*

2006-03-31
18:01:18

Enkelt sätt!
En man hade tröttnat på att hans hustru hela tiden frågade om hur hon såg ut, att han hade köpt en helkroppspegel till henne hjälpte inte. En dag när hon stod och betraktade sig själv, började hon beklaga sig över att hennes bröst var för små!

Mannen kom då med ett förslag. Om du tar ett toalettpapper och gnider det mellan brösten en gång om dagen så ska du nog se att dom blir större!!

Villig att prova vad som helst för sitt utseeendes skull hämtade kvinnan ett papper och började gnida!

- Hur lång tid tar det innan det börjar verka??

- De kommer att bli större inom ett par år!

Kvinnan slutade sin behandling och frågade.......varför skulle mina bröst bli större etfer ett par år bara för att jag gnider toapapper mellan dom??

Mannen ryckte bara på axlarna och log...varför inte... har det funkat på din rumpa så funkar det väl på brösten!!

Mannen överlevde. Med hård träning och sjukgymnastik kommer han kanske t.o.m att kunna gå igen!

2006-03-31
13:51:18

Inga bekymmer!
Det finns två saker i livet att oroa sig för: antingen är du frisk, eller så är du sjuk. Om du är frisk så har du inget att oroa dig för, men om du är sjuk finns det två saker att oroa sig över: antingen blir du frisk eller också dör du!

Om du blir frisk så har du inget att oroa dig över, men om du dör så har du två saker att oroa dig över, antingen kommer du till himmelen eller så kommer du till helvetet.

Om du kommer till himmelen så har du inget att oroa dig över, och om du kommer till helvetet kommer du att ha så fullt upp med att hälsa på och prata med dina vänner och bekanta så du har inte tid att oroa dig över något!!

Det här hittade jag på nätet...det kanske var bara jag som tyckte att det var lite småkul!!?? Snacka om sjuk humor!

2006-03-31
09:54:50

Arbetsmoral 2
Skrev ju för ett tag sen om arbetsmoral, här kommer en till:

En kalkon snackade med en tjur, jag skulle så gärna vilja komma upp i toppen, men jag orkar inte suckade kalkonen!
Tja, varför tar du inte och äter lite av min skit, svarade tjuren, "den innehåller massor med näring"

Kalkonen pickade i sig lite av skiten och upptäckte att den faktiskt gav honom ork att ta sig upp till första grenen. Nästa dag efter att ha ätit lite mer skit tog han sig upp till nästa gren.
Slutligen efter en tid hade han tagit sig upp i toppen och satt och kråmade sig!

Självklart blev den tjusiga kalkonen upptäckt av en jägare som tog fram bössan och sköt ner kalkonen!

Sensmoral: Att äta och prata skit kanske kan hjälpa dig upp till toppen, men det kan inte hålla dig kvar där!!

2006-03-31
09:13:18

Till Therese
18790-72

Satt och bläddrade bland bilderna, kunde inte låta bli att sätta in en bild på en av dina underbara ungar. Inte länge sen vi sågs, men jag längtar efter dig redan!

2006-03-31
08:42:59

Frisk!
Ingen magsjuka längre...härligt! Men idag är det pissväder..trot eller ej det snöar. Igår minsann när jag inte orkade sticka ut näsan då var det strålande sol.

Ja, ja jag får väl roa mig med att vika tvätt eller nåt annat kul!

2006-03-30
22:02:42

Väntar på Anders
Som kommer hem snart, nu har jag tittat på säsongsavslutningen av Medium, det var ett avsnitt igår också, ett läskigt ett!
Jag är glad att inte jag har såna förmågor, verkar vara ansträngande, knappt en enda natt som är ostörd.

Fast jag gillar ju det ockulta (stavas det så?) jag tycker att det är spännande, ser gärna på program om spöken och andar osv.
 Ja det här skulle jag kunna skriva mycket om, men det ska jag inte göra nu!

Kanske i morgon vem vet, jag måste ju vara hemma i morgon, vi har ju en 48 timmars regel, när det gäller megsjuka!

2006-03-30
16:34:21

Lätt matt!
Men jag mår ändå något bättre...äta är inget kul, men ett par rostade brödskivor och en banan har jag fått i mig!

Tänkte bjuda på en rolig historia...fick några stycken på mejlen för en stund sen!

Det var lilla Kalle som i skolan fick en fråga av fröken: Om det sitter tre fåglar på en telefonledning och den ena blir skjuten, hur många fåglar finns det kvar på ledningen?? .Ingen, svarar Kalle eftersom alla blir rädda och flyger därifrån.
Fröken: Ja, jag gillar hur du tänker, men det är inte riktigt rätt. Då räcker Kalle upp handen och säger: Om det sitter tre damer på en bänk och äter glass, den ena biter, den andra slickar, den tredje suger på glassen...vilken av damerna är gift??
Fröken tänker länge och väl...ja, det är väl hon som suger på glassen! -Nja det är hon som har vigselring på fingret...men jag gillar hur fröken tänker!!

Säkert gammal, men ganska kul tycker jag!!

2006-03-30
10:40:57

Lite matt
Men nu tror jag att det är över...det blev några timmar. Halv sex till fyra i morse..PHU!! Nu ska jag försöka få i mig något, är inte direkt sugen men jag måste väl!

Måste ju kolla om jag kan äta.

2006-03-29
18:53:31

F.A.N
Det blev magsjuka...jävla skit alltså. Min mage gör så ont, och värre lär det väl bli, nu ska jag lägga mig igen, får se hur länge jag får ligga den här gången!?

2006-03-29
17:29:52

AJ!!
Min mage gör ont...det är väl inte magsjuka på gång?? Eller är det mina eländiga tarmar som bråkar med mig...ska bli skönt att åka och kolla nästa vecka och kanske få ett svar vad det egentligen är.
Inte för att jag ser fram emot undersökningen...nej hua.

Nu ska jag ta och ta det lugnt ett tag och se om det släpper...håll tummar och tår, jag vill INTE ha magsjuka!

2006-03-29
08:26:58

Morrn, morrn!
Ny dag, jag har sovit som en stock hela natten! Skulle ha börjat klockan sju idag, men en kollega ville byta tid med mig, så det gjorde jag!

Idag är det gruppdag, jag och Malin ska göra en rörelsetest på barnen idag, vi gjorde det för ett halvår sen nu är det dax igen.
Vi ska snart ha utvecklingsamtal, så vi behöver ha koll på vissa saker innan vi pratat med föräldrarna.

Nu ska jag försöka få ordning på håret, har inte lärt mig den nya varmluftsborsten ännu, sen ska de väl på lite ansikte.

2006-03-28
22:02:20

Dax att sova
Ja i allafall lägga sig, då kan jag ligga och läsa en låång stund. Är inte så trött ännu, jag har tittat på Desperate...nu, där händer det grejer!

Inte blev det nåt akvaium rengjort, fick ingen lust, Anders sa att vi kunde göra det tillsammans i helgen, och det kan vi väl göra!

Sov gott alla "mina" bloggisar!!

2006-03-28
17:13:41

shoppat lite!
Åkte direkt till OBS efter jobbet, det var lite grann jag behövde.Bland annat en ny varmluftsborste, Therese blev så förälskad i min...och snäll som jag är så fick hon ta den!
Jag gick inte lottlös ur detta byte, jag fick tunikan jag hade i Globen och en jättefin rosa Esprittröja!!

Nu har jag lagt i en maskin tvätt, startat diskmaskinen nu funderar jag på om jag ska ta och göra rent akvariet...inte urkul direkt.
Men det behövs, vår jättestora pansarmal gör inte sitt jobb, hela framsidan är full av alger. jag var till djuraffären och köpte en ny algskrapa, jag får väl göra hans/hennes jobb.


2006-03-28
06:53:50

Regn
Trodde aldrig jag skulle säga det här...men jag njuter! kanske, kanske släpper Kung Bore sitt grepp! Det vore väl underbart om vi kunde få lite vår nu!?

Jaha då var det tisdag och om mindre än två månader åker jag till Turkiet...där är det sol, sol och åter sol! Fick SMS från min största storasyster igår kväll, hon är på kanarieöarna, dom hade sol och varmt.
När hom messade satt dom på balkongen med en drink...åhh så härligt!

Nu ska jag ta och sätta lite fart, ha en bra dag!

2006-03-27
19:57:56

Cityakuten
Vilken tur att jag läste på Alex blogg att det var det i kväll...tänk om jag missat det, mitt favorit program!

Nu har vi haft möte hemma hos mig, vi har mumsat på äppelpaj medans vi pratade. Nu ska jag sjunka ner i soffan och slappa lite!

2006-03-27
11:24:19

Ny vecka
Satt och skrev på jobbets blogg så då passade jag på medans det var lugnt att skriva lite själv! Idag är det full rulle på jobbet, lite trötta barn och väldigt energiska och högljudda!

Jag lagar lunch, idag bjuder jag på carbonara...det är gott. Jag har svårt att låta bli baconbitarna som ligger knapriga och goda på en bit hushållspapper.

Anders åkte iväg till Sthl idag trots feber...hur stöning får man vara...suck!

Nej nu är det bäst att jag jobbar lite.

2006-03-26
20:36:27

Var tog dagen vägen??
Den känns verkligen den här dan att man har förlorat en timme, vips så var det kvällen. Anders kom hem sjuk, stackarn, febrig och hostig!
Jag tycker att han ska stanna hemma i morgon, ja vi får väl se hur han gör...stönig är han.

Jag går och längtar efter sängen, jag klarar inte av sena nätter längre,för gammal helt enkelt!

Jag ska ta och glo på TV en stund till sen ska jag definitivt krypa ner i min goa säng, Sov ju hos Birgitta inatt...hon rörde en hel del på sig.
I morse vaknade jag av jag hade ett ben liggandes över mig! Dagen har varit lugn...jag har mest legat och läst, läser en väldigt bra bok Celias döttrar heter den, tjock som skrutt jag får lite kramp i armarna av att ligga och hålla i den.

Nu hostar Anders rejält, det får bli soffan för hans del i natt, vi måste ju få sova båda två! Jag tar och häller i honom lite Cokkilana så sover han nog gott!

2006-03-26
14:25:31

Städat!
Jag struntade i att vila, jag städade i stället. ja, jag dammsög och tog badrummet där låg tusentals äckliga hårstrån överallt..bläk!

Det blev ingen storstädning, men nu ser det hyfsat ut! Nu ska jag bara fundera ut vad vi ska ha till middag.
Om en halv timme kommer Anders..jippi!

2006-03-26
13:10:11

Lite seg!!
Är jag idag, det blev inte mycket sömn...inte nog med det vi förlorade ju en timme idag! Nu är jag hemma, vi hade trevligt igår.

Men lilla "präktiga" jag drack inte speciellt mycket...det är jag glad för idag, det räcker med sömnbrist!

Tror jag ska villa lite innan maken kommer hem, jag vill ju vara pigg då. Tänk jag "gamla" tant fick komplimanger igår....nice! Det är ju inte allt för ofta.
Ja det är bara att suga åt sig!!

Nu ska jag ha kaffe!!


2006-03-25
17:21:09

Håret fixat
Ny är jag så snygg så snygg! Nu ska jag bara djupdyka i garderoben...vad ska jag ha på mig?? Vilka problem jag har...jag har en hel garderob med kläder men inget jag vill ha på mig...vad göra? Gå naken...nej skulle inte tro det, dels är jag frusen av mig och sen vill jag inte skrämma slag på folk.

Ha nu en underbart härlig lördag allihop.....KRAAAAM

2006-03-25
14:52:30

Sol, sol älskade sol!
En härlig förmiddag i solen har jag haft...så gött så gött. Nu är jag nyduschad, går och funderar på vad jag ska hitta på nu....det är många timmar kvar tills Birgitta slutar...suck!

det finns att göra men inte kan jag sätta igång och städa nu när jag är nyduschad!!

2006-03-25
10:48:28

handlat
Nu har jag varit nere och handlat, jag tänker bjuda på ostbricka med en massa goda frukter! Jag har även varit på systemet och inhandlat lite dryck.
Det blev en flaska Törley...som är en av mina favoriter bland bubbelviner! Även ett par flaskor vitt, det ska väl kanske vara rött till osten, men då blir man så trött.

Nu har jag tryckt i en nybakad ciabatta med skinka på, det var gott! Snart är det nog varmt nog att sätta sig ute, ska bara smörja in mig lite, det är skarp sol.
Där Anders är så snöar det....åhh va jag är glad att det inte gör det här. Men jag ska väl inte ropa hej ännu!

Skickade ett SMS till honom...jag längtar så efter honom...vi träffades en stund i tisdags morse, förra helgen var jag borta.
Känns som väldigt längesen jag fick mysa med honom, men i morgon kommer han hem.

2006-03-25
09:05:30

Godmorgon!!
Det är en strålande dag...solen skiner från en klarblå himmel...härligt! Idag hade jag verkligen tänkt att sova länge, men då vaknar jag halv sju(?). Jag tvingade mig att försöka sova lite till, det gick men bara en liten stund.

Ja, ja men dan blir ju lite längre när man kommer upp i tid. Idag ska det handlas lite till i kväll. Sen lockar ju solväggen...skulle behöva dammsuga...men vadå det kan jag väl göra en annan dag.

Nu lockar en kopp kaffe och morgontidningen!

2006-03-24
23:57:22

Men hallå!
Kan nån gå och lägga mig nu...jag är ju trött ju!! Hade tänkt att lägga mig för länge sen, sen blev jag sittande här framför datorn...och ingen säger till mig att gå och lägga mig!?

Så är det när man är alldeles ensam hemma...nu gör jag ett nytt försök.

2006-03-24
23:10:50

God middag
Alltid lika mysigt att gå hem till Olli&Cathrin på middag, jag fick underbart god fisk, Gin&tonic som fördrink. Glass till dessert med hallon, kaffe och god likör.

Nu har vi suttit och pratat massor, det är så härligt när jag är med dom för vi är på samma nivå. Vi pratar ofta en hel del politik...men det blir inte så mycket diskussioner för vi tycker så lika.

Nu ska jag snart lägga mig, ska först titta lite på TV, blogga klart...sen sängen! I morgon ska jag definitivt ha sovmorgon, det var längesen.

Natti, natti!!

2006-03-24
16:55:24

Fredag!!
Vilken dag det blev, strålande sol hela dan...härligt! Vi har varit ute massor idag, i solen var det underbart varmt.
Barnen fick måla i snön med vattenfärger...jättekul! Efter lunch och vila gick vi ut igen...då var det bara att ta fram färgerna igen.
Mellanmålet tog vi också ute...det känns som om våren försöker att kämpa sig fram.

Nu går jag här och väntar på sonen, ska köra honom till ett LAN, sen ska jag som sagt på middag.

I morgon, då ska jag handla lite, sen hoppas jag på en lika vacker dag så jag kan sitta i solen i min härliga solhörna och få lite färg på mina bleka kinder.
Sen bestämde jag och Birgitta att vi skulle vara hos henne i stället i morgon eftersom hon slutar så sent, så jag kommer att åka ner till henne och ha middan klar när hon kommer.

Vi ska dricka massor av vin och prata, prata och prata, det var så längesen vi gjorde det!

2006-03-24
07:57:58

Solen skiner
Ser ut att bli en fin dag, jag pratade med Anders igår han är ju i Jokkmokk. Han hade det jättebra, de hade åkt scooter på fjället, pimplat(han hade fått en liten, liten firre) När jag pratade med honom hade han precis bastat.
Sen skulle han bjuda på Vargtass, och dom skulle äta oxfile!! Där satt jag med min smörgås.

Men Cathrin ringde igår kväll och frågade vad vi skulle göra i kväll, hon ville bjuda på middag. ja Anders är ju borta men jag var välkommen.
Mysigt...Olii&Cathrin är goa vänner! Då slapp jag sitta ensam, inte för att jag lider av det, men att gå bort och äta middag och sitta och prata är ju inte helt fel.

Nu ska jag försöka få på mig lite kläder, börjar om en timme...undrar om nån mer fått magsjuka...hua!

2006-03-23
21:44:48

Gäsp
Jisse va trött jag är, nu ska jag bara se klart Medium sen blir det sängen. I  morgon är jag bjuden på middag hos grannarna...va trevligt!

Natti, natti sov så gott.








2006-03-23
17:54:23

Energi
Jag har uppbådat energi...så härligt! Jag har plockat lite här hemma, vikt tvätt, vattnat mina stackars blommor som skrek på uppmärksamhet. Städat ena toaletten, tänt en brasa och faktiskt slagit upp ett glas vin till mig själv.

Nu finns det ett smolk i bägaren...vi har magsjuka på jobbet igen, fattas bara att man får det också....nej det får jag inte.....nu ska jag tänka positiva tankar!!


2006-03-23
16:23:55

Ljus i mörkret!
Nu känns allting mycket lättare! Det som kändes hopplöst och hemskt igår, känns bättre idag. Avgrunden är borta....det var inte riktigt så hemskt som vi befarade.

Så skönt, stenen föll från mitt hjärta!

2006-03-23
07:26:40

Det gör ont!
Har sovit, men dåligt........ge mig styrka för att klara av dagen...tårarna bränner hela tiden! Livet är orättvist, så många som jag älskar drabbas av elände.

Vill bara säga att jag kan inte skriva klarspråk...men Pyret vet, ni som har kontakt med henne kan få reda på vad som hänt.

KRAM


2006-03-22
21:08:00

Helt slut
Tar det aldrig slut på eländen?? Det ena efter det andra händer..jag pallar snart inte mer!

Sen maj förra året har det hänt så mycket tråkigt...det ena löser av det andra...varför?? Vill bara klarlägga att det är inte bara jag personligen som har drabbats...men jag är definitivt inblandad.

Det här har inte med jobbkonflikten att göra......utan det är bara andra hemska saker som händer. Skulle vilja skriva ner allt men det går bara inte, jag kan bara inte skriva det på bloggen.

Nu ska jag försöka sova, hör att det krafsar små möss i väggarna...RYS!!! Tror att jag ska gråta en skvätt också, känns som om det behövs.

2006-03-21
21:37:01

Snart sängen
Ska bli en tidig kväll idag har jag bestämt mig för. I morgon bitti ska jag skjutsa sonen till tandläkaren, sen jobba. Slutar tidigt i morgon..det ska jag njuta av. Vem vet det kanske blir en promenad också.

Idag åkte Anders nu ser jag honom inte förän på söndag kväll...tråkigt! Men jag och en kompis ska ha lite mys på lördag, det ser jag fram emot.
Anders ska ända upp till Jokkmokk med jobbet, dom ska fiska, åka scooter och jobba. Dom får säkert jättetrevligt.
Men jag kommer att längta....massor!!

Nu ska ajg se färdigt Desperate Housewifes..händer mycket i det programmet.

2006-03-21
14:36:52

Trött men mår bra
Dagen har gått över förväntan.....nu ska jag gå och fixa "mellis"!!

2006-03-21
08:11:21

Ny dag
Måste erkänna att jag sovit lite dåligt inatt. Jag tänker mycket, kanske allt för mycket. Men nu ska jag försöka stryka ett streck över det här och gå vidare.

Tack för alla snälla kommentarer! Ha en bra dag allihop...KRAM

2006-03-20
17:45:55

Ledsen
Efter en underbar helg, så blev allting bara skit idag. Ja i allafall slutet av dagen. Vi har det jobbigt på jobbet just nu av olika anledningar.
Vi personal är inte ovänner, men jag rök ihop i eftermiddag med en av mina arbetsgivare, fler blev inblandade.
Jag ska inte berätta alla detaljer på bloggen. Men jag bröt ihop fullständigt, och jag blir så arg så jag gråter! Och så blir jag arg för att jag gråter!!

Vi redde ut allt till slut.....men nu är jag helt utpumpad.  Så fel allt kan bli, men samtidigt var det bra att  det hände saker kom upp som kanske inte hade blivit utredda annars.

Vill tillägga att det var inte nåt påhopp på mig personligen...det rörde vår arbetsplats.



2006-03-19
18:11:28

Glad!
18790-71

Bar lejonet i farten!

2006-03-19
18:08:32

Lite att dricka efter showen!!
18790-70

Man blir törstig efter Melodifestival!

2006-03-19
17:57:19

Tillbaka!!
Hemma efter en underbar helg i Sthl...tiden gick alldeles för fort. Gårdagen blev jättekul, kändes konstigt att stå och göra sig kvällsfin klockan elva på förmiddagen.

Klockan halv ett släppte dom in och i logen, där stod en italiensk buffe uppdukad. Smakade jättebra, vårt värdpar var jättetrevliga.
Det var tre carinor med, så det var lätt att komma ihåg vad dom hette. klockan två började genrepet, då gick vi ner och satte oss, det var mycket information innan det började.

Det var ju inte fullsatt så vi skulle låta som om det var det. Det var härligt att sitta och lyssna på låtarna på plats.
Carola var ju sjuk så hon sjöng inte, men jag klarade mig utan det. Stackars Bengt han var den enda som hejade på henne.
Men som vi alla vet vann hon ju tyvärr!! Jag hade velat att min favorit skulle vinna...BWO!!!

Efter sång gick vi till kogen och drack kaffe och ännu mer vin. Sen bara det av till puben, ett glas champange och sedan hem.
Bengts fru Carina och jag fann varandra, vi var lika gamla, hon var också förskollärare hon blev klar ett halvår efter mig. Hon hade en son som hette Christoffer han var också född -86. Kul!
 När vi kom hem började jag med middag, ost&skinkpaj med mycket mozzarella. Antioxidantsallad till det.

Vid sjudraget kom två av tjejerna som var med till oss, vi åt, tittade på melodifestivalen, drack mera vin. Dom gick hem vid tolv sen satt jag och Therese och pratade till halv tre, så jag var lite seg i morse.

Det var svårt att åka hem, jag gråter ju som vanligt....rödögd gick jag ner till taxin. Men det var skönt att träffa Anders och sonen igen.

2006-03-18
09:41:16

Lördag morgon
Har hunnit med massor redan, så här tidigt är inte jag van vid att gå upp- Igår klockan sju och idag halv åtta. Jag brukar nog ligga lite längre på helgerna. Men å andra sidan blir ju dagarna lite längre.

Vi satt uppe länge igår Therese och jag, till slut insåg vi att vi nog behövde sova lite. Men det är ju så himla mysigt att sitta uppe på nätterna och prata...man pratar så bra då!

Nu har jag duschat, Theodor frågar hela tiden om jag ska åka hem...jag sa att jag skulle åka i morgon, får jag följa med dig då???
Men sa jag det går ju inte, mamma ska jobba och du ska til dagis...Nej jag vill att du ska vara här!

Varför, varför bor vi så långt från varandra?? Tänk om vi bodde nära vad jag skulle kunna hjälpa Therese...skit också., det blir långt mellan gångerna.

2006-03-17
17:30:35

Eftermiddag
Lugnet ligger över lägenheten. Vi har bakat trolldeg jag och Theodor...en illgrön!! Det blev krokodiler, ormar, katter mm.
Nu sitter Therese på golvet och lägger pussel med sin son. Vi försökte få honom att somna en stund förut, men det misslyckades.
Tänkte att han kanske kunde lägga sig lite senare och ev sova lite längre i morgon bitti!

Jag har diskat undan lite grann, ska gå och lägga i en maskin tvätt. Måste pyssla om henne när jag är här.

2006-03-17
09:30:05

I storstan
Nu är jag i Stockholmia...anlände vi halv åtta igår kväll. Taxichauffören hade ingen aning om var jag skulle, men han letade på kartan så jag kom fram!

Väl framme så åt vi god mat och drack rödvin, sen satt vi och pratade till klockan var halv tolv, sen insåg vi att vi behövde lite sömn.

Vid sju vaknade vi, Theodor kallar mig mormor! Nej jag är inte mormor, ja men ni ser likadana ut! Vi är tydligen lika jag och min syster,
Jag vet att jag och Therese är det iallafall. Insåg även igår att Den stora sonen här har blivit väldigt lik min son.

Nu ska jag väl försöka att få på mig lite kläder så vi kommer ut i det fina vädret.

2006-03-16
07:12:39

Drömtydning
Kan ni tyda den här drömmen tack!? Jag drömde en hel massa om min mamma (som inte lever längre) Vad jag drömde kommer jag inte ihåg, men hon var med flera gånger i drömmen.
Sen drömde jag att jag var gravid(?) vad kan det betyda. Och jag hade otrolig huvudbry i drömmen vad jag skulle göra.
Det var en jättejobbig situation!

Konstigt!

Nu mina vänner åker jag till jobbet, sen vidare till storstan ( men Therese har ju dator också!!)

Kram

2006-03-15
20:52:48

Arbetsmoral
En kråka satt i toppen av ett träd och gjorde inget speciellt. En liten kanin fick syn på honom och frågade:

Kan inte jag också sitta som du, och göra ingenting speciellt?
Kråkan svarade: Visst varför inte!

Så kaninen satte sig på marken och gjorde ingenting alls, precis som kråkan.

Plötsligt dök det upp en räv som kastade sig över kaninen och åt upp honom!

Sensmoral: För att kunna sitta och göra ingenting speciellt, måste du sitta i toppen!!

2006-03-15
18:17:31

Snart ,snart
Åhhh va jag längtar, är det inte i morgon snart? Jag skulle kunna åka nu faktiskt, men i morgon vid den här tiden då sitter jag på tåget.

Jag har inte träffat Therese på evigheter, alldeles för länge sen, sist jag var på väg till henne ja då hamnade jag på sjukhus i stället.
Det var ju inte riktigt lika kul...men så kan det bli i bland.

Ja än är jag inte där, inte för att jag har några andra planer, men jag längtar så, jag vill verkligen komma iväg.

2006-03-15
11:37:34

Tvättmedel
Nu har jag fått en leverans av tvättmedel, maskindisk, mjukmedel och såpa. Jag får det levererat till dörren, väldigt praktiskt.
Men han som lämnade av idag måste haft hjärnsläpp, tur att jag var hemma. Vi har en förstukvist, där brukar dom alltid ställa det, men den här han ställde allt i en snödriva utanför, kunde knappt öppna dörren för där hade han ställt säcken med tio kg tvättmedel.

Korkat...tur som sagt att jag var hemma! Nu har jag duschat och tvättat håret känner mig betydligt fräschare.
Känner mig inte alls speciellt sjuk idag, men trött! I morgon ska jag definitivt jobba, oj, vilken jobbig vecka det här blev då, bara en arbetsdag.

Väskan är packad, tror att jag fått med mig det jag behöver. Roade mig med att prova lite sommarkläder i morse...det var stort...inte trodde jag att sex kilo skulle göra så mycket!

Nu spelar dom Rednex på radion, ganska härlig låt, medryckande.

2006-03-15
08:42:48

Godmorgon
Nej men ser man på....det snöar! Hur mycket snö finns det där uppe egentligen, helt jäkla otroligt.

Nog om det jag har tjatat så himla mycket om snö. Idag är en ny dag, jag är hemma idag med, men jag tror nog att jag är feberfri, men jisses va sliten man blir.

I morgon hoppas jag verkligen att jag kan jobba, usch dom har slitit nog på jobbet, stackarna! Det är ju bara en dag sen åker jag till Sthl vid fem på kvällen.
Jag ska åka X2000 så det blir att ta en åksjuketablett...hua jag blir så åksjuk av det tåget. Kommer ihåg första gången...jag hade laddat med en god bok, godispåse, jag skulle ha så mysigt på resan.

Men ack vad jag bedrog mig...satt och kämpade hela resan mot illaamående, hemskt! Så vill jag inte ha det den här gången.
Det är skönt att åka tåg för det går så mycket fortare än bussen. Nu är jag framme på 2.5 timme mot bussen som tar drygt fyra timmar.

Köpte biljett för länge sen...då blir det billigt!

2006-03-14
20:21:14

Kvällen
Tänk att lite av mina kunskaper kom till användning idag, jag kunde dela ut ett recept på Play-Doh lera. Men det var bra för då kunde små sjuka barn få någonting att göra.

Jag vet va svårt det kan vara att sysselsätta sjuka barn, jag har visserligen bara ett, men han var sjuk en hel del när han var liten.
Det blev mycket läsande, pysslande och videotittande. Tänk när han bröt benet när han var tio år...ingen höjdare kan jag säga!

Det blev mycket dator och Tv-spel. Stackarn det tog tre månader innan benet läkte. Gips i två omgångar och sen en benskena.
När vi tog bort sista gipset var benet helludet...fullt av långa svarta hårstrån. Sonen fick panik...men det ramlade bort ganska så snart. Tydligen kan det bli så, håren slits inte under gipset och det kan växa fritt. Såg onekligen väldigt roligt ut!!

Så om gud förbjude nåt av era barn bryter ett ben så har jag massor med bra tips att komma med. Jag kunde lämna över en hel del av dom för bara några veckor sen när ett barn på jobbet bröt benet.


2006-03-14
14:52:57

Snöhög bort
Äntligen håller dom på att forsla bort den jääättestora snöhög som legat på vår vändzon. Knappt man har tagit sig varken ut eller in med bilen.

Jag har fått mitt kaffe, smakade bra. Tvättar faktiskt lite, borde kanske ligga ner hela tiden, men jag fixar inte det. Trodde jag var feberfri, det kändes så...men det var jag inte.
Var tvungen att kolla om jag kunde jobba imorgon eller inte....det blir inte!

Nu sk ajg nog ha lite mer kaffe och ett stort glas vatten, har druckit lite för lite idag!

2006-03-14
14:03:05

Så där ja!
Nu har jag inhandlat mjölk, gick ju alldeles utmärkt. Men jag var livrädd att jag skulle träffa nån jag känner, Jag är inte mitt vackraste jag just nu.
Skitigt hår, inget smink oduschad...usch! Ska ta itu med det senare. Nu ska jag få mitt efterlängtade kaffe med mjölk!


2006-03-14
13:09:59

Snart eftermiddag
Jag har inte tagir mig till affären än, jag får väl dricka kaffe utan mjölk då..nä förresten det kan kvitta! Undrar om grannen har nån, jag kan ringa och fråga, jag har ju nyckel till henne, Vovvarna blir säkert glada om jag kommer och hälsar på!

Jag går här och grejar lite smått, måste ju känna hur jag mår, kan ju inte ligga hela tiden, jag får ju liggsår, ja kanske inte men ont i ryggen iallafall!

Har börjat kolla vad jag ska ha med mig till  storstan, inte så mycket, jag gräver väl i Thereses garderob, vi brukar göra så..mycket praktiskt.
Men lite grann måste väl packas, trosor, strumpor och nåt att ha på sig på lördan. Jag har ju ingen aning om man ska klä upp sig eller inte!

Äsch det löser sig!

2006-03-14
10:56:44

Suck
Kände mig riktigt pigg igår kväll, jag kan nog ringa jobbet i morgon bitti och säga att jag kommer i allafall. Men tji fick jag, det var feber i morse igen.
Men det är precis det här barnen haft på dagis, det har gått upp och ner. Ja det är väl bara att ha tålamod, jag får väl ligga på soffan idag igen.

Det värsta är att jag har ingen mjölk, och det vill jag ha i kaffet. Får se om jag orkar släpa mig till affären, får väl dra ner en mössa rejält över huvudet, jag ser förskräcklig ut.

Ha en bra dag allihop, kram

2006-03-13
20:47:56

Snällingar
Är ni allihop, ni har varit inne och gett mig massor med krya på dig kramar. Det gör att man mår så mycket bättre...känner mig faktiskt lite piggare, känns som febern har försvunnit. Nu har jag läst att flera har åkt på kräksjukan, trodde att den skiten var över! Finns det nåt värre än det?? Jag sitter och tittar på Outsiders just nu, det gör mig så ont, bla handlar det om en tjej som är Albino...hon får glåpord varje dag??? Jag tycker inte att hon ser konstigt ut, jag tycker att hon är vacker med sitt kritvita hår. Tänk att människor mobbar och säger elaka saker till såna som ser annorlunda ut eller har ett handikapp...oförlåtligt!

2006-03-13
13:49:07

Boring
Här går jag och snörvlar...nej det gör jag inte för det är tvärtätt! Varför tycker man ibland att det skulle vara mysigt att vara lite sjuk, ligga i soffan, läsa och äta praliner?? Det är ju inte ett dugg kul!

Och är man bara lite sjuk då går man ju till jobbet, man stannar ju inte bara hemma för en nysning.

Och just nu har jag bara dåligt samvete för att jag är krasslig, jag vet att jag inte kan rå för det...men det känns ändå inget kul.
Bestämde mig redan i morse för att vara hemma i morgon också, om jag inte blir tvärpigg vill säga. Men det är lika bra att bli någorlunda frisk.

Nu ska jag se om det är nåt på TV..kanske somnar jag till en stund.

2006-03-13
09:14:13

Måndag morgon
Är hemma idag, känner mig sådär. Är jättetät, jag vill inte ha bihåleinflammation, gillar inte att behöva äta penicillin.

Jag har sovit gott, Anders rusade upp i morse med panik...hjälp taxin kommer om fem minuter. Tur att det är sån ordning på honom han fixar i ordning allt kvällen innan. Kläder, väskan packad osv. Men stackarn hann inte få nåt kaffe.

Men ringde inte klockan?? Det hade den säkert gjort, men jag hörde inget och inte han heller, och jag som alltid hör hans klocka..mysko!

Idag ska jag bara gona mig, ligga på soffan och läsa, samt sova! Ja  sen är jag väl och kollar bloggen också.

2006-03-12
21:37:54

Nu vet jag
Anders har kommit på vad det är för fel på mig! Jag har fått ett datavirus på grund av allt bloggande!

Det var väl kul, han är så rolig ibland min man.

2006-03-12
17:41:02

Sovit mest hela dan
Bara att inse...jag är sjuk! Jag har sovit och sovit har inte hört nåt runt omkring mig! Nu har jag fått mat av min snälla man, orkade inte äta så mycket men det var gott.

Jag tänker inte jobba i morgon, bättre att vara hemma och bli frisk, jag är lyckligt lottad som kan sova när jag är sjuk, det är bra för kroppen läker under tiden.

Nu hoppas jag att jag inte har smittat nån annan här hemma. Nu lägger jag mig igen!

2006-03-12
10:33:42

Skruttig
Idag får jag nog bara ligga på soffan...mår inte bra! Nu har förkylningen brutit ut med besked. Och idag som det är så fint väder, jag hade tänkt mig solhörnan lite bra musik i öronen och bara njuta.
Nåja det blir inte alltid som man tänkt sig!

Men det känns inget vidare att ringa till jobbet och säga att jag är sjuk, det är så mycket barn och vi har inskolning....men , men är man sjuk så är man!
Jag har så lätt för att få bihåleinflammation, nu sprayar jag för fullt med kortisonspray och vanlig nässpray, men det sitter rejält fast.

Före jul hade jag dubbelsidig, det gjorde jävligt ont! Nej nu kryper jag ner igen.

2006-03-11
22:47:02

Hemma igen
Sådär ja nu har vi gjort stan....nja, vi har varit på bio och sett Rosa pantern ganska kul faktiskt! Sen var vi på Harrys och åt jättegod gulasch, det sköljde vi ner med Staropramen.

Nu var det gott att komma hem det började så smått att röra sig på stan när vi tog bussen hem! Men vi är så "gamla" så vi orkade inte vara kvar längre!!

Nu har vi tänt brasan och gjort i ordning varsin drink...börjar bli lite småtrött, förkylningen gör sitt. Vad jag förstod så är det Carola jag får se på Globen??

Personligen är jag inte såå förtjust i henne, visst hon sjunger bra, men jag klarar inte av att höra henne prata.....usch tillgjord!

2006-03-11
16:01:38

Ni gör mig glad!!
Alla söta bloggare som är inne på min blogg och gör fina, gulliga, snälla kommentarer! Hoppas jag slipper taskiga påhopp.

Jag tycker nog att man ska passa sig för att göra beska kommentarer om man inte förstår vad personen i fråga har skrivit!!

Ville bara säga det...KRAM

2006-03-11
14:41:22

Solat
Nu har vi suttit och haft det skönt i solen, ett par timmar! Nu håller jag på att lyssna på kvällens bidrag till melodifestivalen, blandat bandat minsann!

Kan inte se det i kväll för då är vi på bio och sen ska vi ut och äta på Harry`s, ska bli mysigt trots att jag är lite småhängig.

Idag fyndade jag, var in på vår lokala klädaffär, hon har fina kläder men ganska dyra...men jag fick tag på två behåar för 200 kronor(!)
Skitfina, dom hade kostat nästan tvåhundra styck, yes vilket fynd! Så jag slog till med en vit och en svart.

Idag kom min granne och gav mig en bukett tulpaner, bara så där...åhh så gulligt! Jag blev så glad, varför sa jag??
Bara för att du är så snäll!!

2006-03-11
09:51:54

Strålande sol!
Och iskallt!!!

Igå kväll innan jag somnade låg jag och tänkte........kommer ni ihåg er första kärlek??

Det gör jag, föremålet för min ömma låga hette Hasse, jag var åtta år och gick i andra klass. Det bästa av allt var att kärleken var besvarad.
Våra storasystrar gick i samma klass så vi skickade små kärleksbrev till varandra genom dom, det måste varit spretiga små meddelanden!

Tänk om man hade sparat dessa gulliga brev, va kul att läsa nu...ja hur gick det då med kärleken? ja det bidde nog inget mer än så.

Idag är vi goa vänner, vi hittade varandra igen på en klassfest, tjugo års jubileum...det var 1995. Nu mera mejlar vi till varandra varje vecka.
 
Vi har inte setts så mycket under dessa år, ett par gånger bara...men det är kul att vi håller kontakten. han är go vän.

2006-03-10
22:15:57

Det bidde Måns
Det trodde jag inte..men , men dom var jätteduktiga! Anna kom ju tvåa i allafall inte fy skam!

Lovade lite fler intressanta saker som är jättebra att veta.

* Sjöstjärnor har ingen hjärna...Hmmmm????
* En katts urin lyser under svart ljus    Om igen...vem tar reda på sånt?
* Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lusten skull!   Men, men grisen då??
* En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör! Den upplysningen hade jag kunnat klara mig utan...kackerlackor...RYS!!!!

Ja det fanns några dumheter till! ha en fortsatt bra kväll.


2006-03-10
19:02:22

Grillad korv
Ska det bli i kväll, vi gör det lätt för oss och grillar lite i öppna spisen. Gott och som sagt enkelt. Kände inte för att laga mat i kväll...stod ganska länge vid spisen på jobbet idag.

Ja sen är det ju final i Lets Dance i kväll...jag hejar på Anna...vem hejar ni på ??


Nu ska jag vara social med min man, ha en go kväll så länge.

2006-03-10
14:09:17

På jobbet!
Nu smygbloggar jag lite på jobbet! Här råder ett lugn så jag tror att det kommer att bli en lång eftermiddag. Vi har lite barn kvar men det är barn ända till fem.

Vi har haft prins&prinsessdag idag...det har kryllat av vackra barn! Vi har lekt Törnrosa...och vi hade naturligtvis fint dukat bord, vit duk, tända ljus, servetter och höga glas. Barnen älskar det här...och så extra fin mat förstås.
Klyftpotatis, kött, smarrig sås, goda grönsaker och cider. Till efterrätt severades marängsviss.

Nu ska jag gå ner och göra lite nytta, typ plocka ur diskmaskinen...det tråkigaste som finns. Mellanmål ska fixas strax och sen ska vi gå ut.

2006-03-09
21:43:31

Lite trams
Jag har en kompis som skickar mig massor av galna mejl, undrar var ¨han får tag på allt!

Så nu undrar jag om ni visste att en gris orgasm varar i trettio minuter!? jag visste inte att dom hade det och vem har tagit reda på det?

Om du bankar ditt huvud i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen...ja det är ju bra att veta!

Fjärilar smakar med fötterna....vilken tur att jag inte gör det, jag som jämt går barfota!!

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan!

En struts öga är större än dess hjärna...jag är inte förvånad!


Mycket mer stod det i detta mejl....men jag sparar lite till en annan gång.

2006-03-09
17:06:34

Lite snuvig
Dessvärre tror jag att jag har en förkylning på gång...jag har knaprat Esberitox hela dan. Om jag nu tvunget måste få en förkylning så ska den vara lindrig!
Ska ju för hundra gubbar till Sthl nästa helg, gå på Globen, träffa Therese jag måste var pigg då!!

Men jag har nog nyst femtioelva gånger idag...suck!

Nu ska jag lägga mig på soffan, knapra i mig dom sista bitarna i godispåsen och se till att bli frisk!!

2006-03-08
19:26:57

Perfekt dejt
Jag var inne och gjorde en test som Pyret hade på sin blogg, min dejt blev Brad Pitt...jo ja tackar ja!!

Undrar när han hämtar mig, och vad ska jag ha på mig?? Fast jag undrar om min hemliga beundrare gillar att jag går på dejt med Brad Pitt...Hmmm detta får jag fundera på?

2006-03-08
18:06:26

Stor påse
Nu har jag köpt godis, ätit några bitar nu är jag mätt! Åhhh att man aldrig lär sig, man får ju bara ont i magen av lösgodis...men det är ju så gott!

2006-03-08
16:41:56

Akut
Jag blev akut godissugen...måste nog åka till affären. Vi har en helt otrolig godisaffär nere i Skoghall, den måste nog få ett besök nu!!!

2006-03-08
15:49:03

Minnen
Läste på Miafias blogg om rädslor från det man var barn, det kom mig att tänka på när jag var liten. Vi var till Trollhättan på Fallets dag ,minnet jag har är att vi går på en mycket smal spång över fallen..jag var skitskraj.

I själva verkat var det ju en väg, men det här har gjort att jag än idag är jätterädd för forsande vatten. Hos min farmor fanns det också forsande vatten, hon bodde precis brevid pappersfabrik.

Fast när jag var där som vuxen insåg jag ju att det var ingen rejäl fors, utan bara ett litet vattenfall, det var väl nån sluss av nåt slag.

Men skräcken finns kvar...kommer nog aldrig att åka till Niagara!

2006-03-08
15:13:19

En bra dag!
Upp tidigt, tidigt, drack kaffe, åkte till jobbet! Var en bra dag på jobbet, lugna barn! Vi har inskolning...igen! En liten plutt bara drygt ett år!

Lätt lunch, bara soppa. Vila...som jag somnade till på en stund, det var ju inte helt fel. Slutade tidigt idag, nu har jag städat här hemma och vädrat...tycker att det blir lite unkigt när man inte kan ha öppet.

Nu ska jag nog sätta på en kopp kaffe till mig själv och fundera på vad jag ska ha till kvällsmat, får väl bli nåt ordentligt nu när jag bara har ätit soppa.

Här är det lite blask idag...inte mig emot. Sorry syrran....jag gillar inte vinter!!!

2006-03-07
22:07:27

Inget blev gjort
Sa att jag hade tänkt att greja lite här hemma....det gjorde jag inte. Jag ringde Therese i stället...kände att jag behövde det...vi pratde i över en timme.
Hon får mig att må så bra!

Åhhh vad jag är glad att hon finns i mitt liv!!

2006-03-07
19:27:18

Nyklippt!
Är jag och det är så härligt, var välbehövligt kan jag säga!! Åkte direkt efter jobbet, handlade lite på Hälsokostaffären, behövde en ny nattkräm, ja det var ju billigt!

Sen blev jag klippt, köpte en pizza till sonen sen åkte jag hem...själv fick jag en macka! Nu har jag lite att pyssla med......och så är det ju Desperate i kväll...mysigt.

2006-03-07
07:24:05

Tidig morgon!
Idag är det tjugo grader kallt, vill helst inte gå ut, men jag är väl så illa tvungen. Nu är det motigt för mig, jag mår verkligen dåligt av den här kylan...rygg, armar och händer värker.
Borde kanske gå till doktorn....men jag får bara antiinflammatoriska tabletter....och då får jag ont i magen i stället.

Usch ibland är det tungt...tycker bara att jag klagar ibland, ont här och ont där. Men jag vet när värmen kommer tillbaka brukar det bli bättre.
Min doktor sa för några år sen...du borde inte bo här sa han....det ska vara varmt där du bor. Hur kunde det bli så fel...vad gör jag i ett kallt nordligt land?

Sen vet jag ju också att jag är inte ensam...det finns massor av människor där ute som går omkring med värk..ständigt!

Nej....positiva tankar...det blir en bra dag...våren kommer snart!

2006-03-06
21:45:02

Sängtajm
Idag hade jag bestämt mig för att ta en riktigt tidig kväll...men jag sitter här ännu! Men nu ska jag krypa ner och läsa ut min bok...har köpt nya på rean är sugen på en av dom!

Den jag läser är bra men så hemskt utmålande, Moderskärlek heter den, en fin bok men lite tung.

Natt alla kära bloggare...jag ska försöka att komma iväg till sängen NUUU!

2006-03-06
21:15:36

Tavla
18790-54

Den här tavlan målade min son när han var fyra år och gick på dagis...den gör mig glad!!

2006-03-06
20:29:19

Outsiders
Har suttit och småttitat på det...intressant! Tänk att gå omkring och se ut som Peter Pan hela dagarna...kanske är kul vad vet jag som är hur vanlig som helst!

Nåja jag tror jag fortsätter med det, tror inte att jag är så spännade och inte vill jag att folk ska titta på mig hela tiden heller.
Har nog inte nog bra självkänsla för det, klarar ju för hundan inte att titta mig i spegeln i en provhytt utan att bli sur!!

Men i en dämpad belysning, bra kläder och en snygg makeup kan det ju bli riktigt bra!

2006-03-06
19:27:27

Seg dator
Har jag idag, det tar evigheter för allting! Nu har man klarat av måndan, det var lite fler barn idag, de flesta var friska.
Men i eftermiddag har jag haft såå ont i magen, börjar släppa lite grann vet inte vad det är med det kniper rejält!
Nåja det är säkert över till i morgon.

Ska bara ligga och glo på Tv i kväll, hade tänkt att ta rätt på lite tvätt(mycket) men det finns med säkerhet kvar till i morgon.

2006-03-06
07:45:40

Kallt!!
Här är är det svinkallt idag...sjutton grader. USCH!!! Ska det vara så här kallt i Mars? Nu ska jag gå och blåsa håret, ha en bra dag vi hörs i kväll.

2006-03-05
19:36:31

Bubblor
För ett par år sen hade vi en tjej på dagis som hette Greta...en helt underbar tjej (en av mina favoriter faktiskt, får man säga så??)

Nå i vilket fall som helst hade jag en jumper som var blå, med massor av bubblor i olika färger på (älskade den topen)
Det gjorde Greta också...åhh sa hon din jumper är full med blubblor!! Gulligt tyckte jag!! Sen dess har jag svårt att tänka på bubblor som bubblor, utan det blir blubblor.


2006-03-05
19:11:31

Lite hjälp
Nu har  Anders hjälpt mig så jag har fått en annan bakgrund, nu gäller det bara att få allt det andra att stämma ihop...det var inte helt lätt det här.

Men vi får ta mer tid en annan dag!

2006-03-05
15:07:25

Nya jeans
Har jag varit och köpt för ett litet tag sen! Provade två par ett par passade...sicken tur för jag vill inte stå för länge i en provhytt..hua!
Insåg att jag skulle behöva göra minst tusen Sit-ups per dag om det där otäcka mitt på magen ska försvinna.
I en provhytt i Mars månad, blek, speglar överallt håret i olag....kan det bli värre?? Antagligen, men den som designade provhytten  gjorde inget bra jobb.

Igår när jag satte på mig bikinin tyckte jag att allt såg skapligt ut, ska fortsätta att titta i min spegel.så det så!

2006-03-05
12:50:13

I mål
Yes jag klarade det..nu är jag i mål, gick ju jättebra. Fick en bulle till kaffet också det var säkert den som gjorde susen! Vasalopp är jobbiga!

Nu ska jag åka iväg och se om jag får tag i lite böcker!

2006-03-05
10:44:34

Lista

ÄNNU ETT TEST

PERSONLIGT

1. Vad heter du? Ingegerd
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ninni
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag heter Anna också!
4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion
5. Vart bor du? På Hammarö
6. Bott utomlands? Nej
7. Flyttat antal gånger? sex gånger tror jag att det är!
8. Vart skulle du vilja bo? Utomlans, där det är varmt

UTSEENDE

1. Hårfärg och frisyr? Brunt, halvlångt
2. Ögonfärg? Melerade
3. Mest nöjd med? Mina mun...tror jag
4. Minst nöjd med? Mina lår...urk
5. Skostorlek? 36-37
6. Glasögon? Ja
7. Har du några piercingar/tatueringar? Ja en skorpion på ryggen

FAVORITER

1. Filmer? Så som i Himlen
2. Låtar? Allätare på musik
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Sushi, grillat kött kolsyrat vatten, rödvin
5. Djur? Ja, fiskar och en och annan dammråtta
6. Färg? Röd och rosa
7. Parfym? Women,Jp Gaultier Sunset
8. Tv-program? Desperate Housewives, Vänner, Cityakuten
9. Sysselsättning? Vad som faller mig in!


KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? En rosa täckjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Mockakängor
3. Favoritfärg på kläder? Rosa, rött och blått
4. Favoritmaterial på kläder? Jeans
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par nya jeans
6. Favoritaffärer? Gina Tricot,Lindex, B-Young
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika, fast inte mycket!
8. Favoritmärke Har inget

GREJER

Plånbok: Absolut
Tandborste: Ja, en elektrisk Braun
Smycken: Mest guld
Solglasögon: Skulle inte kunna klara mig utan
Underkläder: Lindex oftast
Mp3: Ja
Mobil: Ja en Sony Ericsson
Klocka: En Esprit.













 
img

2006-03-05
09:48:50

Vasalopp
Oj va jobbigt det är att åka Vasalopp, jag har hunnit med två koppar kaffe, ett glas iste och en rallarhalva...och jag är fortfarande inte i mål.

Här vräker snön ner...dom hade lovat sol faktiskt...hade tänkt mig en stund i solhörnan, men det blir inte alltid som man tänkt sig.
Kanske jag tar en sväng till OBS...om nu snön slutar att vräka ner.

2006-03-05
08:58:39

Christoffer
18790-68

Även sonen tog sig ett dopp, men han klev i när vi klev upp...ville väl ha tunnan för sig själv kan jag tro!

2006-03-05
08:48:01

Badning på G
18790-65
Det går åt mycket ved

2006-03-05
08:42:45

Innan bad
18790-64
Såhär glad var jag för att jag snart ska få bada!

2006-03-04
17:12:58

Middan uppäten
Och kvar blev bara ett kycklingskrov....det smakade bra. Vi sköljde ner med ett gott Riojavin, nu börjar det bli varmt i tunnan...snart, snart är det dax.

Återkommer säkert med bilder!

2006-03-04
15:14:11

Och här sitter jag!!
18790-63

Jag njuter av sol och Fredrik Kempe i öronen, kan det bli bättre...ja, palmer, vågskvalp och minst tjugofem grader varmt...det är snäppet bättre!

2006-03-04
15:08:54

Gott i solen!
18790-62


2006-03-04
12:29:13

Fjärde Mars 2006
18790-58
Tunnan brinner men det syns inte på bilden

2006-03-04
12:25:37

I väntan på bad
18790-57


2006-03-04
12:24:11

Veboa!!
18790-59


2006-03-04
12:22:16

Vårt hus på baksidan!
18790-61

Lördag förmiddag

2006-03-04
11:28:37

Myror
Myrorna har vaknat...men dom fryser om fötterna så dom har flyttat in i mitt kök....man hallå vad har dom där att göra??

2006-03-04
11:07:39

I väntan på våren
18790-55

Vårt älskade uterum, väntar på oss! Nu är det kallt och ogästvänligt. Finns det nåt härligare än när man får städa bort vintern. Grannarna kikar ut igen efter vinterns idè!?  Man fikar helt plötsligt hos varann igen, står och hänger över varandras staket och pratar bort en stund.Härligt!!!

2006-03-04
10:58:41

Men se det snöar
det var väl roligt....inte! Hur mycket snö finns det där uppe egentligen som tvunget måste ner? Vi får väl hoppas att det blir en bra vår&sommar efter det här. Sommaren 2005 vill vi väl inte ha i repris!?

2006-03-04
10:02:43

Iskallt!
Femton grader kallt,,, hua! Jag går och drar i morgonrock ännu, blev fast vid datorn, var ju tvungen att läsa alla mina älsklinsbloggar! Det tar sin lilla tid.

jag har hunnit med att dricka ett par koppar kaffe, läst lite i tidningen, Anders har åkt till tippen med en massa skräp, nu kanske jag kan få städat på "gamla" kontoret.

Idag blir det till att elda ordentligt i tunnan om det ska bli varmt nog. Hoppas det blir lite varmare ute innan vi kryper ner...jag fasar lite för att gå ut i kylan iklädd bikini och en stor handduk. men när man kryper ner i det varma vattnet med en mössa nertryckt rejält över öronen...då är det skööönt!



2006-03-03
18:31:21

Jag är såå stolt
Över min son, han kom hem med pappren från praktiken idag!

Social kompetens: Mycket bra
Ansvar: Mycket bra
Motivation: Utmärkt
Intiativförmåga: Mycket bra
Engagemang: Utmärkt
Samarbetsförmåga: Utmärkt
Kompetens inom området: Mycket bra

Övrigt omdöme: Bra kille!! Vi kommer att erbjuda en provanställning efter examen.


Mamma&Pappa är lyckliga...det här är toppen!!!

2006-03-03
17:57:25

Vi har bestämt oss
Det blir badtunnebad i morgon...blir nog härligt med all snö som är runt omkring. Sist vi badade var det visserligen snö...man bara lite.

Anders har börjat förbereda, knackat hål på isen, börjat fylla i lite nytt vatten, i med en rejäl dos med klor, elda lite i kväll.

Mat är på G, det blir färsk torsk, jisses va dyrt det har blivit...men ack så gott.

2006-03-03
17:42:52

Livet är fullt av minnen
18790-52

Den här klänningen hade min mamma när hon var liten...den var så söt att jag ramade in den. Fick en massa minnen i mitt huvud idag  därav nostalgitrippen!

2006-03-03
17:37:22

Här är jag!
18790-53

Fast bara en liten bebis...har ingen scanner så det blev kort taget från kort.

2006-03-03
17:27:22

Kul
Nu lyckades jag med att locka hit mamman till det lilla söta barnet...hoppas att hon tittar in fler gånger!

2006-03-03
15:18:09

Konstigt!
Jag har skrivit saker idag till nån som jag egentligen inte känner...men det kändes så rätt och det kändes så skönt.
Jag grät en skvätt efteråt...inser att jag nog har saker som inte är uppklarade i mitt liv!

Tack till du vet vem du är, kram

2006-03-03
07:07:14

Gröt är jättegott!
18790-48


2006-03-03
07:01:15

Stolt morfar
18790-47


2006-03-03
06:54:17

En till
18790-46

Trätaxar är jättegoda!

2006-03-03
06:42:36

Alfred
18790-45

En liten försmak av det lilla barnbarnet, sex månader och två små gaddar i nederkäken!! Han är så söt. Det kommer mer bilder.

2006-03-02
20:53:29

Med risk för...
....att bli otroligt tjatig...men nu har jag varit ute och skottat den jävla snön...igen! Jag var tvungen att göra en stig till vedbon, vi vill säkert ha en brasa i morgon. Phu det var jobbigt, hade behövt att ta mig ner till dammen också, vårt hål i isen har frusit igen och då blir inte våra fiskar glada.
Vi har en pump i men nu är det total igenfrysning, Anders får hugga hål när han kommer hem!

Nu ska jag fixa en matlåda till min son, tänker vara snäll mamma! Det får bli pytt i panna och ägg.

2006-03-02
20:40:12

konstig vecka
Har det varit, måndagen var normal, visserligen lite barn men ändå! Tisdag till örebro fram och tillbaka, sen jobba ett par timmar. Onsdag lite barn...jobbade halva dan på grund av migrän, sen massage. Idag torsdag..planering, men vi var oinspirerade idag...blev så där gjort. Malin och jag fick väl mest gjort på eftermiddan, vi lyckades med att gå igenom alla "våra" barn till utvecklingsamtalen.

Vi har lite observationer kvar att göra men sen är vi klara! Ja och i morgon är det fredag...undrar hur många barn det är då??
I morgon jobbar bara jag och Marina, men det ska nog gå bra. Sen är det hälga igen!

2006-03-02
17:16:59

Tänkvärt
Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där.

Den som inte kan det lurar sig själv, när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att lära någon något måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör, men först och främst förstå det hon förstår.
Om jag inte kan det, så hjälper det inte att jag kan och vet mera.

Vill jag ändå visa hur mycket jag kan, så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre i stället för att hjälpa henne.
All äkta inlärning börjar med ödmjukhet inför den jag vill lära, och därför måste jag förstå att detta med att lära någon något inte är att vilja härska, utan att tjäna.

Kan jag inte detta, så kan jag heller inte hjälpa någon!!

                                                                                                              Sören Kierkegaard


2006-03-01
21:32:21

Sommarsol
18790-44

Blir det så här snart??? Jag längtar efter sol, värme...jag lär få vänta!

2006-03-01
21:25:08

Sommar
Ingegerds

Så här vill jag ha det nuuuuu!!! Fast jag kunde ju se lite gladare ut!

2006-03-01
20:12:46

Lista
Schampoo I stort sett vad som helst
Balsam Se ovan!
Duschtvål Helst olivtvål
Duscholja Ja Niveas
Leave.in för håret Vad är det?
Ansiktskräm Dagcreme LDB Nattcreme Loreal
Rengöringsservetter Händer, om jag kommer ihåg att köpa!
Rengöringsmjölk Nej ansiktstvål med Aloe från Oriflame
Ansiktsolja Nej
Hudlotion Alltid, har olika sorter
Deodorant LDB
Parfym Women (Rykiel) Sunset Naomi Cambell, JP Gaultier
Bas Ibland ,Vision
Concealer Ibland
Mascara Loreal Panoramic curl
Rouge Oriflames kulor
Läppbalsam Cerat, vaselin, lippgloss olika sorter
Handcreme varje dag nu när det är kallt, använder det som finn till hands(!)

Ja det blir en del!!

2006-03-01
16:43:44

Jag är hungrig!
Och jag vet inte vad jag ska äta...undrar om det finn nåt i kylen? Pratade precis med Anders han är i Umeå hos sin dotter med familj. han är och snusar bebis och jag är inte med...suck! Lille Alfred har blivit sex månader och jag har inte sett honom sen han var pytteliten.

I juli anländer en ny bebis då är det Anders son som får barn, ja kanske inte direkt han då, men han är högst delaktig!

Så då får man bli bonusfarmor också...Kul. Hoppas alla kommer och hälsar på när sonen tar studenten.

2006-03-01
16:04:58

Massage
Hur skönt är det på en skala?? Just nu ligger det högst upp för mig, har fått en hel timmes massage för bara ett litet tag sen...Mmmmmm!!!

Jag hade många spänningar, ingen överraskning, däremot visste jag inte att jag hade så mycket spänningar i mina armar, där ser man!
Innan jag gick därifrån så bokade jag en ny tid, annars vet jag hur det blir.

Och det bästa av allt sviterna efter migränen försvann!

2006-03-01
13:22:46

Migrän
Det blev migrän...jag hade småont i huvudet hela förmiddan...vi hade bara två barn idag med på jobbet! Och eftersom sonen hade migrän i morse lovade jag honom att skjutsa han till jobbet.
Hämtade han vid halv tolv, på vägen hem från stan kände jag att halva sidan av huvudet gjorde skitont.

För att få in bilen när jag kom hem var jag tvungen att skotta undan lite jävla snö!!!

Sen snabbt in, ta migräntablett och lägga sig, sakta, sakta lanade smärtan av, sen somnade jag en stund. Det är inte riktigt över ännu, men jag ska snart iväg på massage, det kommer säkert att göra susen.

Fasen det är så jäkla hemskt att ha migrän, hela vänstersidan gör ont, det gör ont runt näsan...mysko smärta!

Nu ska jag fösöka få i mig lite mat!

2006-03-01
06:27:18

Ont i huvudet
Vaknade jag med idag, hoppas inte att det blir migrän....dat vaknade sonen av däremot....stackarn. Har precis varit in med en tablett till honom.
Hoppas att han blir bättre snart, han jobbar ju den här veckan, han ska få sova ett par timmar till så får vi se sen.

Idag ska jag iväg på massage, det ska bli skönt för min rygg och nacke, det är säkert därför jag har ont i huvudet så ofta.