*

2006-07-05
10:54:18

Första semesterdan!
Vad göra denna fina dag, vaknade strax före nio med en dunkande huvudvärk...ha, ha va kul! Nu börjar det släppa lite grann.
Men jag har nog lite spänningar som ska ut innan min ledighet börjar. Idag har jag försökt att få en klipptid ser ut som en bäver i huvudet (inte för jag vet hur en bäver ser ut i huvudet!)

Men det är ju semestertider så dit jag ville gå ja där fanns det en tid på lördag klockan två, kändes inget bra att förstöra hela lördagen......sen fanns det inget tid förrän i slutet på Juli.
Nåja det finns fler frisörer, men det här är typiskt mig, alltid vänta till sista sekunden, sen är det panik!

Lite senare idag ska jag åka till stranden med en kompis, hon skulle tvätta först...va kul att ha en tvättstugetid denna vackra dag.

Nu ska jag ta mig lite kaffe till och se om jag vaknar till!

Kommentarer:
#1: Anna

Ha ha..Bäver??... Du dom har väl "vattenkammat" för det mesta..he he...hoppas huvudet blir bättre,drick mkt i värmen! Usch det där är ju absolut inget roligt(&dessutom 1:a dan på semestern..men då kan det ju bara bli bättre...)Kram!!

2006-07-05 @ 11:23:25

Hoppas du har det härligt på stranden och att huvudvärken gett med sig.
Jo säkert är det spänningar.. Du har jobbat mycket och säkert stressat lite mer än vanligt i slutet och nu ställer kroppen in sig på lite vila och då blir det lite kollision i huvudet... Oj nu snurrade jag på lite, virr virr... *skratt'
Kram på dig i solen

2006-07-05 @ 12:46:24
#3: Ninni

Nja huvudvärken är så där...men du har säkert rätt, lite för mycket stress.
Ska ta en iskall öl och sätta mig i skuggan!!

2006-07-05 @ 17:20:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: