*

2005-08-31
21:29:34

sängtajm!
Många på jobbet tycker att jag är knäpp som lägger mig så tidigt, men jag gillar att läsa länge! Och det kan jag inte göra om jag lägger mig sent...sen är jag så jäkla trött på mornarna.
Jag behöver verkligen min skönhetssömn för att gå runt! Önskar verkligen att jag kunde klara  mig på typ sex timmar...går inte. Ja nån gång förstås, men inte för ofta.

Åhh min systerdotter är hos en annan systerdotter på besök i Sthl, jag är faktiskt lite avundsjuk, för jag saknar dom båda två.
Dom är ju sååå långt bort en i Falun och ja en i Sthl som sagt.

Älskar er båda, kramar från moster!

2005-08-30
21:09:06

Ingen promenad
Nej det bidde ingen, var för trött, men massage fick jag! Nu har jag precis suttit och skrivit ett långt mejl till min kära mejlvän, han brukar läsa mina bloggar och hade läst om middan som vi var på!
Naturligtvis tyckte han att det var kul när någon utmärkte sig i klädsel.
Jag är inte förvånad vi tycker olika om mycket, undrar om vi har lika åsikter i något?? Men det gör inget, tycker om honom i allafall...faktiskt bara kul!

Det är ju väldigt intressant när någon tycker olika, vem ska man annars diskutera med, tänk om alla tyckte lika hela tiden...allt man sa skulle alla nicka och hålla med om....boring!

Hoppas du läser detta kära mejlvän....du är så go, fast du inte tycker som jag....kram på dig!!!

Nu ska jag lägga mig och läsa innan det är dax att sussa gott...hoppas jag.

Bay, bay.

2005-08-30
18:07:41

Sliten&trött!
Jisses vad det är mycket på jobbet nu, känns att man inte är tjugo längre! Det är tufft med inskolningar, man ska lära känna nya barn och föräldrar.
Sen ska ju allt annat hinnas med också, det går i ett!

Nu är jag hemma efter en lååång dag, middan står i ugnen, gjorde det lätt för mig med kyckling som bara ska göras i ordning, det var vad jag orkade med idag.

Hade tänkt at ta en promenad också, får se om jag har lust efter maten. Skulle faktiskt behöva en massage, får se om jag kan lura min man till att klämma lite sen.

Nu ska jag se om kycklingen möjligtvis är klar...jag är hungrig.

2005-08-28
12:15:27

Middagen avklarad!
Det var trevligt, men hemskt mycket folk...250 pers, ni kan ju tänka er hur lång tid hälsningsceremonin tog! Ni som inte har varit på en sån här middag kan jag ju berätta att man går runt och hälsar på alla, man står på en lång, lååång rad. Dam, herre och man hälsar på alla!

Jättegod mat fick vi, och trevligt sällskap vid bordet, efter kaffe och lite dans åkte vi hem då var klockan över tolv.
Tror middan tog tre timmar! Men något som var lite irriterande var att en hel del tydligen inte visste vad man ska ha på sig på en kavajmiddag. En tjej kom i manschesterkjol, tights och Hard Rock Cafe t-shirt, bedrövligt.
Kalla mig gärna gammalmodig..men lite etikett kan man väl hålla på.

Nu ska jag återgå till lite städning, jag har björkfrön i hela huset.... oerhört irriterande.

Bay, bay!

2005-08-27
14:24:07

Ändrade planer!
Insåg att jag omöjligt kunde ha byxor när jag ska på Kavajmiddag...panik! Det var bara att åka till affären och hoppas på det bästa.
För det första var alla på stan, löningsdax. Men jag hade tur hittade ganska omgående en klänning som inte var i bomull, till reapris dessutom...jippi!
Den var röd, V-ringad med fina paljetter i rött, knälåg som det ska vara. Den passade alldeles utmärkt, ibland ska man ha tur!

Hoppas jag nu bara får ordning på håret också, vilket besvär bara för att gå på middag. Men det gäller att hålla sig till vett&etikett när man går på såna här middagar.

Bay, bay!

Fattas väl bara att jag tappar middan i knät.

2005-08-27
12:02:15

Hjälp!
I kväll ska jag på fin middag och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...typiskt mig! Köpte en ny klänning för ett tag sen, men den vill jag inte ha, känns lite för kallt nu!
Jag vet att jag ska ha ett bar svarta byxor på mig, men upptill?? Jag var ner till klädaffären på Skoghall, brukar kunna vara en räddningsplanka, det är dyrt men mycket som brukar vara snyggt.
Brukar ja...nu fanns det inget i festkläder, skit också!

Detta betyder att jag kanske måste åka till stan, har jag ingen lust med, ska botanisera bland mina kläder och se vad som finns...antagligen kommer jag att bli galen!
Inte nog med det jag håller förmodligen på att få ett munsår, har jag aldrig haft i hela mitt liv, men det sticker och svider. Jag var till grannen och fick Anti, får se om det hjälper. Sååå himla bra att det kom just idag, den där salvan ska ju sättas på var fjärde timma...undrar om man kan ha läppstift på sig?

Nåja, min man är duktig han putsar fönster, behövdes kan man säga blev en enorm skillnad. Undrar om jag ska hjälpa till lite??

Garderoben var det ja, och raka sig lite här och där, fixa håret...behövs det en toning måntro...herregud vilket sjå, Anders sätter på sig kostym..klart!

Bay, bay!

2005-08-26
08:10:17

Veckan har rusat....
iväg, hjälp va fort det har gått, jag har visserligen haft fullt upp på jobbet, då går tiden fort. Nu har jag skolat in nya barn i en vecka och det har gått jättebra, hoppas det fortsätter så!
På måndag ska jag iväg på ett nytt hembesök, till en en tjej som är två år...det blir lite omlott med inskolningarna, ganska jobbigt men det går. Jag har ju gjort det här ett ex antal gånger.

Konstaterade det för ett par dar sen att vår nya kollega på jobbet är lika gammal som jag har år i barnomsorgen, hon är tjugofem jag har jobbat i tjugosex(!)....herregud!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, duschen är avklarad och jag kanta det lugnt, börjar inte förän vid halv tio, sen fredag alltså.

Bay, bay!!

2005-08-25
20:02:11

Grått!
Vädret är fortfarande ruggit och grått, är hösten här nu?? Nej inte än...snälla. Nu har jag intagit en mycket god wook om jag får säga det själv, ja för det var ju jag som gjorde den!

Sen har jag varit inne och tölat lite med grannen, maken satt och småjobbade lite så honom kunde man ju inte prata med.
Passde på att visa lite fina kort på hennes barn som jag tagit, Hugo ville titta länge, det var ganska många på honom...jättefina faktiskt!

Under tiden som vi tittade passade hundarna på att tvätta mina fötter, jag vet inte vad det är men dom fullkomligt älskar mina fötter, så nu är dom rena och fina, tvättade till och med mellan tårna...sickna vovvar att dom bara vill?

Nu har maken stängt av TV-n antar att nyheterna är slut, undrar om han vill prata lite! Ska gå och kolla.

Bay, bay.

2005-08-25
16:37:43

Regn, regn och åter regn!
idag har inte solen synts till ett endaste dugg, regn hela dan! Fast jag tycker nog att det är lite mysigt. Nu efter jag kommit hem från jobbet har jag skickat blommor till min bror som fyller sextio idag...grattis!!
Sen har jag loggat in mig på viktklubben, himla bra grej, har varit med förut och det har funkat. Ja, jag vet ni undrar kanske varför jag måste gå med igen??
Ja det är ju inte alltid man är präktig, semester...ja ni vet!

Sen har jag pratat med min ena syster, den äldsta, hon låg på soffan och hade det skönt med en bok! Har jag funderat på ett bra tag...men jag har i stället gått här och plockat, som vanligt!
Jag borde faktiskt vara smal som en sticka som jag ränner runt!

Jag har blängt på min strykhög ett bra tag, men den blir inte mindre för det..snarare tvärs om!

På lördag ska vi på middag på A9, sista middan där, en epok går i graven, tråkigt...inga mer baler, när ska jag nu få använda mina långklänningar..när jag städar kanske!

Bay, bay!!

2005-08-23
18:50:04

Varit duktig!
Jag vill tacka dom som var inne på min sida och kommenterade, jag var skitsur på att det gick åt fanders att skriva ordentligt...var tydligen bloggens fel, fler än jag hade råkat ut för samma sak!

Jo jag har som sagt varit lite duktig, tog en rejäl långpromenad efter jobbet...och varför gör jag inte detta oftare, det är ju härligt!
Och sen är det faktiskt så att mina jeans sitter inte sååå skönt...skit! Jag bryr mig inte så värst mycket om vikten, men jag vill ju inte vara en rulta!
Och tyvärr har jag lagt på mig ett par kilo i sommar, god mat, vin och alldeles för mycket sittande. Nej nu får det bli andra bullar.

Trodde i min enfald att dom skulle ramla av direkt jag började jobba, hade tydligen fel.Men det är ingen ide att klaga nu är det som det är och jag är den enda som kan göra nåt åt det!

Kram på er alla!

2005-08-23
08:11:18

Helknäppt!
Undrar om det är min dator eller bloggen? Det byter mening mitt i ett ord...gud så knäppt!

2005-08-23
08:08:52

Nytt försök!

Försökte mig på att skriva igår, men det var nåt galet på bloggen bokstäverna hoppade lite hit och dit! Men nu verkar det gå bra.

Igår fick jag äntligen tag

i ett litet bord, kanske inte världens vackraste, men billigt och två stolar följde med också. Nu är det inoljat och står på plats. För endast 298 kronor,helt okey!

Jaha nu

börjar datorn skriva som den vill igen ja vi får väl se vad som händer när jag lägger in det! Sonen och jag hade en mysig kväll igår alldeles själva, maken var i Luleå. Vi passade på att äta pizza..det är ju sååå nyttigt...eller hur??

 

Nu ska jag försöka att få på mig lite kläder...idag är det helmulet kanske jag måste sätta på mig byxor.

Ha det gott

!

2005-08-21
16:46:54

Klar för idag!

Tror jag iallafall! Vi åkte iväg till Jysk för att köpa ett bord, men det fanns inga bord  att köpa...snopet! Då åkte vi till Siba och köpte ett nytt nätverk...det gamla hade gått sönder...och jag blev galen när vi skulle använda modemet.

Det betydde att vi kunde bara sitta en åt gången, och alla vet ju hur länge tonåringar sitter vid datorn....fick tigga mig till lite tid, ja då tog det evigheter innan datorn hittade servern...morr!

Sen blev det tacos till lunch, inte så dumt. Jag har även rensat en hel massa ogräs runt dammen, såg helt enkelt för jävligt ut!

Men nu är det någorlunda, men jag vill göra om lite grann, jag har planer men det får väl vänta tills nästa vår.

I morse när jag kom upp och gick in till Christoffer då upptäckte jag att han hade målat klart på väggen, åhh va fint det blev, så häftigt!

Jag blev riktigt imponerad, där ser man vad dom kan, men Christoffer har ju en konstnärlig ådra...arvegods!

Bay, bay.


2005-08-21
10:35:09

Söndag förmiddag!

Undrar vad man ska hitta på idag...denna härliga dag, solen skiner från en molnfri himmel! Jag har ätit en god frukost och hunnit med ett par koppar kaffe.

Jag tror det blir lite rensning i trädgården, sen ska jag åka iväg och försöka hitta ett bord till förstukvisten, det vi har där håller på att rosta sönder underifrån. Det har stått ute i alla väder i allt för många år!

Ja sen kanske sonen behöver lite hjälp.. han håller på med en dekormålning på en av sina väggar, tror att det blir jättesnyggt.

Röd bakgrund och svarta figurer, ett mangamotiv har han valt.Ska försöka att väcka honom i tid idag, det är ju skola i morgon.

Ganska skönt att skolan har kommit igång igen så han får lite rutiner, ja nu är det sista året! I  morgon börjar jag med inskolningar på jobbet, inget jag direkt ser fram emot, men det går säkert bra. I morgon blir det hembesök, dom har tydligen en hel massa med djur så jag får väl preparera mig med allergimedicin. Jag lär ju ha svårt att hålla fingrarna i styr när det kommer fram hundar och katter som vill hälsa, och så ska det finnas en lite kattunge, åhh så mysigt. Fast det är ju barnen som jag ska träffa först och främst!

Nej nu ska jag sätta lite fart, ha det!!


2005-08-20
20:10:59

Lördag kväll!

Ja nu har jag komit hem efter att ha varit på resa med mina kolleger till Selma Lagerlöf SPA, ja vi visste att dom höll på att renovera där uppe...men inte att allt skulle vara en enda stor byggarbetsplats!

Dåligt! Visst vi hade en skön dag i solen igår, låg vid poolen, drack cider var iväg och fick massage, jättehärligt.

Men middan, tocken skit, jättedålig mat, kunde jag gjort mycket bättre själv.Men vi klagade, servitrisen var alldeles över sig given...hon erbjöd ny mat men det tackade vi nej till, det slutade med att vi fick drycken gratis. Himla synd att vi inte tagit dyrare vin!!

Ja det var en hel del som var dåligt, men det ska jag inte gå in på nu, för nu ska jag gå ut och dricka en kopp kaffe med min man, vi har ätit kräftor i kväll och jättegod ostpaj!


2005-08-17
16:51:44

Resa med jobbet!

Har jag varit på idag, till Rottneros, ligger i Sunne, Värmland. Dit har vi åkt nu i elva år eller så! Trevligt javisst, men lite tråkigt också, som tur är gör dom om lite varje år. Men barn&föräldrar tycker att det här är jättekul!

Det finns massor med saker att göra för barn, men hallå dom tog tjugo kronor för att åka runt i en liten bil i typ tre varv...bedrövligt!

Inte lätt för föräldrarna att säga nej när väl ett barn fått åka...men som tur är har dom massor med gratis grejer.

Men det är ju som det är, finns det en liten karusell vill ju barnen nödvändigtvis åka, slantarna försvinner fort. Vi hade jättetur med vädret, sommaren har kommit tillbaka...jippi!

I kväll ska vi ner till vår fina badstrand Mörudden, dom ha en härlig restaurang med utsikt över vattnet, där ska vi äta räkor och lyssna på lite underhållning, blir säkert mysigt i det här vädret!

På fredag åker jag tillbaka till Sunne igen den här gången på SPA, jag och mina kolleger åker dit och har det skönt ett par dar...


2005-08-15
19:18:57

Måndag kväll!

Just nu funderar jag på om det inte snart är riktig kväll så jag kan gå och lägga mig...är så trött så trött! Sov skitdåligt i natt, så dan idag har varit ganska seg.

Nu har jag även fått mat i magen, grannen kom med senap från Finland så då blev det naturligtvis korv special med gurksallad...jisses va mätt jag blev och inte piggare.

Men jag har tagit rätt på lite tvätt, och diskat undan ja det var väl allt! Ska snart gå och läsa ut min bok det börjar närma sig slutet.

Ska väl se vad Kirschstång har för sig i kväll också, hörde att nån ville att han skulle sätta på sig strumpor, det kan han väl men då lär han väl få ha skor på sig också!?

Han är väl som jag...strumpor är ett nödvändigt ont, kanske dom kommer på i Oktober...men bara kanske.

Kram på er alla därute!


2005-08-14
10:26:10

Alfred igen!
Alfred


2005-08-14
10:22:50

Alfred
Alfred

Det här är underverkat...vistt är han jättesöt!? Det tycker iallafall vi!

2005-08-12
20:19:43

Kvällen

Sitter här och väntar på att Anders ska komma hem, ja väntar och väntar...jag har det skönt ute på altanen, det är ju äntligen lite sommar igen!

Men visst är jag nyfiken på att se kort på bebisen! Tur att digitalkameran finns annars hade man fått vänta länge.


2005-08-12
08:51:10

Snart helg!

Som sagt veckan visslade iväg! Ja nu har jag rakat benen om nån är intresserad, ska snart åka till jobbet och inte sitta här och blogga...men jag hinner.

Ska först handla lite mat till skruttungarna, idag blir det nog köttfärssås och spaghetti. Idag jobbar jag till halv fem sen ska jag och sonen åka iväg och handla lite.

Anders kommer inte hem förrän sent i kväll, så sonen och jag får väl mysa till det själva och äta nåt gott.

Åhhh han får träffa Anna och bebisen idag...jag är såå avundsjuk, jag sa till honom att ta många kort.

Nej nu är det dax, ha en bra dag allihop!


2005-08-11
19:11:32

Hoppsan!

Det var visst ett tag sen sist jag skrev! Jaha vad har hänt sen sist då, ja jag har jobbat, tänk nu har jag nästan jobbat en hel vecka. Jisses vad det visslar iväg!

Det har varit en bra vecka, jag har fått en hel del gjort, Anders har varit borta hela veckan och sonen också, skönt att vara ensam ibland.

Sängram har anlänt men jag har ju inte kunnat sätta ihop den pga att man bör vara två, ingen ide att jag försöker, men jag är bra nyfiken.

Sen har vår nya soffa kommit men den står kvar i affären, ska hämta den på lördag morgon, ska bli så spännande! Trodde att jag skulle få vänta jättelänge till på den, de sa upp till åtta veckors leverans...ja ibland ska man ha tur.

Lite smolk i bägaren är att jag haft så jäkla ont i ryggen och ingen hemma som har kunnat massera mig, men i morgon kväll så......eller också får jag ringa nån massör. Jag var till kiropraktorn i måndags och tyckte att det blev lite bättre, men igår så slog det till igen...skit!

Men den här ryggen får jag dras med, den har gjort ont sen jag var tolv år...ja naturligtvis inte hela tiden, Men det har blivit en hel del besök hos kiropraktorer och sjukgymnaster. Men tyvärr så är jag lite felkonstruerad så det är bara att acceptera!

Nu på eftermiddan har jag gått här och plockat lite grann, flyttat lite blommor, duschat dom lite och varit snäll! Dom har blivit lite eftersatta eftersom man har en massa i trädgården att ta hand om också.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan lite grann och vila ryggen.

Bay, bay!!


2005-08-09
21:43:36

Tisdag kväll!

Få se vad har jag gjort idag då? Jobbat så klart, cyklade faktiskt till jobbet idag...det var länge sen! Hade ganska dåligt med luft i bakdäcket så det gick lite trögt. Men det åtgärdade jag på vägen hem. ja sen städade jag sonens rum...ja, jag vet alldeles för snällt, men ibland faller andan på och han var inte hemma, ja så vips var det städat!

Sen kom sängramen, den får jag vänta med att sätta ihop när maken kommit hem, det gör han först på fredag.....men jag tror nog att man måste vara två!

Sen tvättade jag lite grann, satte på diskmaskinen...det är utplockat och klart i skrivandets stund. Efter denna insats tog jag en lång härlig promenad, för det var jättehärligt väder, men på vissa ställen fick jag kryssa mellan en massa äckliga sniglar...urk!

Som avslutning var jag in till grannnen och tölade(pratade) en stund, nu ska jag gå och lägga mig och läsa min spännande bok.....Elisabeth George, Minnenas labyrint...tjock  som den värsta bibel. Jobbig att läsa i sängen!

Godnatt alla!


2005-08-08
18:55:22

Första arbetsdan!

Ja då var den till ända, kan väl inte påstå att jag har slitit halv ihjäl mig, det var lugnt idag bara tre barn! Nästan för lugnt, man kommer liksom inte igån med något.

Har lagat lunch, tagit en promenad med barnen, fixat mellanmål, ja det var väl allt!

Nu har vi varit iväg och köpt en ny säng, ja inte säng men väl en sängram, var så himla trött på att dom alltid glider isär. Har även fått lite kvällsmat, så nu kan man njuta av det som är kvar på kvällen.

 


2005-08-07
13:41:31

Bebiskläder!

Har jag varit och köpt idag...åhh så mysigt! Tyvärr får jag inte vara med och lämna över dom för det gör Anders på fredag.Shoppade en del på Polarn&Pyret, jag menar det är ju sååå billigt(!) där, men vad spelar det för roll!

Anders jobbar ju i Boden, så det är ju inte sååå långt till Umeå..."bara" 30 mil..hmm, men vad gör man inte när man gått och blivit morfar!

Idag har jag även sytt en härlig fleecefilt, ja, sytt och sytt, jag kantade den i allafall. Ett jättefint tyg med söta små nallar på, den blir gosig till bebben, som för övrigt ska heta Alfred.

Men i början på September då åker vi dit allihop, jag längtar.


2005-08-06
15:11:09

Klart!

Det bidde en liten kille, ja inte såå liten faktiskt, han vägde nästan fyra kilo....äntligen är det över. Men det blev akutsnitt, mindre kul, men vad jag hitills hört mår mamman bra.

Ja nu är man ju jättesugen på att åka, helst med en gång, men vi får väl snällt vänta, det är ju en bit till Umeå!


2005-08-06
11:13:43

Uttittad

Blev jag igår, vi var och handlade mat jag och en kompis. Man går där och plockar när jag plötsligt får ögonkontakt med en man, han hejade glatt på mig...snäll som jag är hälsade jag tillbaka och funderar i nästa stund om jag känner honom!

Då säger min väninna...blä vilket äckel, vadå säger jag, ja han kollade in dig uppifrån och ner och när du gick iväg kollade han in dig bakifrån också.

Va sa jag...sen hade han mer eller mindre följt efter mig och bara kollat, och när vi stod i kassakön vem kom inte och ställde sig bakom mig...snaccka om att man känner brännade blickar i ryggen.

Ja där ser man i mataffären kan allt hända, det är väl kul om nån fortfarande tittar på en...men det här var nästan obehagligt!

Nog om detta, igår hade vi en mysig kväll jag och min man, först sken faktiskt solen så vi tog ett glas vin och njöt, sen grillade vi han väl precis få färdigt köttet när det började regna.

Sonen drog till en kompis, jaha vad ska vi hitta på nu då, det regnar och är allmänt ruggit, jo vi tände en brasa, sen släpade vi fram en av sofforna där kröp vi upp, drack kaffe och Metaxa och pratade och pratade. Ja det var faktiskt det vi gjorde om nu nån trodde nåt annat!

Men vi har ingen björnfäll, får kanske införskaffa en sån, hi, hi!!

Vi har ännu inte hört nåt från den barnfödande mamman, jisses jag är så nervös. Varför kan dom inte ringa??

Jag tyckte vi kunde ringa till den blivande mormorn, men det gick inte maken med på. Ja, ja vi får väl veta i sinom tid.


2005-08-05
15:34:21

fredag eftermiddag

Tänka sig idag fick jag nästan en hel timme i solen...härligt! Men nu är det mulet igen om man nu ska tråka ut bloggen med att skriva om vädret.

Sen har jag även lyckas med att hitta en ny matta till köket...jag var så trött på min gamla gångmatta. Den passade inte in i mitt kök.

Och det bästa av allt det var halva priset på den, tänka sig en röllakanmatta för bara 475 kronor...vilket fynd, och till råga på allt så var den snygg!

ikväll ska vi grilla om det så öser ner, Anders får väl ställa sig under parasollet...för grillningen är hans jobb.

Ha det gott!


2005-08-05
09:33:04

Sista semesterdan!!

Nej och fy och usch...sista dan, detta är ju bara för hemskt! Nu tror ni kanske att jag verkligen hatar mitt jobb...men icke då.

Det känns bara så vemodigt, nu är det ett helt år kvar(nästan) tills nästa semester...och det känns faktiskt som om hösten är i antågande redan. Sommaren som längtar så otroligt efter kommer sällan!

Idag har jag kommit upp i tid, tack vare at min man bryggde kaffe strax efter sju, jag masade mig upp ur sängen rufsig och småtrött.

Men nu är jag pigg, har hunnit med att tona håret, lagt i slingor, rakat bort hår både här och där, man går ju fortfarande i kjol och linnen.

Vill verkligen inte ha lurv under armarna...urk! Såg flera damer i Turkiet(turister) som fläkte ut sig på solstolarna med armarna över huvudet. Ingen trevlig syn...inte renrakat där inte! Men som sagt smaken är som baken.

Ja tänk det har gått över två månader sen vi kom hem från Turkiet...undrar var vi ska resa nästa gång??

Vi har åkt på hösten nu i tre år tror jag det är, så nu känns det lite konstigt att behöva vara hemma hela tråkiga hösten...nåja det får väl gå.

Mina tankar igår och idag ägnas åt min bonusdotter som ligger på BB, hon blev igångsatt igår morse, och vi har ännu inte hört något...uhh pirrigt, måtte allt gå bra!

Nu ska jag blåsa mitt hår ta ytterligare en kaffetår, och sen får vi se vad jag hittar på.


2005-08-04
16:34:22

Sen eftermiddag

Jisses idag har jag varit seg, nu har jag sussat gott nästan två timmar! La mig väldigt sent eller väldigt tidigt, klockan blev nästan fyra innan mina vänner åkte hem. Vi satt och pratade i tio(!) timmar. Åhhh vi hade det så mysigt.

Det blev välkomstdrink, rosevin till maten, sen sölade vi vitt vin, rött vin, Xante till kaffet, sen ytterligare en drink, mera vin och ytterligare massor med prat!

Inte konstigt att jag var seg i morse, men det var det värt!! Hade tänkt att göra nåt idag, men det lägger jag ner, nu går jag och kollar hur grannen har det.


2005-08-03
16:37:18

Tjejfest!

Äntligen kommer mina barndomskamrater hit och partar lite! Det var väldigt längesen, men nu ska det bli av.

Jag har fixat mat, det blir en kycklingrätt som jag tror kommer att smaka jättegott. Receptet fick jag av syster Yster.

Jag har fixat till mig lite grann så nu kan dom komma!

 


2005-08-02
23:24:27

Läggdax!

Nu har jag precis kommit in från grannen efter ha varit där och spelat Canasta, det var premiär, ett kul kortspel men lite knepigt!

Såg nu att en hel del människor faktiskt varit inne på besök på min blogg, men det är dåligt med kommentarer, skriv gärna om ni har lust!

Nu ska jag gå ut och ta en nattcig...ja jag vet jättedumt har mentalt börjat ställa in mig på att sluta...snart, snart!

Och det vet man ju vad det bär med sig...sluta äta...typ! Nej kanske inte men tänka sig väldigt noga för! Har redan lagt på mig ett par kilo under semestern, men dom brukar försvinna när man börjar jobba igen. Men jag är väl inte den enda i världshistorien som har det problemet!?

Godnatt!


2005-08-02
18:56:14

Tisdag eftermiddag

IngegerdsIdag hade dom lovat sol...men icke! Jag åkte till jobbet en sväng, sen åkte jag till en kompis som jag inte träffat på väldigt länge, allt för länge. Där blev jag sittande flera timmar...mysigt! Vi bestämde att vi skulle träffas hemma hos mig i morgon kväll, prata en hel massa och dricka en hel massa vin.

Kanske jag kan fixa en god drink precis som på bilden!?


2005-08-02
16:43:15

Turkiet
Turkiet

Här är jag och min man när vi var på en härlig resa till underbara Turkiet! Där hade vi det toppen i två veckor! jag vill tillbaka nu till sol&värme.

2005-08-01
22:53:06

Dax för sängen!

Ska snart sussa lite grann, har varit småtrött hela dan, men nu piggnade jag till så klart! Idag har jag varit till stan och shoppat lite grann, hittade ett par skitfina caprribyxor...nästan gratis bara 125 kronor!!!

Det blev även ett par skor, likadana som dom förra fast gröna den här gången. Sååå sköna! Sen har man ju lte tur och får lite rabatt av systerdottern.

Skulle önska att jag kunde lägga in lite bilder på bloggen, fick lite tips om hur jag skulle göra, men det kommer jag inte ihåg, får fråga igen, kanske få skriftligt på hur man gör...fast jag kanske skulle kunna fråga sonen?

Han kan ju det här med data...inser nu att jag måste klippa naglarna, det är ett helvete att skriva med klor!

Nu ska jag gå och nanna, sov gott allihop!


2005-08-01
10:42:47

Go förmiddag

Ännu en ny dag, idag var jag uppe jättetidigt, redan före sju...gäsp! Ja det berodde mest på att maken började jobba idag och det fanns färdigt kaffe som jag inte kunde motstå!

Jag borde kanske ha sovit mera för jag sov väldigt illa i natt, vet inte riktigt vad jag hållt på med, löst världsproblemen kanske.

Idag har jag tänkt mig att åka in tillstan en sväng, bad min ena systerdotter att lägga undan ett par skor till mig, har redan köpt ett par, men det var dom skönaste skor jag haft tror jag.

Så ett par till får det bli, fast i annan färg! Nån städning ska det inte bli idag i allafall, fast å andra sidan förrådet skulle behöva snyggas till , men det får bli makens jobb!

Bay, bay