*

2006-03-19
17:57:19

Tillbaka!!
Hemma efter en underbar helg i Sthl...tiden gick alldeles för fort. Gårdagen blev jättekul, kändes konstigt att stå och göra sig kvällsfin klockan elva på förmiddagen.

Klockan halv ett släppte dom in och i logen, där stod en italiensk buffe uppdukad. Smakade jättebra, vårt värdpar var jättetrevliga.
Det var tre carinor med, så det var lätt att komma ihåg vad dom hette. klockan två började genrepet, då gick vi ner och satte oss, det var mycket information innan det började.

Det var ju inte fullsatt så vi skulle låta som om det var det. Det var härligt att sitta och lyssna på låtarna på plats.
Carola var ju sjuk så hon sjöng inte, men jag klarade mig utan det. Stackars Bengt han var den enda som hejade på henne.
Men som vi alla vet vann hon ju tyvärr!! Jag hade velat att min favorit skulle vinna...BWO!!!

Efter sång gick vi till kogen och drack kaffe och ännu mer vin. Sen bara det av till puben, ett glas champange och sedan hem.
Bengts fru Carina och jag fann varandra, vi var lika gamla, hon var också förskollärare hon blev klar ett halvår efter mig. Hon hade en son som hette Christoffer han var också född -86. Kul!
 När vi kom hem började jag med middag, ost&skinkpaj med mycket mozzarella. Antioxidantsallad till det.

Vid sjudraget kom två av tjejerna som var med till oss, vi åt, tittade på melodifestivalen, drack mera vin. Dom gick hem vid tolv sen satt jag och Therese och pratade till halv tre, så jag var lite seg i morse.

Det var svårt att åka hem, jag gråter ju som vanligt....rödögd gick jag ner till taxin. Men det var skönt att träffa Anders och sonen igen.

Kommentarer:
#1: Pyret

Jag tyckte att det var så stor skillnad att se genrepet live mot tv, för det var en sådant drag i verkligheten (förra året då...) och jag var helt säker efteråt att Nanne skulle vinna. För hon drog allra mest jubel. Hur var det där igår? Vem var populärast "på plats"?
Låter som ni hade det skitkul!!!

Och du... jag gråter också alltid. Hatar avsked...

Jag hejade på Andreas Johnson. Fast Carolas låt var en favorit även om artisten för mig inte hade spelat någon roll!

2006-03-19 @ 19:29:28
#2: Alexandra

Det är alltid sorgligt med avsked. Minns hur det var då min syster bodde i andra ändan av sverige...väldigt ledsamt. Men nu har vi turen att bo tio minuters bilfärd ifrån varandra. :)

Jag röstade oxå på BWO, men hade varit väldigt nöjd även om Andreas Johnson vunnit. Blev besviken då Carola vann. :(

Låter som om du haft en toppenhelg!

Kram!

2006-03-19 @ 19:38:44
#3: Viv

Härligt att helgen blev så lyckad. Visst var BWO bra och även Andreas. Men Carola är proffsig det kan man inte ta ifrån henne.

Kram Viv

2006-03-19 @ 21:12:51
#4: Ninni

Ja att skiljas är att dö en smula...som det så fint heter.

2006-03-19 @ 22:00:25
#5: Miafia

Det vart verkligen en rejäl Stockholmshelg!
Jag har saknat dig å de andra på bloggen, var jättetyst i helgen, så det är skönt att ha er tillbaka.

2006-03-20 @ 14:09:00
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: