*

2006-02-03
16:20:32

Fredag eftermiddag!
Sååå skönt att det är helg, den här veckan har jag verkligen längtat! Snart kommer Anders hem och sonen också, ska skjutsa honom till Kil han ska festa med en kompis.....hemskt att säga det men det betyder att jag och Anders får en kväll för oss själva!

När jag kom hem idag så la jag mig på soffan och läste en stund, det är skönt att varva ner lite grann. Jag blev utmanad på min blogg idag igen av en tjej som jag har skrivit lite kommentarer till. Konstaterade att det är festligt att man sitter och skriver till främlingar....man råkar läsa deras bloggar gillar det man läser och så plötsligt skriver man till varandra...visst är det kul!?

Vet att många tycker att det här med bloggar är knäppt...och undrar varför man vill lägga ut sitt liv på nätet, men jag ser det inte så, jag gillar att skriva så för mig är det avkoppling samtidigt som jag tycker att det är intressant att läsa vad andra skriver.

Jag jobbar på förskola vi har en egen blogg där vi skriver varje dag(dessvärre låst!), mycket uppskattat av föräldrarna att få läsa om sina barns dag!

Så hej på er alla bloggare där ute...ha en härlig fredag kväll....KRAM

Kommentarer:
#1: Pyret

Hej!
Såg att du skrev på min blogg och blev nyfiken på dig :). Det är så sant det du skriver, helt plötsligt så kommunicerar jag med människor jag inte känner.
Vilken bra sak att ha en blogg på förskolan! Låter jättekul att kunna gå in och läsa så, när man har tid! Jag glömmer oftast att läsa i boken vi har eller så är jag för stressad. Skulle vara skönt att kunna läsa vid datorn, när _jag_ har tid.
Nu skall jag fortsätta läsa mer av din blogg!

2006-02-03 @ 16:44:57
#2: Olafadele

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello

2010-04-13 @ 11:03:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: