*

2012-12-31
09:24:12

NYÅRSAFTON 2012
Ja då var snart året till ända!
 
Och min ledighet likaså =)
Har haft en skön avkopplande ledighet.
 
Ikväll firar vi med God mat (förhoppningsvis)
Kalkon, god sås Potatismuffins.
Vit chokladdessert med passionsfrukt
Förrätten vet jag inte, det blir en överraskning!
 
Mycket prat&skratt blir det säkert.
En och annan dans också skulle jag tro.
 
Gott Nytt År


Kommentarer:
#1: Znogge

Önskar dig ett Gott slut och ett Gott Nytt år! Ha nu en riktigt go' och trevlig kväll!

Kram

2012-12-31 @ 09:53:09
#2: Cecilia

Hmm gott det låter!
Ni lär få skitsköj som Ni alltid har=)
Här blir det bara Malin, Jonas & Lille W. Det blir god mat och dryck.
Ska försöka att få tag på rislyktor till 00-slaget?
Förmodlingen är de redan slut:(
Gott Nytt År min fina goa bästa vän, DU finns alltid för mig när jag behöver dig.
Puss

2012-12-31 @ 10:36:23

Gott Nytt År!
:-)
Kram

2012-12-31 @ 11:02:12
#4: Yvonne

Det låter smaskigt! Ha en riktigt trevlig kväll,Ninni!

2012-12-31 @ 12:59:02
#5: Gunnar

Ser ut som ni kommer att få en trevlig kväll.Hoppas att vi ses på nätet även nästa år.
Gott Nytt År!

2012-12-31 @ 14:31:33
#6: Kersti

Gott Nytt År!

2012-12-31 @ 17:16:22
#7: Micke

Jo...blev kalkon här också...en superb måltid i släktingars närvaro för en födelsedags-supé här.
Frugan har ju förmånen..eller hur man nu vill se på det...att fylla år på nyårsafton.

Men hur som helst...aldrig fel med lite ledighet...ladda batterierna...ha så gott nu och en god fortsättning på 2013.

2013-01-01 @ 11:20:38

Kalkon hade vi på annandagen och flera dagar efter ;)
God fortsättning vännen. Kram

2013-01-01 @ 14:45:07
#9: Ingrid

hoo, hooo inte vaken... ;)

2013-01-01 @ 15:04:18
#10: Annika

Hoppas du hade en bra kväll! Å god fortsättning på det nya året!

2013-01-01 @ 17:19:25
#11: soffie

gott nytt år fina du, om du läse det här innan imorgon så ska jag möta Ditte halv 11 imorgon på bibblan, kom dit du med om du vill.kramen

2013-01-01 @ 21:21:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: