*

2008-05-31
09:54:26

Hade tänkt..
Att bjuda på vår kväll med lite bilder, men se det ville inte bloggen! Vill bara tala om att min tumme är så gott som återställd, men nu har jag ont i en fot i stället..haha, men det beror på att jag ville vara fin igår och gick i höga klackar, aj vi gick ju en del!

Nå jag får visa bilder senare..nu tar jag en utmaning istället...jag har blivit utmanad av Nalle och Socrate.

Ta första bästa bok slå upp sidan 123 och skriv ner mening sex, sju och åtta....

Jag tänkte att...att man kanske inte ska prata om det så mycket
Vilket då??
"om henne"

Taget ur Sara Kadefors Fågelbovägen 32 (läs den..görbra)

Nu ska vi fixa för att gå ner till Stockholmsudden..fråga mig inte varför den heter så, vet ej måste ta reda på det!!


2008-05-30
07:13:37

God morgon!
Idag känns det mycket bättre, men igår kväll hade jag såå jävla ont, det var rejält svullet och alldeles rött. Jag fick ta en tradolan för att kunna sova!

Så idag känner jag mig lite groggy, dom tabletterna är inte att leka med. Idag ska jag faktiskt jobba lite grann, vi har planering så jag behöver ju inte lyfta nåt.

Och ikväll ska vi på rockkonsert, det är en kär som heter Voicette, en kompis till mig är med där, lite middag innan ska vi hinna med också.

Ha en härlig dag, nu är det helg!!!                   

2008-05-29
09:06:43

Va ni är rara!
Tack för alla goa kommentarer! Idag är tummen dubbelt så stor som den andra...men tabletterna tar bort värken någorlunda.
Men så fort dom går ur gör det ont igen..men tre om dan ska jag ta! Men det är ju löjligt vad jag blir handikappad med en hand...det var inte lätt att bre en macka ens en gång..haha!!
Anders fick hjälpa mig att ta av kläderna igår, jag klarade inte av att knäppa upp behån ens en gång...nu får jag träna!

Igår sov jag i omgångar, trodde inte att jag skulle klara av att somna igår kväll, men före halv elva sussade jag gott igen..jag hade feber trots piller....feber för att man har en inflammation i tummen??
Hoppas den går över så jag åtminstone kan sitta i solen och inte göra nåt.

Skrattade åt mig själv när jag skulle till vårdcentralen igår, jag fick starta bilen med vänsterhanden, vi har en Saab som tur är så det var lätt att komma åt nyckeln...backen gick inte heller att lägga i med högern....men det gick att växla som tur var annars hade jag fått tagit en taxi.
Sonen var borta och Anders med...naturligtvis.

Ha det gott go vänner...kram♥




2008-05-28
05:29:28

Men då...
Det är ju bara för löjligt! I måndag på jobbet när jag packade upp matvaror så small det till i min högertumme..Aj det gjorde ont.
Tänkte inte mycket mer på det än att det värkte ett tag i den...sen har den gjort lite småont. Men i natt vaknade jag av tummen och hela handen gjorde ont.
Jag kan inte böja min stackars tumme....lite svullen men inte mycket. Vad kan ha hänt?? Kan säga att jag behöver en vänsterstyrd mus just nu..haha.

Jag får ta och kolla med doktorn..lite konstigt att den börjar göra ont nu!!! Men va handikappad man blir med en hand..bara toabesök är besvärligt.
Sen bara måste jag tvätta håret..nåja jag har ju en hand. GÄSP har varit vaken en bra stund nu..undrar om jag kan sova lite till??


Uppdatering..inflammation i en sena antiinflammatoriska tabletter i en vecka.....är det inte bra på måndag nytt besök hos doktorn!
Inte illa två läkare undersökte mig...tumme och delar av hand är svullen, och jag ska låta den vila!!

2008-05-27
18:25:46

Hej hopp...
Nu är jag tillbaka en snabbis...vi höll på hela kvällen igår och möblerade om. Vi bytte sovrum och det var inte gjort i en handvändning...men nu är det så gott som klart!

Vi ska hänga lite på väggarna och få ordning på nya kontoret, nya sovrummet har ingen kvällssol...skönt betydligt svalare.
Men en rullgardin måste nog köpas in...vaknade tidigt i morse. Vi har bara ljusa persienner, jag är van att ha det riktigt mörkt.

Och vilken bra vårstädning det var...urk när vi tog bort sängen tur att inte damerna från Rent Hus var där..haha. Sen var det pollen precis överallt.
Nu är det dammfritt och torkat...

Nu ska jag ta mig lite SOL till innan vi sätter mera fart och gör klart. ♥               

2008-05-27
07:11:31

Har inte tid..
Ha rinte försvunnit har bara en hel del att göra.....återkommer när jag är klar..

2008-05-25
17:42:47

Vilken toppenhelg..
fredag vacker väder, vi åt god mat och drack gott vin..TV,n varinte på nånting! Lördag förmiddag lite shopping och så vila lite grann innan det var dax att göra sig ordning för kvällen.

Det blev en silvrig tunika och tunna tights....iväg med bussen, när vi klev upp på Båtvägen hörde Pebbels(fd grannhunden) oss på långt håll hon ylade av glädje..sprang runt runt sen skulle det pussas och gosas, Stefan skrattade och sa att han inte hade sett henne så glad på månader..haha.

Barnen blev också glada och kom ut och kramades..Hugo hade svårt att fatta hur vi hade tagit oss dit. Efter lite babbel så gick vi över till Cathrin&Olli för att lämna pengar och få våra konsertbiljetter (fredag ska vi på det)Vi fick även ett glas vin och lite babbel till.

Sen till dom vi skulle besöka Birgitta&Leif, välkomstdrink i solskenet på altanen och så god middag nersköljt med ett gott Rödvin från Kroatien.
Kaffe, konjak och glass till efterrätt...så var det dax för Eurovision...vi skrattade och pratade och hade drinkarnas glada afton.
Hua sa jag hur ska vi klara av att gå hem...det löstes snabbt, ni sover här!

Det var vi tacksamma för några timmar senare..vaknade med lite lätt huvudvärk, men den gick över när jag fick kaffe och frukost.
Sen satt vi och skrattade och pratade ett tag till innan vi tog promenaden hem....45 minuter i härligt solsken.

Lite vila väl hemma, sen gick vi ner till Lillängshamnen och åt god mors dags middag. Nu har vi suttit på balkongen och njutit av den sköna solen.



det kollas bilder från Kroatien..



Son &Mor på middag..



Inte så värst många båtar hade kommit i vattnet..



2008-05-24
10:27:43

Lördag..
Vilken fin dag det ser ut att bli, det bådar gott för kvällen! Nu sitter vi på balkongen och löser melodikrysset, vi har redan fastnat..haha
Ja jag tog en liten paus för at gå in och kolla pollenprognos och skriva lite. Pollenprognosen såg bra ut, lågt på björk men eken släpper ut en hel del, men jag tror inte det är så mycket ekar här omkring.

För en liten stund sen såg jag massor med gamla brandbilar och ambulanser köra genom samhället, det ska tydligen vara uppvisning.....synd att jag itne var klädd för då hade jag nog sprungit ner och kollat.

Det är ju Tassemarten på Hammarö den här helgen, konsigt det brukar nästan altid regna den här helgen, nu är nog alla "knallar" glada.
Vi var ner en sväng till Ica jag och sonen igår och det var fullt med folk överallt. Anders och jag gick ner och tog en öl på kvällen och hoppades att det skulle vara mycket folk då med, men icke alla hade gått hem, handlarna hade stängt igen överallt.
Ska nog gå ner sen för jag såg en sån fin drake i saltsten som jag skulle vilja ha...han prutade med mig direkt igår, men jag hade inga kontanter på mig.

Nej nu väntar kaffekoppen på mig, sen ska jag fyndera på vad jag ska ha på mig i kväll....

                                                                                                                                                               

2008-05-23
16:25:37

Så underbart..
Härligt väder vi har...solen skiner från en molnfri himmel, det är över arton grader i skuggan, toppen!!

Hoppas nu att det håller i sig och att vfi får sånt här väder i morrn när vi ska grilla!

Ha en skön fredagskväll...antar att ingen bloggar..KRAM ♥

2008-05-23
08:07:41

Skulle ha..
Sovmorgon..men va fasen fastighetsskötaren drar igång sin bensindrivna trimmer klockan halv åtta på morgonen. Och det är inte första gången...DÅLIGT tycker jag!

Förstår inte varför han ska klippa hela gräsmattorna med den där skiten, det finns gräsklippare, och så kan han köra det lite senare på dan!!

Nåå nu är jag uppe, ska ta och hoppa in i duschen om en liten stund, härligt det är fredag, i morrn ska vi till goa vänner och grilla...mysigt!
Och tänk solen skiner idag med.          


Ni vet väl att ni ska bojkotta alla bensinstationer den 23-26:e maj?? Nu är det dax att protestera mot det hiskeliga bensinpriset...vi hade tänkt att göra en Europaresa med bil i sommar, men det blir ju fruktansvärt dyrt. Så därför blir det Turkiet istället.

Ha nu en underbart härlig dag..kram ♥

2008-05-22
14:38:01

Börja tidigt, sluta tidigt!
Var på jobbet föra halv sju i morse, ett barn behövde komma tidigare. En trött liten kille kom det som var lite ledsen också, men det gick över när mamma hade gått.

Idag är det hela arton grader i skuggan..verkar lovande för helgen
None

Nu ska jag nog sätta på en kopp kaffe och sätta mig på balkongen och njuta innan tvättstugetajm. Skulle behöva lägga i lite färg i håret också, men orkar inte det just nu, får då måste jag vaxa in alla slingorna först..jobbigt!



2008-05-21
17:29:29

Hemma från jobbet.
Dagen sa svisch, sen var den slut! Toppenväder har vi haft och har fortfarande, lite smolk i bägaren jag har sån jäkla magkatarr, men det går över om några dar, fast det är jobbigt när det håller på.

Inte hade jag tvättstugan..haha, i morrn var det, va bra för då är Anders hemma.

Idag tog jag fram Egon (handdockan) så alla barn skulle få träffa honom...SUCCE!! De små gjorde stora ögon vill jag lova.
Egon har varit på semester i Turkiet, de stora barnen fick vykort förra veckan och i tisdags dök han upp på gruppen.
barnen hade många frågor hur han tog sig dit, vilken mat han åt och vad han hade gjort...haha

De små hade ju också hört att han hade varit ute och rest, men de har ju aldrig träffat denna figur, och vid maten märker jag &Malin att de pratar om honom mycket, speciellt en kille säger nästan varje dag att Egon han bor uppe i rören.
Så nu tyckte jag att det var dax att de fick träffa honom...frågorna haglade de ville bjuda på banan, men Egon var såå mätt han hade ätit gröt, pannkakor, bacon, fil, mackor och banan till frukost..ja han hade ätit så mycket att han var tvungen att gå och bajsa..jubel bröt ut förstås..hihi Egon skulle bajsa!!!

Ha en sköön afton..kram ♥                                        


Ikväll slipper jag!!

2008-05-21
09:03:27

Onsdag 21:e Maj
Ny härlig dag..solen skiner, ser ut att bli en fin dag, Capribyxorna är på! Ikväll ska jag tvätta tror jag, jag glömde ju kolla igår, men jag är nästan säker!

Sen kommer maken hem, tänka sig han är inte borta hela veckan!!!!

Sonen har börjat vakna till liv, nu kanske han kan ha lite normala tider ett tag...!?

ha en skön dag därute..kram                 

2008-05-20
22:12:42

Bra dag..

Så nu har jag sett färdigt på Äntligen Hemma samt DHW.

 

Har varit ute på en promenad och ätit en skål med fil&flingor

Det var allt jag orkade fixa idag, sonen hade redan ätit.

Den token har varit vaken hela natten och hela dan, han ville

vända tillbaka dygnet efter att ha Lanat, han var ganska mör nu när han sa god natt.


2008-05-20
17:10:41

Klar för idag..
Jobbat så klart, det var lite halvdåligt väder på förmiddan och åskade lite grann. Men nu är det kalasfint och solen skiner, vi ståtar med hela tretton grader i skuggan.
Fast i solen är det betydligt varmare.

Nu ska jag gå ner och kolla om jag har tvättstugan i morrn, minne som jag vet inte vad.

2008-05-19
21:28:57

Resa..
Yes det blev en resa till Kemer i Turkiet , den elfte Juli åker vi...härligt! jag har verkligen utlandssug just nu, det kommer att bli svettigt, men vi var i grekland nästan tre veckor förra året utan att tuppa av! Och då hade vi 45 grader flera dar!

Man kan ju bada mesta tiden och dricka kall Öl!  Nu blir det tredje gången vi åker till Hotell Castello, litet mysigt och tyst.
En bit att gå till stranden, men det dör man inte av...bra att röra på sig lite grann.

Nu ska jag förbereda mig för sängen, börjar tidigt i morrn med....suss gott på er ♥

Här är hotellet!

2008-05-19
06:57:29

nu är vardagen här..
Måndag morgon och jag käner mig någorlunda utvilad! SOLEN skiner faktiskt, fast nån värme känner jag inte.

Inte mycket bloggande i helgen, har inte gjort mycket överhuvudtaget den här helgen! Igår var vi och handlade på förmiddan, sen var jag trött när vi kom hem, la mig och läste lite, sen somnade jag till. Attans tänkte jag när jag vaknade, nu kommer jag inte somna ikväll...men det gjorde jag!

Bakade bröd på eftermiddan, så det blev färskt bröd till middagen, smakade mums. Möblerade om sonens rum, blev jättebra.

Jippi jag har knappt nån allergi just nu, det är ju ett stort plus när det regnar. Idag kanske Anders bokar en resa, vi är så sugna.
Vi har sett ut en, får se om den finns kvar idag.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, sen är det snart jobbdags...ha en skön dag allihop ♥

2008-05-18
09:07:33

Skoghall!!
Måste bara visa den här, den hade en bloggvän på sin blogg idag, var bara tvungen att sno den. Ja här bor jag!!


2008-05-17
11:34:14

Äntligen
Kom jag ut på datorn, har inte haft nåt nätverk nu på morgonen! Och dator vill man ha idag denna otäcka dag. Det regnar med inslag av snö...kallt bara fyra grader varmt eller snarare kallt!

Nää det här gillar jag inte...jag vill sitta ute i linne och njuta av våren. Men ett plus är det ju, inget pollen!!

Har ingen lust att göra nåt heller....stannar nog inne, kanske måste vi till affären kanske det finns nåt gott i frysen så jag slipper.

Hoppas ni andra har bättre väder, längst ner i söder såg det ju okey ut....kram på er ♥

2008-05-15
21:18:06

Sussetajm..
Ja snart iallafall! Igår fick vi ett liten "bok" från föreningen, vi fyller nämligen 50 år...Utsikten heter föreningen.

Ja det har ju inte alltid varit en bostadsrättförening. Vår viceordförande har bott här sen husen blev klara 1958.(han står för berättandet)
Här har hänt mycket under åren, kostnaden för husen blev 4,5 miljoner..undrar vad det kostar idag?

Här har brunnit några gånger nio gånger under femtio år, inte så farligt och inget allvarligt! Förutom 1985 då en omkom.

Folk har bränt hemma, det har odlats både det ena och det andra, sex hembränningsapparater har beslagtagits!!

En gång under -70talet var det en dam som skulle storstäda, hon skruvade bort ventilkåpan i badrummet tog duschslangen och spolade i ventilöppningen..vattnet forsade ner i lägenheten på bottenvåningen...oops!

Det har slagist sönder lägenheter, här har bott både kleti&pleti, förr var höghusen en skamfläck. Numera är det riktigt fint att bo här.Ja det finns mycket mer skrivet men det ska jag inte plåga er med..

När jag ser ner på Lillängsskolan där jag själv gått en gång i tiden, så tänker jag att det var väldigt synd att de tog bort den fina skogsdungen som fanns där (numera fotbollsplan) åhh va vi lekte där på rasterna, vi hade inte dom fina lekställningarna som finns där nu.
Men vi behövde inte dom, vi lekte i skogen..där fanns ju allt! Oj, oj nu lät det som jag var hundra år..haha

Nu ska jag nanna kudden, klockan ringer halv sex i morrn!

2008-05-15
07:53:05

Torsdag 15:e maj
Oj redan i mitten av maj...nu går det undan! Hade sovmorgon i morse, kunde jag sova..ICKE! Fast det är skönt att vakna av sig själv utan klocka.

I morrn slutar jag ett vilket betyder att helgen blir mycket längre, nu har vi inget inbokat, skönt. Nu börjar björkpollen att lugna ner sig, fast jag känner fortfarande av det...men det är bättre.

Jaha vad ska man göra idag då måntro mer än jobba, Anders anländer hemmet ikväll, bara fyra dar borta den här veckan.
Nu börjar det närma sig bloggträffen, ska bli himla kul att träffa alla som man bloggat med så länge (ja en del är nya)
Undrar hur det kommer att bli, kommer vi sitta tysta som möss och bara titta på varandra??
Nää det tror jag inte, vi är nog många som har talets gåva...hihi!!!







2008-05-14
20:53:57

Svårt att komma ihåg.
Att man måste logga in på ett annat ställe nu, förut gick jag ju in via profilbilden! Ja, jag vet att jag är lite tjatig men jag bara måste visa himlen igen....Den är jätteläcker!



Tagen nu för bara nån minut sen!



2008-05-14
07:53:18

Onsdag..(redan)
Ja flytten funkade bra..vilken tur hela min blogg verkar finnas med. Tänk nu har jag snart bloggat i tre år, bara ett par månader kvar!

igår tvättades det..när jag kom ner till tvättstugan strax före fem var det fortfarande inte ledigt....maskinerna gick för fullt! Nåja tänkte jag några minuter till får de på sig.
Gick upp igen, skrev en lapp för säkerhets skull..att jag gärna ville ha min tvättid. När jag kom ner igen stod där en skamsen tjej...Förlåt jag missbedömde tiden, maskinerna är strax klara.
Är det okey sa hon...ja sa jag var det inte värre än så.!! Hon var jätterar så inte kunde jag bli sur. jag körde mina fyra maskiner, nu är allt vikt och klart, det är renbäddat i sängarna.

Jag städade även badrummet, på fredag kommer en rörmokare hit och kollar vilken duschkabin vi kan sätta in. Vi vill ha en ångkabin...kommer nog att bli skitsnyggt tror jag.

Ja och så var det ju DHW, vilken tur att Tom och barnen klarade sig..Phu!!

Nu ska väl jag sätta lite fart börjar jobba om en timme. Ha en skön dag allihop, solen skiner faktiskt idag med..kram ♥

2008-05-13
15:21:10

Flyttad..
Ja då var man flyttad...får se om man finns kvar! Härlig dag idag..solen har skinit och det var faktiskt ganska varmt!

Idag är det roande med tvättstuga...behövs kan jag säga, får släpa med mig sonen ner så får han hjälpa till.

Tog lite fina himmelsbilder igår kväll...haha jag och mina bilder på himlar!! Här är en !!


2008-05-12
06:56:54

Lite burrigt.
Viss temperaturskillnad idag...man tror ju liksom inte riktigt på det när man sitter i värme på över 20 grader.

Men i morse när jag gick upp var det åtta(!) grader och vad det blåser. vaknade inatt av att rullgardinen levde ett eget liv.
Men solen skiner iallfall...ha en skön dag allihop ♥

2008-05-11
19:05:28

Efterlysning..
På recept på salladen...har egentligen inget eftersom jag hittade på den själv...

Till ca 6 pers

I stor grillad kyckling (eller kycklinfileér)
200g mixad grönsallad (finns färdiga påsar)
I påse valnötter (jag hade Icas)
pinjenötter, pumpafrön och solrosfrön (även det Icas) Jag tog ca halva!
Ädelost..hmm ca 150 gram
Fetaost helst den grekiska fårosten(en hel)
Cocktailtomater ca 10 stycken
I ask Physalis
1 Granatäpple (för att få ut kärnorna lätt, dela äpplet och banka lite lätt med en träslev över äpplet så trillar dom ut!)
Pasta valfri ca 250 gram okokt
Till dressingen hade jag Italiensk salladsdressing, samt olivolja och dijonsenap, kanske en matsked. Skakade ihop alltihop.
Serverades brevid.

Tror inte jag har glömt nåt, man kan ju ha i vad man vill!! men det här var jäkligt gott.

image1195

Min goa son!

image1196

Christoffer och kusin Emelie





2008-05-11
09:56:30

Jättekul..
Hade vi, drinken blev görgod, maten smakade mums jag hade gjort en pastasallad, med kyckling, granatäpple,olika sorters sallad, valnötter, solrosfrön, pumpafrön, pinjenötter, physallis, cocktailtomater, ädelost och så fetaost. till det en dressing gjord på olivolja kryddor och dijonsenap.

Detta sköljde vi ner med kallt rosévin.....sen pratade vi och skrattade hela kvällen. Ja dessert fick dom också Halloncheesecake med massor av hallon strödda över..mums!

Hade tänkt att lägga in lite bilder också, men kameran ligger på laddning just nu...får bli senare. trött är jag och lite lätt huvudvärk, men det kan det vara värt.

I eftermiddag bär det iväg på kalas igen....ha en skön dag! ♥

image1192

Jag bjuder på fredagens solnedgång...

2008-05-10
19:02:18

Så där ja..
Nu kan gästerna komma allt är förberett, vinet på kylning, fördrinken ska fixas maten är klar!

Jag har talat om för våra grannar under oss att vi ska ha fest...

Fördrink....Vodka, sprite, och en Piggelinglass..ja egentligen ska det vara päronvodka, men  nu hade inte vi det, så nu får det bli så här!
Men jag köpte faktiskt illgrön pärondricka..så det får nog bli det istället för Sprite,

2008-05-10
10:12:49

Sussat gott!
Hade ingen tur igår eftermiddag, gick med ett barn från fyra till fem, ingen höjdare. Försökte underhålla henne så gott det gick men hon hade ingen större lust att göra nåt. Väntade bara på mamma!

Väl hemma så skjutsade jag sonen till en kompis han ska Lana i helgen, knäppgökar sitta uppe hela natten och sova bort den underbara dagen.

Vi beställde Thaimat som förövrigt smakade mums, sen satt vi och njöt av det underbara vädret på balkongen. Tittade på Så ska det låta, sen gick vi ut igen drack vitt vin och såg på solnedgången.
Den var härligt röd vi tog bilder både Anders och jag, hans blev urfina...men han har ju en fin systemkamera.

Nu ska vi förbereda för kvällen...ska göra i ordning allt så vi kan sitta i solen en stund i eftermiddag.


Nu försökte jag lägga in bilden, men se det gick inte..suck!

2008-05-09
09:06:13

Fredag morgon!
Mmmmm nu är det helg, va härligt och fin skulle den bli också! Men vi har en del på agendan den här helgen, på lördag blir det middag.
På söndag ska jag och sonen till Filipstad för att fira en kusin till sonen, ska bli kul för jag har faktiskt inte varit i deras lägenhet ännu och de har bott där ett bra tag!

Men ikväll ska vi ta det lugnt äta Thaimat ta ett glas vin på balkongen och njuta. jag har varit så jäkla trött den här veckan, ont i huvudet nästan varenda dag..hoppas björkarna lugnar ner sig snart.

Saknar min man jättemycket, han har varit i Boden hela veckan, stackarn där har det varit gråkallt hela veckan han hade bastat igår för att få upp värmen..haha och vi som har sommarvarmt.

Idag jobbar jag sent, börjar sent och stänger, om jag har tur (vilket jag inte brukar ha) så blir det inte såå sena barn idag, föräldrarna kanske vill hem och mysa dom med!?

Ha en underbar dag allihop...kram ♥                                    image1191

2008-05-08
17:40:06

I denna ljuva sommartid..eller??
Nog är det underbart skönt..jag klagar inte, men måste det gå så fort!!?? image1189

Just nu har jag 27 grader på min balkong, satt där och svettades ett tag...nu ska det ju vara lagom varmt så man kan njuta av de första strålarna på ens bleka kropp (fast den är inte så blek längre)

Men som sagt jag klagar INTE....ut igen         
image1190

2008-05-08
06:26:19

Torsdag...tidigt!
Har sovit som en liten prinsessa inatt...ja inte hon på ärten jag har sovit gott!

Tänkte jag skulle visa er vad barnen målade i tisdags...

image1186

Nya målningen..våra fyra/femåringar! Visst är dom duktiga, men den är inte riktigt klar!

image1187

image1188

Dom två nedre har vi haft i flera år, dom gjorde barnen som skulle börja skolan på hösten. Vi kommer nog aldrig vilja måla över dom!

2008-05-07
08:24:27

Onsdag
Ja då har snart halva veckan gått, det är så mycket lättare nu att gå upp och jobba när det är ljust och härligt när man kommer upp!

Men så kommer den lilla pessimisten fram i mig...tänk om det nu blir pissommar bara för att maj är så fin..haha
Nej bort med dom tankarna det är klart det blir en fin sommar, det är väl på tiden.

Trodde jag skulle ha lätt för att somna igår kväll, men icke låg och vred mig och funderade på vad jag ska bjuda på för mat på lördag...nån som har några bra ideér??
Sen hade sonen en kompis här, inte för att de förde en massa oväsen men jag hörde dom skratta rejält då&då.

I natt var jag bara tvungen att ha fönstret öppet, det var så varmt solen ligger ju på hela eftermiddan i sovrummet, idag får jag nog försöka komma iväg och inhandla ett pollennät.

Men nu har jag skrivit om samma saker flera dar i rad känns det som...suck!

image1185

2008-05-06
08:11:15

Morrn, morrn!
Lite mulet idag, men capribyxorna är på ändå......

Hade svårt att vakna idag, har en jäkla huvudvärk, igår var jag såå tät av allt pollen..suck är det inte över snart??
Huvudvärken har med det att göra också, jag blir helt slut och trött...ja ni som är pollenallergiker vet vad jag pratar om.
Och inte kan man låsa in sig heller, men jag ska köpa ett pollennät till fönstret så jag åtminstone kan ha fönstret öppet på natten.

Nää nu ska jag inte klaga mer..haha, det går ju över!! Ja nu är det snart jobbdax igen...idag är det grupp, vi ska låta vara stora måla på väggen i vilrummet, det blir nog spännande skulle jag tro.
Vi har en stor väggmålning där förut som andra barn har gjort för några år sen, och så har vi ett träd som inte har några blad, det tänkte vi ändra på idag...blommor och blad ska det bli.

Ha en underbar dag...ikväll är det DHW, undrar vad dom ska hitta på för krångel idag, nu är det insyltat värre i den serien.
Men sluta att titta på det...aldrig.



image1184

2008-05-05
18:17:24

härlig dag..
Nog sprack det upp alltid..gött! Tog en lång härlig promenad med våra stora barn, vi gör det varje måndag de börjar bli riktigt bra på att gå och inget knorr!

Vi gick först ner till sjön...kollade om vattnet var varmt, nja det var det ju inte. Sen gick vi upp i "vår" skog...solen lyste så varmt och det är ljuvligt att gå i skogen med alla dofter.
Fast jag har det ju lite jobbigt nu med pollen, det är som jag skulle ha ätit sandpapper...urk!

Väl hemma blev det lek på gården och snart dax för lunch...jag hade vilan idag somnade nog bort en stund tror jag.
Sen ut igen, jag slutade halv tre idag, väl hemma bestämde jag och sonen för att åka iväg och handla en ram..på Ikea fanns det för 159 kronor, en viss skillnad.

Sen ner till stan , sonen skulle köpa Tv, spel jag passade på att köpa fler spel till Singstar, nu har vi 90 låtar att välja på...KUL!!
och så blev det en födelsedagspresent till systerdottern som fyller på söndag, då ska vi åka dit och gratta.

Nu har vi ätit middag på balkongen...jag fräste överbliven biff och bacon, blandade ihop Sweet Chili och creme fraiche samt lite kalvfond..det fick bubbla ihop. Till detta hade vi pasta..åhh va gott det blev.

Nu ska jag nog lägga mig på soffan och bara vara en stund...♥



2008-05-05
06:57:30

Måndag..gäsp!
Svårt att komma igång idag, kanske beror det på att det var svårt att somna igår kväll, nu har man haft en annan rytm i några dar (min egen)

Dagen hoppas jag blir fin, det är mulet just nu..men vem vet det kanske spricker upp! image1183
Det var mysigt att få hem sonen igår han hade haft det jättebra! Antar att han har massor att plugga igen nu, frågade aldrig om han hade gjort nåt när han var borta.

Ha en underbart skön dag..kram♥

2008-05-04
17:15:21

Inget Ikea..
Vi tog en promenad på förmiddan..sen har vi bara slappat och slöat! Jag är dessvärre lite rastlös har inte riktigt ron att sitta stilla på balkongen.

Vid nio ska vi hämta sonen som anländer hemmet efter att ha varit borta en vecka.

Nää nu ska jag se om jag kan hitta på nåt vettigt att göra...                  

2008-05-04
10:11:05

Vilken underbar morgon!
Solen skiner idag från en (ännu) molnfri himmel..jag blir såå glad! Vilken tur att jag tog tvättstugan igår istället, nu är jag ju ledig hela dan.

Videon här nedanför är jag barnsligt förtjust i , jag hade den med de riktiga figurerna förut, men den försvann från min dator.
Många av er har säkert sett den...första gången jag såg den var för många år sen då var det min systerson som visade den.

Jag och en kollega brukade gå och sjunga på den på jobbet och vi skrattade lika gott varenda gång...ja tänk va nåt litet kan göra en glad..haha!!

Nu på förmiddan skulle jag behöva iväg till Ikea för att hitta en stor ram..90x60 kollade på pictura men de var ju skamligt dyra..465 spänn för en ram. Planschen kostade 69!!

2008-05-03
19:28:06

Hur kul som helst..


Den här har jag gapskrattat åt många gånger blev så himla glad när jag hittade den igen...

2008-05-03
14:55:41

Nu skiner den...
Men nån direkt värme är det ju inte...Anders sitter på balkongen jag satt där en stund jag med och glufsade i mig en glass.
Men jag tyckte att det var lite isigt i luften...idag har det städats här, samt lite ommöblering...alltid kul!

Om ett par ti
mmar ska vi roa oss med tvättstugan, hade den egentligen i morgon men det var ledigt idag så det är lika bra att sätta igång.
Då får vi ledigt i morgon...nån schablonmålning har det inte blivit ännu...går och kollar på det då&då, men har inte riktigt kommit till skott ännu.


image1180Nää nu har jag bestämt mig det blir ingen målning, kollade och jag tycker nog att schablonen är för liten...får skära til en egen....så småningom


2008-05-03
10:01:33

Grå lördag..
SUCK...jag vill ha SOL!! Men ett tjockt molntäcke täcker hela himlen...kanske, kanske det klarnar upp om man har tur!

Nåja inget att hänga läpp för...ska försöka mig på lite schablonmålning idag...kanske färga håret och göra lite slingor, vi får se vad jag har lust med.

Men nu ska jag hälla upp den andra kaffekoppen för dagen....kollade på pollenprognosen för idag..oj, oj skyhöga värden, det känns kan jag säga.
Jag trodde det skulle vara lägre idag eftersom det regnat...

image1178

Tredje maj förra året..ja då satt man här och myste vid Sides strand...


2008-05-02
16:05:53

Vårfint!
så här fint blev det på vår balkong idag...kul att vi kan få plats med lite blommor iallfall...

image1176

2008-05-02
08:41:34

Regn, regn..
Ingen sol i sikte..det är väldigt grått idag blir nog ingen långpromenad. Vi ska åka och köpa lite blommor till balkongen har vi tänkt!
Blir väl en sväng till Plantagen..kanske vi åker och köper fler skivor till Sing Star, måste ju ha lite mer att välja på..lätt hes är jag idag..haha.

Ja vad vi sen hittar på det vet jag inte...nån god middag ska vi väl svänga ihop antar jag!

image1174

En busskur på en brygga...eller?? (bilder från gårdagens promenad)

image1175

Som ni ser hade vi inte nåt fint väder igår heller..men det var varmt och skönt! pratade med sonen som fortfarande är i Piteå...dom hade strålande sol och härligt varmt, sonen hade gått i T-shirt hela veckan..

2008-05-01
20:02:01

Ingen sol...
Men varmt och skönt ändå...en riktigt långpromenad tog vi på förmiddan..gick på ställen jag/vi aldrig har gått på förr, vi såg massor av fina sommarstugor nära vattnet...en sån skulle man ha. Men dom är nog jättedyra skulle jag tro!


Sen har vi slappat, tog en liten vila på eftermiddan...ätit, druckit lite vin, nu har vi precis slukat Brylepudding...den var jättegod.

Och vi har sjungit...jag framförallt..i morrn kommer jag säkert vara hes..haha, men va kul det är, måste köpa fler låtar.

2008-05-01
09:54:32

Sköna Maj...
Första Maj och makens födelsedag.....igår kväll hade vi en riktigt mysig kväll, vi skippade TV,n helt och hållet, vi åt god mat, drack gott vitt vin...satt och bubblade hela kvällen, mysigt!

Lite mycket vin blev det nog, känner mig lite seg idag men det var det värt! Anders fick Singstar i present av mig och sonen...vi provade det i helgen..skitkul så det var en given present så ikväll blir det sjunga av..haha

Fasen försökte lägga upp lite bilder på maten...gick inte! Vi åt, räkor, havskräftor och vitlöksbröd..mums.

Nå jag får försöka senare..

image1172

Nu lyckades jag....

image1173

Det var jättegott...