*

2006-02-10
17:23:56

Nu är det fredag!!
Det känns skönt, och det bästa av allt är att jag kunde åka hem en hel timme tidigare än jag hade trott. Det var barntomt redan kvart över fyra...rekord!
Känns ju inte helt fel, en fredageftermiddag! Nu har Anders tänt brasan, i kväll blir det pizza till middag, den ska jag göra själv, det blir liksom godast så!

Idag gör sonen sin sista dag på praktiken, har var riktigt deppig över det, helt plötsligt ska han tillbaka till skolan igen, men nu är det på slutspurten.
Sen vet han ju att han ska tillbaka på sportlovet och påsklovet.

Han hade haft det jättebra på sin kurs, han fullkomligt strålade när han anlände sent igår kväll, han satt länge och berättade för mig vad dom gjort. Tänk va härligt det är att ha en vuxen son som tar sig tid att prata med mamma.
Han är mitt allt, jag har ju bara honom ja och så två bonusbarn förstås...jättemysiga båda två!

Nu ska jag sätta mig och prata med min kära make, tror att jag ska ta och klippa honom också, herregud va långhårig han är...urk!

Och sen vill jag tacka alla som varit inne på min blogg...det är jättekul att helt plötsligt ha besökare. Jag blir sååå glad!

Glöm inte bort Alla hjärtans dag på tisdag!!!! Visst finns det väl nån du vill krama, jag vet att det kanske inte behövs nån speciell dag till det...men jag älskar att köpa små presenter till dom som jag tycker om. Ett litet tips...gå in på nallebudet...så fina nallar direkt hem i brevlådan.

Kommentar:
#1: Miafia

Sitter själv å väntar på att min stora son ska komma hem efter en skidresa med skolan. Min små badar med pappa. Jag hoppas ni får en riktig myskväll! Ha det bra!

2006-02-10 @ 18:15:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: