*

2006-01-27
18:15:10

Härligt med helg!
Brasan är tänd jag har fått ett glas vin, jag har skalat potatis och sötpotatis, det blir gott till köttet! Idag mår jag mycket bättre, har visserligen haft spänningshuvudvärk hela dan med det har nog sina orsaker.
Det är såå skönt at ha sin man hemma ett par dar...usch han är borta jämt numera, jag vänjer mig aldrig.

Det är väl bra med tanke på att vi varit tillsammans väldigt länge!

Den här veckan har det varit otroligt lugnt på jobbet, många av barnen har varit sjuka, hoppas dom är friska till veckan.
Idag har två av barnen lekt hårfrisörer...gulp! Den ena har nästan igen lugg var väl inte så farligt, men den andra klippte av sig i stort sett allt hår på ena sidan.
Jag höll ju på att dö av skratt, Malin och Marina förmanade, och sa att så fick man inte göra...jag fick gå därifrån jag klarade inte av att bli arg. Skadan var ju redan skedd, jag ringde till mamman, hon blev orolig att något hänt när jag ringde. Nja sa jag det beror väl på hur man ser det...jag berättade, hon tog det mycket bra hon skrattade gott hon med...phu!
Hon berättade att häromdan hade de stängt i sig i sitt rum tagit med storasysters katt (en norsk skogkatt!) och klippt honom!!

Kan säga att vi gömt saxarna på jobbet nu!!
Ja dessa underbara ungar...vad gjorde vi utan dom??

Kommentarer:
#1: Therese

Hrm, här är saxarna också långt upp och långt bort. Vill inte riskera någonting. Har varit nog med fadäser för ett tag...

Puss

2006-01-27 @ 19:08:17
#2: malin

Hon var inte alls arg när hon kom. skrattade väl inte längre heller, men hon ansåg att de var ju inte skadade iallafall och det är väl det som är det viktigaste. Trevlig helg! kram

2006-01-27 @ 21:21:40
#3: Humla

*s* snaggad skogskatt... snyggt! Ja hjälp, här har inte Siri kommit på att man kan klippa håret själv än och jag hoppas att hon inte gör det heller! ;-D

2006-01-28 @ 13:24:40

Nice site, cool background. toni.

2009-10-22 @ 11:40:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: