*

2006-02-13
17:16:48

Såå tråkigt!
Skulle ha varit hos en kompis i kväll, men hon ringde mig på jobbet förut och sa att hon mådde inte bra. Så är det, men jag hade sett fram emot det så!

Det får bli en annan gång, nu är jag hemma efter en högljudd dag, känner mig lite tom i bollen faktiskt! Men måndagar är gärna så, barnen har varit hemma hela helgen och så träffas de igen...de leker högljutt.

Vår minsta, bara ett år, har en enorm stämma. Nu på eftermiddan gjorde vi Alla hjärtans dags kort....det var glitter över hela målarrummet, men det skapades friskt...och fina blev dom!

Nu tror jag att jag bara ska sätta mig ner och và. Har försökt att få tag i sonen som varit borta hela helgen, men hans mobil är ju naturligtvis inte på...eller så är den väl inte laddad. Det är så typiskt, jag hade verkligen behövt att ha tag på honom.
Han har med sig datorn till stan...den skulle han väl behöva ha hem...men förhoppningsvis så ringer han!

Idag har jag lite värk i hela kroppen, det känns att vi bar tunga möbler igår, jag tänkte mig för ordentligt för att inte skada ryggen...det är nog snarare träningsvärk jag har!

Kommentarer:
#1: Therese

Äsch då, vad trist:(
Du förresten när var det du kommer på torsdan, måste kolla lite jobbtider och så, men fredag har jag semester!!!

Kramar

2006-02-13 @ 19:27:49
#2: Miafia

Jag får njuta av lite lugn på dagen, för på kvällen är det full fart med 2-, 3- å 13-åringen... Skönt att ha en blogg av försvinna in i ibland. Kram!

2006-02-13 @ 19:59:45
#3: Alexandra

Ja, måndagarna är liv-i-luckan-dag för oss som jobbar med barn.
Vi hade full grupp idag för första gången sedan jul, och det märktes rätt väl, även om vi vanligtvis har en rätt sansad ljudnivå.

2006-02-13 @ 20:41:22
#4: Alexandra

Ja, måndagarna är liv-i-luckan-dag för oss som jobbar med barn.
Vi hade full grupp idag för första gången sedan jul, och det märktes rätt väl, även om vi vanligtvis har en rätt sansad ljudnivå.

2006-02-13 @ 20:42:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: