hela tiden och inte har han fått svar på mejlet heller..hur angelägen är man då kan man fråga sig??

Usch nu börjar jag bli nervös...vi bara måste få tag på en bostad innan den 26:e Mars...hua!

Men vi åker till Sthl på fredag..och kollar på den i Upplands Väsby iallafall! Men det hade ju varit bra om vi hade lite fler alternativ!
Har ni inget i bakfickan???

2007-03-13
07:32:16

En härlig dag!


Solen skiner, det blir nog en fin dag idag! Men jag tror redan min allergi har börjat ska kolla in pollenprognosen! Dax att börja ta meducin då antar jag...

Ja idag hoppas jag få lite fler svar från storstan.....den vi hoppades mest på ville inte hyra ut till en ung kille...suck!

Sen har vi ju den i Upplands Väsby jag är lite osäker där, den verkar ligga lite på landet, men jag är inte säker!
Det är ju en lägenhet i en villa, och en rejäl deposition vill dom ha...nå vi får se!

Ha det gött idag, kram ♥



2007-03-12
17:16:05

Åhh känner ni...
Det är VÅR i luften....solen värmer, TOPPEN!!!  Nu är jag hemma från jobbet, två stycken har ringt från Sthl idag, en från Täby, men det blir lite fel!
Och så dom som har lägenheten i Upplands Väsby!

Ja en sväng blir det nog på onsdag, hoppas killen som befinner sig i Köpenhamn just nu hör av sig också!

Ja det ska nog lösa sig! Nu har Anders åkt till sin pappa, ikväll tänkte vi ta en långpromenad i det härliga vårvädret!

2007-03-12
07:27:54

Måndag...igen.
image614

Har sovit härligt gott i natt, vaknade till och med före klockan, utvilad! Igår gick det mycket tid att leta bostad..men vi har hittat lite grann!
Speciellt en var mycket intressant i Märsta, såg fint ut! Jag har mejlat killen som äger den, just nu befinner han sig i Köpenhamn men skulle vara i Sthl på onsdan.

Ska ringa runt lite grann och sen får vi nog bege oss iväg till storstan och titta runt! Får prata med dom på jobbet idag och se om jag snabt kan få ledigt....men det tror jag inte ska vara några problem.
Jag vill ju också följa med....

Ha en skön dag på er allihop, kram ♥

2007-03-11
17:48:15

Fin bild
image613

Så här vacker var himlen igår kväll innan vi åkte på kalas!

2007-03-11
14:02:35

Kolla in..
image611

Jag hade tydligen kul igår...jag vet att jag slog i handen när vi kom hem igår..men jag minns inte var (ooops). Men ont som F.A.N har jag...där det röda är är det en stor uppsvälld knöl!

Ja kära nån som det kan bli och jag som nästan aldrig får blåmärken! Undrar vad det kommer att bli för färg i morgon nu är den vackert grön!!

2007-03-11
10:26:01

Jag är vaken...
Och har varit så en bra stund! Vi hade verkligen jättekul igår och görgod mat fick vi...återkommer lite senare med mer rapport!

Ha det, kramen

2007-03-10
14:51:35

nya besökare!
Har strömmat in de senaste dagarna...undrade varför men så såg jag att jag var på aktiva listan igen...hur har det gått till jag har ju inte bloggat speciellt mycket på sistone??

Men ni som hälsar på är så välkomna sååå!!

image610Om en timme ska jag hämta Anders i stan sen snabbt hem och byta om, bussen till stan går vid sex. En liten drink kanske vi hinner med också.

Skönt att han snart är hemma igen!!!

2007-03-10
12:18:57

Duger det här???
18790-60918790-608

Nu har jag köpt nya kläder, ett par legging till en fin klänning, kan det vá nåt?? Det var väldigt snyggt på!!

2007-03-10
09:57:00

Men oj!!
Det är nåt därute som lyser väldigt skarpt..vad kan det vara, jag känner igen det men jag kan inte minnas att jag har sett den på väldigt länge!!

Idag vaknade jag halv åtta...låg och funderade på om jag skulle gå upp...nää inte riktigt än, så jag somnade om och vaknade halv tio.
Borde ha gått upp när jag vaknade för då var jag mycket piggare!

Är lite småförkyld...igen, jag som så sällan blir förkyld, men jag skyller på dom små liven som kramas och pussas hela tiden!
Nu blir väl ingen frisk förrän det blir riktig vår och värmen kommer! Nåja jag är ju inte sjuk iallafall, ska försöka ta mig iväg en sväng och leta efter nåt att sätta på mig.

Men egentligen har jag ingen lust det är ju som sagt kanonväder ute...jag får skynda mig helt enkelt! ♥

2007-03-09
22:07:22

Nu är frågan..
Ska jag sitta uppe en stund till och se MissMarple...eler ska jag lägga mig och läsa! Får fundera på det en stund!

I morgon måste jag bara iväg till stan en sväng och hitta nåt snyggt att ha på mig...vi ska ju på middag!

Är trött på alla kläder i garderoben.......nu ska jag gå och fundera på hur jag ska göra..ha,ha!!

2007-03-09
17:39:55

Många sötnosar!
Det kryllade av sötnosar på dagis idag...riddare, prinsar och prinsessor! Det glittrade av tiaror, och silverskor!

Maten var en hit kan jag säga...jisses vad dom åt och drack..efterrätt gick ner också!

Vi har lekt Törnrosa, läst sagor, naturligtvis Prinsessan på ärten, barnen har dansat till Schlagerskivan..den nya förstås!
Idag har Elin Lanto gått till leda...hua!

Sen har det naturligtvis varit en hel del tårar, dom har slagits med svärd så dom fick vi konfiskera..ha,ha!

Ja det är jobbigt att vara på Prins&Prinsessdag...det var med all säkerhet trötta barn som gick hem idag!

Jag pratade med min man som är i Talllinn för en stund sen, han hade varit och klippt sig och fått massage..jag får hem en ny man!!


2007-03-09
06:52:46

Prins&prinsessdag
image606

Har vi på "dagis" idag...då är barnen så fina, prinsessor, prinsar, kungar och riddare! Vi äter på fint dukat bord, vi äter slottstek, potatis, gräddsås, gele, grönsaker och till dessert blir det marängsviss och så naturligtvis "bubbel" i höga glas!

Igår så tryckte jag massor med guldkronor på en vit duk, strödde silverglitter över alltihop..det blev fint!

Nu får jag sätta fart och göra mig lite fin jag med!! ♥

2007-03-08
20:00:03

Undrar bara!!
Nu haver jag letat och letat.....var lägger man in profilbilder..dom har ju gjort om så mycket så jag hittar det inte?????

2007-03-08
17:53:51

Det gick vägen...
image605

Sonen fick jobbet..nu har vi en månad på oss att hitta bostad..håll era ögon och öron öppna efter en bostad nära Arlanda!

Tänk.....nu ska han verkligen flytta ifrån oss...oj känns helt plötsligt lite jobbigt! Men det ska nog gå bra, han har ett jobb..jippi!

2007-03-08
07:34:56

Blask, blask!
Visst är det härligt, det plaskar och slaskar ute...vår nya kollega på jobbet tycker att det är jättetrist för hon vill ha vinter länge...ja smaken är som baken!

Idag åker maken till Tallinn och kommer hem på lördag, då ska vi på middag till min ena syrra...va kul!

Jag stannar hemma och jobbar.......

Nu ska jag ha mitt morgonkaffe och se om jag vaknar till, har sovit lite underligt inatt, sån där natt när man vaknar flera gånger, har väl löst Världsproblemen igen!

Ha en gooo dag på er, kramen ♥

2007-03-07
14:52:50

Jag är tagen!
Eftersom jag varit lite långsam med att svara på det här så bryr jag mig inte om att skriva ner några regler!
Men sex sanna saker skulle skrivas ner! Det var ju inte allt för länge sen man skulle skriva ner fyra sanna och en osann...så nu blev det lite svårt...men jag försöker!

Jag hade tre långa förhållanden i min ungdom så tre år innan jag träffade Anders var jag singel...då levde jag loppan, var ute och dansade minst tre gånger i veckan!
Fick så mycket kort från killar så brevbäraren började uppvakta mig...ha,ha!! (han hade ingen framgång!)

Träffade min man på Cypern när han tjänstgjorde där.

Är fullständigt livrädd för daggmaskar, men gillar ormar väldigt mycket

Skulle aldrig våga dyka med dykutrustning, vågar knappt snorkla...tyvärr!

På Kreta i min ljuva ungdom så hjulade jag på dansgolvet så byxorna sprack...min kompis påstod att det inte syntes...ha,ha men se det gjorde det!

Jag tränade elitgymnastik när jag var ung...så särskilt duktig var jag inte..men jag tränade jämt.

Ja det finns mycket tok att skriva om mig..men hel del är säkert under censur!!

image604

Ps lite bonus!

Samma resa Kreta alltså...då träffade jag en kille som jobbade på ett disco där nere, vi sågs i stort sett varenda kväll.
Så blev jag otroligt förkyld, drack en jäkla massa Treo, på kvällen drack jag alldeles för mycket vin ,men skulle tvunget iväg ändå till discot.
Jag snubblade in ganska så rund om fötterna, morsade på "min" kille och skulle kliva upp på en barstol, men missade pinnen och rasar handlöst i golvet, men två killar är snabba och får upp mig innan jag faller i golvet.
Ja jisses det hade kunnat gå illa, jag hade nog slagit mig halvt fördärvad i stengolvet!
Men jag fick bli ledd hem och sova av mig ruset...hua!

Hela den resan var otroligt rolig...det poppar nog upp mer minnen!






2007-03-07
06:19:55

Tidiga mornar...
Är jag inte störförtjust i...och speciellt inte när det är becksvart och ösregn ute...åhh när klockan ringde, suck!

Men jag är lite glad för att det regnar..för då försvinner snön....nu ska jag fixa till mig!

2007-03-06
20:01:27

Äntligen hemma!
Det har varit en lång dag idag, först jobba och sen direkt och träna! Nu har jag fått mat..igen! Nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på TV och inte göra nåt mer idag!


2007-03-06
07:38:12

Tisdag!
Åhh igår kunde jag inte titta på Cityakuten, bilden bara försvann det var väl kabelstrul kan jag tro!
Sonen lovade ladda ner det från datorn istället han kollade det var tretton säsonger..oj har det gått så länge!
Men han skulle se om han kunde hitta det rätta!
Har ni sett min "heder"är tillbaka...fniss!
Den som knyckte den kanske ångrade sig!!
Nu ska jag få mig lite kaffe och så kanske lite kläder på kroppen!

Vi "hörs" i kväll ♥



2007-03-05
21:51:50

Nu är det dax att lägga sig!
Jag såg att jag hade skrivit heder och inte header...fattade inte först vad Johanna tyckte var så kul med det!, eftersom  jag inte hade sett vad jag hade skrivit Men det var ju vansinnigt kul...heder..nån har snott min heder!!!

Nää det tror jag inte iallafall......natt på er sötnosar!! ♥

2007-03-05
17:47:08

Äntligen!
Har jag varit och tränat, gick bättre än jag trodde! Är nog riktigt frisk nu känns det som, gött!

image603 Ja det är inte jag på bilden ha,ha!!

När jag kom från träningen så duschade jag och sen fick jag middag av Anders..inte illa! Så nu är jag mätt och lite trött!

2007-03-05
06:21:37

Är ni vakna??
Är jag även om jag gärna hade stannat i sängen en stund till..men nu väntar jobbet...ha det gött därute! ♥

2007-03-05
06:14:55

Söndag kväll..
image602

Alldeleles strax Playa Del Sol...jag ska nog inte sitta uppe länge idag, dels börjar jag tidigt och sen så är jag trött!

Bloggen verkar fungera än så länge..hoppas den fortsätter så! Åhh jag skulle gärna vilja ha en till ledig dag den här helgen det vore så gött...den bara försvann den här!

Har lite lätt söndagsångest idag det brukar inte jag ha!

2007-03-04
11:17:34

Härlig kväll...
Gästerna gick hem vid halv två, då hade vi pratat och skrattat i många timmar, mycket mysigt hade vi det! Och maten..åhh va den var god!

Klockan halv åtta i morse var jag uppe för att se starten på Vasaloppet, nu ligger vid en varsin soffa och har det gött...jag är väldig glad att jag inte är med och åker.

Mår bra men visst är jag seg, efter vin och drink och likör till kaffet!
Nej tillbaka till loppet, såg ni den stackarn som tappade skidan?? jag kommer och hälsare på er senare..

2007-03-03
16:59:14

allt är förberett ....
bordet är dukat..gratängen är bara att sätta in ugnen, Anders får fixa biffarna! Jag bjöd honom på ett skumbad förut och ett glas vin i badet!

Jag har fixat håret och målat mig, byta om får jag göra när jag har hämtat sonen! Jag är redan hungrig hur ska detta gå??

Anders klagade på att jag slitit ut tangenterna på tangentbordet..han hittade inte rätt knappar sa han...det syns ju knappt var bokstäverna är...ha,ha!
Jag vet var dom är iallafall!

Ha en skön lördagskväll på er!            18790-601

2007-03-03
13:10:20

gäster i kväll!
Håller på att förbereda just nu..potatisgratängen står och puttrar på spisen! Det blir tornedos till det och en god sallad med hyvlad parmesan på!

Till dessert blir det en glasstårta! Sonen anländer till stationen vid strax efter sex, snabbt in och hämta honom och sen hem och ta emot gästerna, fördrink blir bubbel!

Ska bli trevligt, det var ett tag sen vi var sociala......

2007-03-03
10:21:07

Ja grejat har dom gjort..
Men är det nån speed...inte då, jag skrev två kommentarer ganska långa nyss, men inte publicerades dom...åhh så irriterande!

Lite farlig den nya knappen när du loggat in...Ta bort blogg står det..gulp, tänk om man är lite trött och så trycker man på den och vips så är hela bloggen borta!
Fast man måste väl publicera också...men som jag pillar och petar hela tiden så vore det väl nåt sånt som jag skulle kunna göra!
Så är det totalt svart när ni kommer hit nästa gång så vet ni vad jag har hittat på...ha,ha!!

2007-03-02
18:10:42

Nu kom jag in..jippi!
18790-600

Ja då var det helg..skönt jag har fått en GT..gott! Vi har klarat av Vasalopp idag dom var så duktiga så! En tjej blev dock skitarg när hon fick medaljen..den var ju gul och inte i GULD...hon ville inte ha den...ha,ha!!

Vi hade inget guldpapper men det sitter en guldstjärna på men det hjälpte föga! Ja så var det ett barn som kräktes, ja det var ju mindre kul. Jag flydde, vägrade att befatta mig med det...alla förstod!
Jag har ju så lätt att få magsjuka...och jag vill INTE ha nåt mer..tack så mycket!

Ha en underbart härlig fredagskväll......jag tror att jag har hälsat på er alla!!

2007-03-01
16:45:29

Grått, grått är det ute!
Ja då har ännu en dag gått, vi hade lugnt på jobbet idag med, vi har grejat med förberedelser för morgondagens Vasalopp för barnen!

i morgon innan jobbet ska jag åka och handla lite korv och blåbärssoppa, hoppas det blir lite bättre väder, så vi kan grilla ute!

Ja nu har maken haft sin första lediga dag...det tyckte han var skönt, han har grejat här hemma och förberett en massa som ska till tippen.
Gött att bli av med lite dret!

Tack för alla tips för boende i Stockholm...nu hoppas jag att sonen får besked snart om hur det blir!

Nu är det dax för en bloggrunda...♥

2007-03-01
07:12:46

Ännu en dag..
Ja nu är pensionären hemma...vi åt lite gott och delade en flaska vitt..mysigt! Sen var jag så trött så trött så jag somnade vid tio....ha,ha vilket välkomnande va??

Ja nu är det snart dax att åka till jobbet, är lite seg idag...ett litet tips ta inte coccilana vid tre på natten, segheten sitter i ännu!

Vaknade nämligen vid den tiden och hostade lite grann..nää jag vill sova så jag tog mig en slurp, jodå jag somnade om men som sagt nu är jag skittrött..ha,ha!!