*

2006-02-18
18:00:08

Barndomsminnen
För en liten stund sen så körde vår granne sin snöslunga, ja det har nog kommir två centimeter snö!! Nå det har inte med saken att göra kom bara på en snögrej när jag var liten.
Jag växte upp i hus, vi hade en stor framsida och en stor baksida...på baksidan fick vi gärna leka och ha kul i snön. Pappa brukade göra isbanor till mig och min storasyster...det var kul, han hängde upp lampor i plommonträdet så vi kunde åka när det var mörkt!

Men på framsidan ville pappa gärna att snön låg orörd, en gång hade det kommit massor med snö, det var alldeles slät på framsidan, vi fick order om att inte förstöra den fina snön!

Det gjorde vi ändå, vi kunde inte motstå den fina snön, vi busade och gjorde snöänglar....så var den framsidan förstörd...pappa var inte glad på oss!
Undrar om det var jag och Bibi som gjorde det...kanske det var jag och nån kompis. Bibi var mycket lydigare än vad jag var!

Vet att jag hade mycket hyss för mig när jag var liten, min syster brukar berätta för sina barn vad jag hittade på när jag var liten, min son tycker också att det var kul att höra. En favoritgrej att berätta är när jag spolade ner syrrans baddocka i toaletten...jag älskade att spola ner saker. Tvålar och allt möjligt åkte ner i toaletten!
Ingen blev glad på mig! En gång så testade jag att sätta fast en nagelborste i munnen, det var böjda handtag...jag lyckades med konststycket att få den att sitta rejält fast. jag grät, Bibi skrattade och mamma slet för att få bort den!
Ja herregud så dumt! Ja, jag har mycket att berätta, men vi ska väl inte ta allt på en gång!

Kommentarer:
#1: Therese

*skrattar* ja så är du ju jättebra på att klättra in genom badrumsfömster, på tal om hyss alltså! Undrar om vi är släkt?

2006-02-18 @ 21:35:05
#2: Undrar vad som hände nu??????

Teknikens under...

2006-02-18 @ 21:36:01

men varför var det så? Alltså att snön på framsidan skulle ligga orörd? Så var det hos oss också. Ve den som gjorde en snöängel mitt i den fina vita orörda snön. Knepigt.

2006-02-19 @ 10:10:52
#4: vild

Några snöregler hade aldrig våra föräldrar men jag och min syster brukade alltid skapa områden på tomten där snön måste ligga orörd för att den va så fin så :)

2006-02-19 @ 12:46:28

Great site, enjoyed my stay, thanks for the cookies!

2010-02-22 @ 09:09:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: