*

2005-11-30
10:51:21

Banken!
Måste jag åka till idag...sen ska jag nog köpa lite julkort varför inte skriva alla så är det gjort! Undrar hur många jag ska skicka i år....det är för det mesta så att jag skickar alltid många fler än jag får!

Men vad spelar det för roll....sen kanske det är fånigt att skicka kort till människor som man inte har nån kontakt med överhuvudtaget!

I morgon ska jag äntligen klippa mig....var så längesen, skulle tro att mina toppar är slitna vid det här laget. Men jag vill inte klippa mycket.....vill gärna ha det längre.
Undrar hur många gånger jag har sparat ut mitt hår någorlunda så klipper jag av det....fast jag förstår inte, jag trivs ju inte i kort hår.

Skulle vilja göra en hårförlängning....men det är ju sååå dyrt!

Kommentarer:
#1: eve

hej lilla du! usch jag vet ej om den där tens funkar. fast man skall ge det en chans. har bajs ont idag! Ska ut på ett övervak inatt, får lite xtra cash inför jul. & du gör ingen hårförlängning! du kan ju ämdra till en annan frisyr fast kort, det är din stil. kram!

2005-11-30 @ 14:42:39
#2: Therese

Ska fortsätta med mina julkort senare. Dom jag gör själv skickar jag bara till dom jag bryr mig mycket om, andra får inga alls! Men det brukar ändå bli ca 30 st.
Snart är det middag här, pizza orkar inget annat idag.

kramar och du är fin oavsett vilken längd du har på håret, försök spara ut det samtidigt som du klipper ofta i olika frisyrer så orkar du härda ut. Jag måste klippa mig snart, slitet och ofint!

2005-11-30 @ 17:48:11
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: