*

2005-10-30
21:07:28

Förklaring??
Förklaring??
Birgitta verkar inte road av det jag har berättat!! Undrar vad det var??

2005-10-30
17:44:02

Söstra&Emelie
Söstra&Emelie
Min syster och hennes jättesöta dotter Emelie!!

2005-10-30
17:42:48

Min födelsedag!
Min födelsedag!
Jag kör lite fel ordning på mina bilder! Men det här är i allafall min födelsedag!!

2005-10-30
17:41:28

på jobbet!
på jobbet!
Fikapaus på jobbet!

2005-10-30
17:12:24

Tre slöa herrar!
Tre slöa herrar!
Kolla in grabbarna i gänget....klockan är typ ett eller så!!

2005-10-30
17:09:21

Hmmm vad gör jag?
Hmmm vad gör jag?
Vet inte riktigt vad jag försöker att förklara eller beskriva för Birgitta...hmmm!?

2005-10-30
17:08:17

herre i frack
herre i frack
Anders i min morfars frack...häftigt!

2005-10-30
16:49:57

Glad Birgitta
Glad Birgitta
Den här bilden tycker jag är helt underbar!!

2005-10-30
16:48:33

Anders i paradiset
Anders i paradiset
Min man mår mycket bra!!

2005-10-30
16:47:12

festen kan börja
festen kan börja
Det här var innan festen började!

2005-10-30
16:45:51

Två goa kompisar!
Två goa kompisar!
Hmmm jag tror klockan var ganska mycket!

2005-10-30
11:51:50

Festen slut!
Jaha idag fick man en timme extra...och hur har jag förvaltat denna...jo jag hade ju tänkt att unna mig en lång härlig sovmorgon...men tji fick jag!
Vaknade sju...gamla tiden, låg och vred mig men gav upp! La mig på soffan en stund och kollade om det var nåt på TV...var det inte!

Sen gick jag upp och diskade glas och lite annat som var kvar sen igår, körde diskmaskinen och städade undan allt småplock.
Satte på kaffe....sen gick jag ut och tog en långpromenad, pratade med grannarna som också hade vaknat, fick mig en kopp kaffe där.

Hem igen, maken hade vaknat så jag kunde dra fram dammsugaren...nu är klockan snart tolv och jag börjar bli lite pömsig nu...får se om det blir en liten siesta!

För övrigt var det en kul fest!!!

2005-10-29
15:20:06

Snart fest!!
Åhhh va kul det ska bli med lite fest i höstmörkret! Ljusslingan med småpumpor är upp hängd, sonen ska snart fixa den stora pumpan...det är hans jobb!

Jag har målat mina naglar svarta...kvällen till ära...vi ska inte vara utklädda men lite svart ska det väl vara!

Så har jag bakat in musslor och oliver i smördeg, bakat pajer, det  blir goda ostar, bröd, sallad, oliver, kassler potatissallad, goda korvar, kex och frukter och grönsaker.
Till efterrätt blir det chokladtårta...mums!

Bordet är dukat med duk, döskallar och små konfetti i form av spöken och pumpor...jag tror att det här blir bra!

Ha en härlig Hallowen allihop!!

2005-10-28
16:33:01

Heeelg!!
Gud va skönt med lite ledighet! I morgon ska det bli lite fest, vi har bjudit hit lite kompisar, det ska bli kul...hoppas jag!
Men nu är det fredag...Anders har precis kommit hem, vi ska tända en brasa för jag fryser. Så blir det väl lite middag, sonen ska på Metal Club...så vi har en fredag kväll alldeles ensamma...mysigt!
Fast vi kanske somnar båda två efter att glas vin, jag var uppe halv sex och Anders fyra...bådar inte gott!

Ha en go fredag kväll!!


2005-10-28
06:05:42

Tidig morgon!
Klockan har precis passerat sex, jag har fått lite kaffe, nu ska jag sätta fart för att jobba veckans sista dag! Måste hinna tanka innan jag åker till jobbet såg när jag åkte hem igår att det lyste rött.
Och då var jag för lat för att åka till macken! Sånt straffar sig!

Ha en bra dag allihop!

2005-10-26
21:53:14

En lååång dag!!
Har det varit idag, var på jobbet klockan nio och var hemma igen halv nio! Det var möte på jobbet klockan sex så då hann jag inte hem i mellan.

Nu har jag varvat ner med en macka och Desperate Housewifes...jag spelade in det igår eftersom jag hade gäster...så ofin är jag inte så jag sätter mig framför TV-n!

Men nu ska jag krypa ner...läsa lite och sen sova, för nu är jag trött.

Natt, natt!!

2005-10-25
14:56:58

Födelsedag!
Tack alla som grattat mig på min dag idag...jättekul att så många har kommit ihåg mig idag...kram till er allihop...älskar er!

Jag tycker att det är piss med Jul...men födelsedagar tycker jag om! Ska snabbt försöka lära mig alla funktioner på kameran så det kan komma lite nya bilder snart.

2005-10-24
20:45:46

Väntar!!
På att Cityakuten ska börja snart! Sen efter det är det väl bäst att jag lägger mig så jag är pigg imorgon, för då blir jag så gammal så gammal!
Undrar om det känns med en gång eller om det dröjer till fram emot kvällen??

I vilket fall som helst så kommer söstra med familj och äter middag, jag kan dessvärre inte avslöja menyn hon kanske är inne och läser!

Jisses va hungrig jag blev nu, men det är väl lite sent med mat nu, får se om jag har nån frukt liggandes...tror jag glömde handla det.

I helgen vände vi upp och ner på hela huset, tror inte nån ska står på sin gamla plats..jo kanske nån, typ diskmaskin och så!
Jag är så nöjd det blev himla bra.

Förut var Birgitta här och grattade mig en dag i förväg, en jättefin krukväxt fick jag med tillhörande kruka som var jättesnygg.
Sen en härlig duschcreme, går ju alltid åt!

Nej nu börjar det snart!!!

2005-10-22
17:11:56

Mörkt ®nigt
Idag har det inte blivit mycket gjort, vi har varit på OBS tillsammans med hur mycket folk som helst. Jag trodde i min enfald att det skulle vara lugnt så här helgen innan lön men ack vad jag bedrog mig!
Det var väl vädret antar jag som drog.

Anders köpte födelsedagspresent till mig...jag vet vad jag får men inte hur den ser ut...digitalkamera har jag önskat mig!

När vi kom hem åt vi lite lunch sen vilade jag mig lite Anders åkte och beställde nya vinterdäck...åhh va kul att lägga ut flera tusen på det...men det behövs.

Jag har även fixat till fransk manikyr på mina naglar, blev snyggt! Nu har jag fått ett glas vin, brasan är tänd, lördagskvällen kan börja!!

2005-10-20
17:52:23

Ösregn!
Det vräker verkligen ner, jag hade tur var till affären för ett litet tag sen, hann bara hem innan himlens portar öppnade sig!

Nu har jag fått lite mat gjorde det enkelt för mig köpte färdiggrillad kyckling...men den var inget god!

Nu hade jag tänkt att ta en promenad...men det skiter jag i, har ingen lust att ikläda mig regnkläder, då tänkte jag TV i stället...men jag har ingen bild...skit också.
Ska kolla om jag har nån film jag inte sett, man spelar ju in en massa som man glömmer bort att kolla på.



2005-10-19
21:20:49

Tiden rusar!
Oj, tänk i morgon är det redan torsdag...är det bara jag som tycker att tiden bara visslar iväg? Nästa vecka fyller jag år...tror att jag ska sluta räkna, men fylla år är trevligt!
På tisdag kommer söstra med familj...mysigt, har inte träffat dom på evigheter..jag menar dom bor ju sååå långt bort, typ sju kilometer!

Idag har jag varit lite duktig, varit ute och gått sen har jag gjort massor med Sit-ups, kommer säkert att ha ont i magen i morgon.
Tur att det inte är bikinisäsong riktigt än...men man får ha lite slapp mage när man är snart fyrtiosex...eller hur?
Jag menar jag har ju faktiskt fött barn också, visserligen för snart nitton år sen, men ändå!!

Nu har jag tittat på Roomservice, ett av mina favoritprogram, idag gjorde dom iordning en takterass, jättetjusigt...men, men är det så smart att ha en massa fina möbler när man inte har nåt tak, det regnar en hel del i det här landet.

Therese om du läser detta så vill jag bara säga att jag tänker på dig i morgon när du ska till doktorn, se nu till att dom tar ordentligt med prover på dig och verkligen kollar upp vad som är fel...hör du det!?
Jar ringer dig...snart, puss på dig!

Nu väntar sängen..ja, jag vet att klockan bara är halv tio, inte ens det, men jag gillar att ligga och läsa...länge.

Till alla jag känner, kram på er älskar er...massor!!

2005-10-19
15:07:06

Läskigt väder!
Nu har jag kommit in från en lång härlig promenad, men fy så rått och kallt det är ute! Men det var skönt att komma in.
Hade tänkt mig att träna lite pilatus idag, öppnade äntligen fodralet, men tror ni att jag fick igång eländet?? Nej då...vet inte vad som var för fel...då bidde det en promenad i stället.

Nu ska jag baara ta det lugnt tror jag, hade tänkt att ha lite mys med en kompis i kväll och äta Suschi, men tyvärr så var hon upptagen.
Men vi skulle ta det en annan dag...vi har pratat om det jättelänge så tänkte jag att idag var en bra dag, men det var nog lite för kort varsel!



2005-10-18
07:42:43

Brrrrr...kallt!
Hua nu är kylan här...usch och fy! Igår fick vi leta fram handskar och varma skor, motorvärmaren fick flytta in i bilen igen, ja och där lär den väl få bo fram till våren nångång.

Sonen ligger i sin säng och snorar, inte så pigg, men det går väl över så småningom. Hoppas inte han smittar mig, det är så tråkigt att vara förkyld!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, måste jobba lite också.

2005-10-16
10:27:55

Ljuvlig höstdag!
Jag är ju egentligen ingen höstmänniska...men nog är det vackert ute! Igår blev det en lång härlig promenad sen åt vi den underbart goda ärtsoppan Anders kokat...smakade sååå gott!

Efter maten blev vi så trötta, vi intog varsin soffa satte på mysig musik och sen vilade vi, det var skönt.
Sen kände vi oss pigga igen, brasan tändes och så satt vi vid köksbordet och mös!
Men efter ett tag blev vi rastlösa båda två och funderade på vad vi skulle hitta på, åka till stan kanske...nej för jobbigt!
Gå ner till vår tråkiga pub...nej också tråkigt!

Det hela slutade med att vi möblerade om vårt vardagsrum, idag ska vi flytta tillbaka kontoret till där det var förut, där det är nu...inget bra!
Nu på morgonen har vi ätit en härlig frukost, vi kom på att vi åt bara två gånger igår...lite klent så vi vaknade vrålhungriga!

Nu snart ska jag åka till OBS en sväng ska köpa fleecefiltar till våra fåtöljer, gillar inte färgen på dom, vi flyttade in dom till vardagsrummet igår...igen, bara för att dom är så himla sköna...men dom är gröna...bläk!

Ha en bra dag allihop!!

2005-10-15
12:12:19

Härliga lördag!
Trots att jag sovit som en stock i natt är jag ändå lite pömsig,kan det bero på att jag jobbat hårt den här veckan!?

Anders är till den gröna affären och köper Punsch, den ska vi ha till ärtsoppan som kokar på spisen just nu och sprider goda dofter...Mmmm!

Min syster skrev att hon skulle ner till stan och fönstershoppa, inte helt fel det heller, men jag vet av erfarenhet att man alltid lyckas komma hem med nåt ändå!
Bibi jag längtar efter dig, måste ses snart!! Du kanske kommer när jag fyller år??

Nu ska vi nog åka iväg en sväng och kolla på en braskamin, vi är inte helt nöjda med den vi har, dom är säkert jättedyra men man kan väl titta i allafall.


2005-10-14
17:36:20

Fredag kväll,,härligt!
Huset är städat, maten inhandlad brasan tänd och jag har tagit mig en Jägermaister för jag har såå ont i magen. Det brukar hjälpa!

Snart, snart ska jag börja med middagen, tänk va lyckligt lottad min man är, kommer hem till ett väldoftande hus, maten lagad och jag är pigg och glad...kan det bli bättre!?

Ha en go fredag allihop, och tänk idag förresten fick jag en present av min kollegas dotter bara för att jag tagit alla sena pass.
Hennes dotter har ingen skolskjuts och hennes man jagar älg, ja så då ställde jag upp och bytte tider. Gjorde inte mig nåt men det var kul att få uppskattning!

2005-10-13
21:13:14

I morgon är det fredag..härligt!
Bara en dag kvar att jobba den här veckan, men det har varit en bra vecka! Visserligen kände jag mig otroligt trött i eftermiddags önskade faktiskt att det skulle vara kväll direkt, så jag kunde krypa ner!
Men  nu har jag piggnat på mig lite grann, men en kul bok väntar så det blir nog sängen snart.

Däremot känner jag att jag har inte hunnit med så mycket under veckan, tvättat lite och plockat lite har jag väl gjort men det är också allt.
Men imorgon får jag gå hem tidigt då ska jag ta och röja lite så man kan ta helg.

Hoppas att det blir bra väder i helgen för då ska jag ta minst en lång promenad, vem vet kanske prova min DVD med Pilatus, har inte ens öppnat förpackningen än...men hallå!
Tror jag köpte den före sommaren, ja, ja man kan ju inte hinna med allt....hmmm.

Söstra om du är inne och läser kan jag bara säga till dig att jag har kommenterat din kommentar och även skickat ett mejl till dig!
Kram på dej!!

2005-10-12
09:17:22

Frukost avklarad!
Jag har även tonat håret, har jag funderat på i några dar men inte kommit till skott! Hoppas det blev bra har inte kollat ännu.
Ska väl strax göra det för om en timme ska jag vara på jobbet, det är skönt att börja sent man kan sova till halv åtta gå upp i lugn och ro och dricka kaffe.
Läsa morgontidningen, äta frukost, duscha och bara ha det lugnt och skönt. Fast på slutet brukar det ändå bli lite stressigt för jag har tagit det för lugnt.

Fast å andra sidan har jag hunnit med att ta rätt på tvätt, då slipper jag det i kväll, och diskmaskinen är igång också.
I kväll ska jag till en fd kollega, vi ska ta en lång härlig promenad, det var meningen att jag skulle träna Pilatus, men jag trodde att min väninna fortfarande var förkyld, men det var hon inte så hon blev nog lite sur på mig.
Fast hon kan ju inte alltid lite på att jag kan köra, har tänkt att byta gym det här ligger alldeles för långt bort!

Nej dax att sätta fart!

2005-10-10
21:41:22

Outsiders
Var det nån som såg det programmet i kväll? Snacka om extrema människor, en var övertygad om att han skulle leva tills han var hundrafemtio...vem vill leva sååå länge?
Och vilken tråkig mat han åt, han levde på svältgräns hela tiden, boring!

En tjej/kvinna som var trettiofyra år var övertygad om att hon såg ut som tjugofem eller nåt...tyckte jag inte minst fyrtio år, och vad gör det?
Spelar det så himla stor roll hur gammal man är bara man känner sig ung i sinnet, klart att inte jag heller vill se ut som en kärring, men nu är jag snart fyrtiosex och man får göra det bästa av det!

Det här ständiga tjatet...ohh han sa att jag såg mycket yngre ut, den ser mycket äldre ut än vad han/hon är.....suck!

Jag gillar komplimanger också...bara dom är ärliga!

2005-10-10
17:55:39

Vilken tur!
Att jag gick till jobbet idag, för idag har jag haft en jättebra dag, inga konflikter allt har bara flutit på...så skönt!

När jag kom hem fortfarande pigg så tog jag mig en långpromenad, sånt som man ska göra varje dag eller i allafall varannan.
Skit samma, idag var det härligt, hög fin höstluft...nu är jag hungrig ska försöka komma på nån kvällsmat. Anders är i stan och äter med arbetskamrater, sonen har ätit rester...får väl hitta på nåt!

Kram på er alla!!

2005-10-10
08:02:53

Äntligen måndag!
Nej jag bara skojar har ingen som helst lust att gå till jobbet idag...men det blir nog bra! Har sovit jättegott inatt, dessvärre pep Anders telefon vid halv tolv då sov jag så gott, tog en liten stund innan jag somnade om igen.

Nu är klockan åtta jag funderar på om jag ska tvätta håret eller om jag ska vänta till ikväll, skulle nämligen behöva tona det.
Ja vi får se hur jag gör!

Nu ska jag iallafall fixa till min frukost...gröt som vanligt.

2005-10-09
11:10:46

Söndag igen!
Helgerna går fort! Igår var vi på middag med god mat och gott vin, skönt att gå bort och äta. Somnade gott vid halv ett tiden.
Sonen ringde från Sthl igår och var på toppenhumör, de hade varit ute på fredan och haft jättekul! Men pengakassan sinade så han bad om ett lån.

Idag funderar jag på att städa...kanske, tror iallafall att dammsugaren behöver komma fram. Akvariet behöver städas lite också, Anders gjorde ren pumpen igår men det blev inte nämnvärt renare.
Funderar på om vi har tänt lite för länge på dagarna, ska sätta in en timer så får vi se om det blir bättre.

Tror att jag ska åka till Rusta också de hade bra priser på Pilatusbollar, den är jättehärlig att göra sit-ups på.
man det jag har mest lust att göra det är att lägga mig och läsa, vi får väl se vad som drar mest!

2005-10-08
14:29:30

Rosor!
Det bidde inköp av rosor...30% rabatt också, va bra! Anders håller nu på att planterar, jag tittar på ja kanske inte riktigt just nu!,jo ser förstås honom genom fönstret.
Två stycken till framsidan och två till baksidan, det kommer att bli fint, jag älskar rosor.

Sen har jag handlat det var slut på både det ena och det andra, just nu håller jag på att rengöra diskmaskinen, har köpt nåt medel som jag haft förut, det funkar bra!
Ska även kalka av bryggaren...sen har jag tvättat lakanen i sängen dom är tillbakalagda nu. ja, jag vet att jag sa att jag inte skulle göra nåt...men, men så är det!

Men nu ska jag slappa och läsa ut boken jag håller på med!

2005-10-08
11:57:01

Solen skiner!
Undrar vad man ska hitta på idag?? Kanske åka och köpa rosor, vem vet! Den här veckan har varit asjobbig, så jag har bestämt mig för att ta det lugnt i helgen.
I kväll är vi bortbjudna på middag till Olli&Catrin, mysigt, det var ett tag sen sist vi sågs.

Jag har även lovat att försöka att ta mig till Sthl snart, jag har ju ännu inte sett hur Therese bor...dåligt!

Nu ska jag dricka lite kaffe och rådfråga min kära make vad vi ska göra idag!

2005-10-05
21:18:36

Onsdag kväll
Jag är så trött så trött, har sovit fruktansvärt dåligt i natt, tror jag sov kanske tre timmar. Det hade sina randiga och rutiga skäl men det tänker jag inte gå in på nu!
Men gud va jag hatar såna nätter...dan har gått bra om än i ultrarapid, som tur var slutade jag tidigt så jag kunde slappa i soffan när jag kom hem!

Sen hade jag lovat Birgitta att åka och hämta fribiljetter till en bio, jag och sonen åkte till stan tog en hamburgare...nej jag åt en baguette...god!
Det hade börjat bildas en kö utanför biografen alla stod med lappar i handen för att få biljetter, till saken var att dom hade inte öppnat ännu.
När vi ätit klart och bion skulle öpnna om en kvart då var kön låååång, jag ställde mig inte i kön, betalar hellre för en biljett kan jag säga.

Tror nog Birgitta blev lite besviken på mig, men jag kunde verkligen inte med att stå där och min parkeringstid var snart slut...få parkeringsböter eller betala biljettpris...enkelt.

Natt på er allihop!

2005-10-03
19:47:14

Snart Krönikan
Åhh det är sista avsnittet idag...så synd, jag gillar det programmet! Nu har jag precis avslutat ett mejlformulär som jag fick av Therese...känns som om jag gjort det förr, spelar roll det var ganska kul!

Idag har det varit en förjävlig dag...jag blir så trött ibland på mitt jobb, men vad ska jag göra i stället??

Åhh mina öron kommer att vara döva innan jag är sextio...suck! Är det nån som vill anställa mig, jag är jättetrevlig och en social person. Kan mycket och villig att lära!!
Räcker det som CV?? Åhh jag glömde säga jag är skitsnygg också, är bara tjugofem år( och en jäkel på att fara med osanning.)

Nu är det snart dax att sjunka ner i soffhörnet, sitter jag här mer kommer jag att missa programmet.

2005-10-02
10:08:28

Lite dimmigt!
Betydligt bättre väder idag...då kan vi fixa i trädgården! Det är lite smådimmigt ännu men jag tror det spricker upp.
Jag har sovit sååå gott i natt, men jag drömde nån gång i natt att jag var tvungen att byta säng?? Så i morse befann jag mig i soffan...hmm! Nej jag var inte berusad!!! Hade druckit ett glas vin till maten.

Vi tittade på världens knäppaste film igår kväll, en spansk, var det nån som såg den?? Den var mysco men ändå bra på nåt vis, i vilket fall som helst var den annorlunda.

Åhh vi åt så gott igår kväll, rödspätta som Anders gjort i ugnen, den smakade mums, sen kom grannen in men nyrökt fisk, den var vi tvugna att smaka på också...jättegod!
Han var och frågade om han kunde få ta lite ved, som tack för det fick vi fisk, inget dåligt byte.

Lite senare blev det äppelkaka med vaniljsås...åhhh så smaskigt, vet inte när jag åt äppelkaka senast! Den här veckan har det gått dåligt med viktminskningen, men det är väl inget att deppa för jag har ju faktiskt tappat 3.5 kilo sen 25 augusti.
Det är bara att kämpa vidare!!

2005-10-01
15:46:48

Regnet öser ner!
Det är lördag eftermiddag och idag är det höst på riktigt! Brasan är tänd jag har en äppelpaj i ugnen, Anders har strukit all tvätt...skönt!
Ny tvätt är i maskinen, vi har ätit en god lunch bestående av ägg och bacon och lite bröd kanske inte världens nyttigaste...men gott! Jag har varit nyttigt nu i flera veckor så jag kände för lite smaskens...därav äppelkakan.
Det ska bli middag så småningom bestående av rödspätta och pressad potatis, kakan får bli efterätt!

Jag har varit och grattat min kompis som fyllde år igår, en orkidee och lite lukta gott blev det till present.

Jag har även jobbat lite, fixat handkassan och skrivit små brev till mina inskolningar som ska sitta i deras Portolio...kul att läsa när de blir större.

Usch va slö man blir med sånt här väder, jag hade tänkt mig att greja lite i trädgården...men tji fick jag, nåja det kommer väl fler dar!
Men det skulle behövas slängas vissna blommor så hade jag tänkt att plantera lite rosor på framsidan.

Jag har även skickat ett litet mejlkort till Theodor som fyller hela tre år idag...Grattis, grattis. Måste snart försöka att ta mig dit och hälsa på.

Nu ska jag nog sätta mig och läsa lite!