*

2005-07-31
13:12:43

Kvinnan bakom bloggen.

Nu har jag skrivit en massa om vad jag har gjort på dagarna, kanske ska skriva lite om vem jag är! Jag är en kvinna i mina bästa år...hmmm, ganska fåfäng, men hemma är jag gärna klädd i slappbyxor, men mascaran sitter för det mesta på plats!

Jag är Värmlandstös och har varit så i stort sett hela mitt liv utom ett litet avhopp på ett par år när jag pluggade i Örebro på Högskolan, men när jag var klar där snabbt tillbaka till Värmland igen.

Här trivs jag bra, har även stora rötter i Småland där mina föräldrar kom ifrån, det blir inte så värst ofta man åker dit längre.Jag har en stor familj med fem syskon alla äldre än jag.Vi är utspridda lite överallt i Sverige, det blir ju inte så ofta vi träffs allihop, men förra året när min äldsta syster fyllde sextio år samlades vi och hade en riktigt kul fest, vi skrattade i över ett dygn!

Ja och sist vi träffades allihop var ju på vår mammas begravning!

Jag jobbar inom barnomsorgen och har gjort så sen 1979...gulp va länge! Fast jag trivs riktigt bra, jobbar sen tio år tillbaka på ett föräldrakooperativ. Det är ju ett ganska slitsamt jobb så visst skulle jag vilja göra andra saker ibland, men vadå jag kan ju inget annat. Och börja plugga igen, skulle inte tro det!

Nej jag får nog kämpa på ett tag till, fast vi brukar skoja om det på jobbet, snart går det en massa förskollärare med hörapparat och rollatorer på dagisgården!! Vilken syn.

Ja och så är jag gift sen snart tjugo år tillbaka, jag träffade min man på Cypern för tjugoett år sen, den 14 augusti, väldans längesen.

Men vi har det jättebra tillsammans, och hoppas att det kommer att fortsätta så, varför ändra på ett bra koncept.

Och vad gör jag för att fördriva min tid då, ja som sagt mycket tid går ju åt till jobbet, men när jag är ledig gillar jag att träffa mina vänner, äta god mat. Jag älskar att läsa, tycker faktiskt att det är kul att städa (för det mesta). Tycker om att pyssla här hemma...men nåt jag avskyr är att stryka!! En annan favoritsysselsättning är att prata i telefon och då främst med min älskade systerdotter. Att sitta vid datorn är också kul!

Försöker att träna, nu har det legat på is hela sommaren...slö! Annars blir det styrketräning och promenader.

Fast det är inget som jag direkt tycker är kul, mer än efteråt. Annat var det när jag var riktigt ung, då tränade jag jämt!

Har även son på snart nitton år,(världen goaste!!) han pluggar på gymnasiet, nästa år blir det studenten...skönt tycker han, hoppas, hoppas han får jobb. Men det ser inte allt för ljust ut, han pluggar till dataprogrammerare, nåja vi får väl se hur det går.

Ja det var väl allt tror jag....finns massor mer att berätta men varför tråka ut er med det, ha det allihop.

( Ja det här skrev jag för över ett år sen.....nästan alla syskonen träffades på min systers och svågers femtioårsfest. fattades bara en, ja och sonen fyller snart tjugo och hur det gick med jobb vet väl de flesta..suck!

Kom att tänka på det här inlägget när Anna skrev om att hon var nyfiken om vilka som finns bakom bloggen och dom som inte bloggar.

 

 

 


Kommentarer:
#1: Ninna

Det var några år sedan, som du skrev detta.En fin bild av dig får jag när jag läser det du skrivit. Förut har jag inte läst på dina "gamla" sidor. Man förändrar sitt skrivande och sätt att uttrycka sig lite efter hand som man skriver.

2008-10-02 @ 19:35:56

Hello admin, nice site you have!

2009-01-06 @ 09:15:10
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: