*

2006-06-24
17:35:31

Midsommardagen!!
Hur mås det är alla pigga idag?? Det är jag! Vi hade som vanligt en jäätemysig midsommarafton, vi åt och drack och lekte...mysigt!

Myggen bråkade lite med oss så vid halv tolv gick vi in och myste i stället. Vid halv två gäspade vi allihop, då var det skönt att sova!

Anders var den enda som tog morgondopp....jag kände inte för det. Nu är det gött att vara hemma igen alla sitter och tittar på fotboll runt häromkring.
Jag hör tjoande...men vi bara slappar på altanen.....vi önkskar oss lite SOL, den lyste i morse och på förmiddan...men nu borta!

Okey vill ni ha svaren nu??

Här kommer dom..........Eldboxare- Flamingo

Fåren........Ulrika     Apelsindryck........Josefin

Tom övergång.......Barbro        Ispik............Hackspett

Grassland....Gräsmark!!!

Kommentarer:
#1: ULLiS

Vi tog det rätt lugnt igår vi med. Är ju gött att inte vara halvdöd idag. Andreas kollar på fotbollen, jag hör hur han svär. :) haha.. Vi har haft rätt varmt hela dagen, runt 20 grader iaf. Fast det blåser lite. Skulle tydligen bli fint här imon med. Hoppas att ni har en trevlig kväll. Kanske en GT? :)

Kram

2006-06-24 @ 17:58:02
#2: Ninni

Nix ingen GT...bara öl&nubbe!!

2006-06-24 @ 18:03:58
#3: ULLiS

Ja men det duger ju det med... Hahah, ja men jag fattade ingeting, sen när behöver man visa leg för att få köpa köttfärs. *asg* Dessutom så är det ju sjukt att behöva visa överhuvudtaget då man är 26...herreguu hon måste ha glömt att ta på sig glasögonen eller nåt. Ja visa benen du, hihi...dom blir nog förvånade...

2006-06-24 @ 18:08:52
#4: Nalle

Vi tog det oxå rätt lugnt. Det störtregnade vid stugan. Så vi åt inne med tända ljus. Åh, lite mysigt var det allt. Men sedan klarnade det upp och då gick vi ut tillsammans med min vänninna + några till + en hund. Resten på min blogg.
Nu har även jag sett matchen. Inge vidare.
Kram Nalle

2006-06-24 @ 19:00:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: