*

2006-07-27
16:24:01

Våffelrecept.
Lovade Solskugga ett recept på våfflor! Dom här våfflorna åt vi i Umeå på hotellet dom var jättegoda!

Frasvåfflor á la Uman.

4,5 dl våffelmix
1 dl havregryn
3/4 msk vaniljsocker
125 g smält smör
4,5 dl Ramlösa eller liknande (
prova att byta ut mot öl!)
1 krm salt
1 dl filmjölk eller yoghurt

Blanda samtliga ingredienser och låt stå i kylskåp över natten!

Dan efter är det bara att grädda och njuta!!!

Kommentarer:
#1: Gunnel

Oj..det där lät ju som lite goda våfflor det. Blir till att testa

2006-07-27 @ 17:01:38

Skriver upp receptet geeenast, så annorlunda och säkert urläckra:)) Tack!!

2006-07-27 @ 17:08:25
#3: Anna

Du det där lät riktigt gott!! Jag "snor" det oxå??..Kraaam..

2006-07-27 @ 17:13:20

Ni ser ut att ha haft en härlig semester. Välkommen tillbaka!

2006-07-27 @ 17:40:36
#5: Ninni

Smaska på med våfflorna...jag lovar dom var urgoda!!

Frk: Tack så mycket...skönt att vara hemma!

2006-07-27 @ 18:47:57
#6: Nalle

Åh tack! Det där kopierar jag direkt!! Mums!

2006-07-27 @ 19:19:47

mums jag kopierar också detta.
vilket hotell bodde ni på? kankse finns det redan på bloggen. får kolla det.

kram och ha en go kväll du med!

2006-07-27 @ 20:54:49
#8: Anonym

wildboar´s rock, ska testa det framöver, och våfflor i rätt sammanhang är aldrig fel!
norrland är aldrig fel!...*L*....

2006-07-27 @ 21:27:30
#9: Honken

Jag älskar våfflor!!! Ska göra en omgång direkt. :-)

2006-07-27 @ 22:09:50
#10: sandra

Hallå! Ramlade in här via en länk på annas blogg och åter igen möts man av frestelser :P Men det är ju inte direkt ett vanligt våffelrecept? Jag ska ta o prova, gott låter det iallafall!

2006-07-27 @ 22:13:30
#11: Ninni

Många som vill mumsa hör jag..kul!!

2006-07-27 @ 22:56:02
#12: Anna

Jaha ja..nu ligger hon på topp igen..mest aktiva listan ser jag..he he!!

2006-07-27 @ 22:57:17
#13: Ninni

Gör jag, ha, ha va bra!!

2006-07-27 @ 23:09:48
#14: Jesus

Dem var riktigt äckliga.

2007-04-09 @ 02:04:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: