*

2006-06-17
17:19:07

Underbar dag!!
Nu har vi varit på sjön hela dan, vi hade fint väder hela tiden. Båten tuffade på från Kristinehamn till karlstad det tog cirka fem timmar. Vi åt gott och firade Thomas...tänk han kunde följa med visserligen i rullstol men ändå!

Det var vackert i skärgården, massor med båtar ute...ja det var toppen helt enkelt!

Nu är vi hemma och har varit så en stund, jag har hunnit med att bada och somna i solstolen en stund...Mmm härligt!

Nu ska jag gå ut igen i det härliga sommarvädret, ikväll blir det grillning!

Kommentarer:
#1: Nalle

Vilken härlig dag! Ha en lika bra kväll!
Jag ska ha kissemissen ett tag bara, sen byter jag tillbax till mig själv.
Kram Nalle

2006-06-17 @ 18:08:48
#2: Mikky

Låter som en härlig dag!
i går var jag ute på havet!

2006-06-17 @ 19:07:45
#3: Mikky

Låter som en härlig dag!
i går var jag ute på havet!

2006-06-17 @ 19:07:45
#4: petra

hej kära du!
jag vill bara säga; jag är TOTALT ointresserad av fotboll och VM osv - och hela min familj tillbringar numera all sin vakna tid med att engagera sig i detta....nåja, jag bryr miginte så hemskt - men man är ju verkligen en avsigkommen outsiderr!!

2006-06-17 @ 23:19:01
#5: Monica

Låter som en underbar dag! :-)

2006-06-17 @ 23:45:38
#6: Yver

Ninni - jag är ju så kass på det här med bloggar. Tycker de ä så himla konstigt - om jag bara vill skriva till dig så kan jag inte de. Kan bara gå in och skriva en kommentar men jag vill inte alls kommentera nåt.. Well well - tack för de du skrev till mig. Jag läser inte så många andras bloggar så får väl skylla mig själv om jag inte blir läst.
Men Du var så kort och koncis, "down to earth" att jag kände att jag ville vet lite mer och gick in på din blogg. Ungefär jämngammal, bor i ett hus som ser ut som vårt fast annan färg, har varit i turkiet (vart var ni?), är värmländska (ja me fast inte på heltid numera)...vicken trevlig människa du verkar va !
Rullade vidare och kom till det ställe där du skrev på din mammas födelsedag. Hon var sjuk, hon förändrades, hon ville va själv på julafton...å så dog hon när du var på semester ! I ett annat land ! My god - jag tänkte ibland på det, har varit så i tio år - kanske mer...när vi skulle åka nånstans eller jag skulle resa i jobbet. Tänk om nåt händer.. Men det gjorde det aldrig. Ni fortsatte semestern om jag förstod det rätt ? Jag klandrar dig inte på nåt sätt för det - jag bara undrar - var det nåt ni diskuterade ? Att åka hem alltså ? Min pappa dog vid en tidpunkt som passade väldigt bra sett till allt praktiskt då och för allt som följer. Kan inte hjälpa att känna att han höll ut över julen och vintern, ville inte jag skulle behöva åka när det var snö. Å att inte begravningen skulle behöva vara när det var snö - fast det var det ju ändå. Ja ja.. skit samma egentligen , det är som det är..
Du jag blev glad för din kommentar på min sida, jag tycker du verkar vara en väldigt trevlig, sympatisk och vacker kvinna. Känner mig glad över (och avundsjuk) din lycka tillsammans med Anders och önskar dig allt gott.
Ang min blogg så lägger jag nog ner det där nu (det där med pappa). Det var ett sätt att försöka kanalisera tankarna men funkade inte så värst bra för mig.
Jag tutar när jag kör förbi Karlstad i sommar !
Ka-tching !

2006-06-17 @ 23:54:37

Åhh... vilken härlig dag ni haft och jag hoppas att kvällen blev lika fin.

2006-06-18 @ 11:36:47
#8: Josephine

Har Vänern en skärgård? oj, oj.. eller som Göteborgarna säger om Stockholms skärgård (vilket är "min" skärgård) - de kallar den för "den översvämmade parken" *grin*

2006-06-19 @ 19:48:31

Really useful website. Hope you succeed in keeping out the spammers.

2009-03-13 @ 10:16:02
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: