*

2006-04-25
18:57:37

Så skönt!
Nu är alla utvecklingssamtal avklarade...känner mig lite tom i huvudet efter allt pratande! Idag har det varit full rusch, på förmiddan var vi ute i skogen med dom små barnen, dom knatade på bra.

Ett av barnen hittade en pinne...kolla sa hon ett stödhjul varpå hon knallade iväg stöttande sig på käppen...det var väl fyndigt!

Idag hade vi sexton barn till mellis...så vi valde att gå ut direkt efter vilan och inte gå in igen, det blev mellis ute!
Så mycket enklare och skönare för öronen...och vädret var helt okey, ingen sol men heller inget regn!

I morgon ska jag på föreläsning, ska bli kul, men det var inte den bästa veckan att ha det på med tanke på att det har varit sent både måndag och fredag!
Men jag slutar tidigt i morgon så jag hinner greja lite hemma och så ska jag iväg och lämna ett kort till framkallning....där det är ju som sagt student snart!

Kommentarer:
#1: MALiN

Ja visst är d ok me sånna dagar ibland, man måste ju få ut lite agressioner! :) Oj vilken härlig dag du haft! Barn kan verkligen vara fyndiga *hihi* Hoppas du får en trevlig kväll!

2006-04-25 @ 19:04:17
#2: ULLiS

Åhå, så det vankas "sjung om studentens lyckliga..." :) Ett minne för livet. Vad har du valt för kort då? Ett gulligt från när han va liten? Nu finns det några få bilder i bloggen från min nya kamera :) Rykande färskt, haha. Vad ska du på för föreläsning? Är det genom jobbet eller? Hoppas att du har en riktigt trevlig kväll, nu måste jag knäppa vidare så jag lär mig kameran snart. :) Jag älskar den redan!!! *wiiie* Kram

2006-04-25 @ 20:17:52
#3: malin

jag måste ta in jour sista halvtimmen imorrn. för annars kommer jag inte att hinna till föreläsningen, måste få äta något innan jag går till föreläsningen. jag slutar ju egentligen halv fem imorrn, någon förälder måste väl kunna vara där den sista halvtimmen... har du koll om det var fler än tjejerna till fem imorrn??

2006-04-25 @ 20:52:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: