*

2006-01-15
11:50:06

Rensning, rensning!
Igår köpte jag lite nya plastburkar, det ledde till att jag rensade lådorna med plastburkar...jag slängde en hel kasse med äckliga burkar och bunkar!
Sen rensade jag i alla lådor, slängde gamla otäcka skedar, stekspadar och övrig skit man sparar på, inser att jag nog måste köpa lite nya!

Jag har även rensat lådan där man slänger ner allt man inte riktigt vet var man ska göra av...ja jisses det fanns mycket roligt.
Jag slängde nog minst tjugo pennor som inte funkade...gör ni som jag när ni ska ha en penna, den funkade inte...då lägger man tillbaka pennan??

Nu har jag kryddskåpet kvar..är säker på att jag har minst tre burkar med vitpeppar...öppnade allihop...suck!
Ja skafferiet skulle nog behöva en rensning det också, när vi gjorde om köket för ca tre, fyra år sen blev jag så glad för då fick vi ett skafferi med utdragbara lådor, trodde i min enfald att nu skulle det inte bli en massa grejer stående längst in med utgångsdatum typ 1996, ack vad jag bedrog mig...tyvärr så funkar det på exakt samma sätt nu.
Man köper nytt hela tiden, så visar det sig att man hade tre påsar vetemjöl längst in i skafferiet!!

Antar att jag inte är ensam om detta fenomen...eller? Nej tillbaka till rensningen....för lite kul är det faktiskt!

Kommentarer:
#1: Therese

Nu förstår jag inte alls vad du menar.....eller jo det gör jag. Som vi har rensat sen vi flyttade hit, det har jag nog aldrig gjort förut. Skönt är det!

Kramar

2006-01-15 @ 17:02:22
#2: Humla

*s* jag vet precis vad du menar! Just det där med pennor är ett gissel... man borde bara ha blyertspennor! Fast då har de säkert ingen udd så vad hjälper det? Och de där utdragsskafferierna som jag trodde var supersmarta... nu sabbade du den föreställningen! *s* Vi har ett gammalt kallskafferi och det är faktiskt riktigt överskådligt och bra!

2006-01-16 @ 14:27:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: