*

2006-04-08
19:53:04

Drömmer mig bort!
Både Pyret och Mia skrev om resor idag...det fick mig att längta...långt, långt bort! jag har ju en resa att de fram emot till mitt älskade Turkiet!

Vi reser varje år, det blir som ett gift...många ställen har vi besökt! Ett härligt minne var när vi en midsommardag satt på vår altan det ösregnade vi var deppiga över vädret, vi hade knappt några pengar. Vi hade semester vad skulle vi hitta på!

Vi fick ett ryck vi lånade ihop tält och en massa andra grejer, vi packade bilen full. Christoffer var tre år han packades också in..naturligtvis!
Vi drog ner till Gbg som första anhalt...vi var ju tvungen att ha ett greencard, det fixade vi! Sen drog vi söderut.

Vi campade i Danmark, i en mysig liten tysk stad, i Österrike vår sista anhalt var Jugoslavien. Vi hamnade på en underbar camping precis vid havet.
Som sagt vi var fattiga men det kostade nästa ingenting att bo och leva där!

Vi träffade andra svenskar som också var där, vi hade jättetrevligt tillsammans, vi grillade ihop, vi pratade till sent på nätterna drack vin tillsammans.

Där stannade vi i nio nätter sen gick färden hem igen....det var nog en av de bästa semestrar vi haft. Vi tänker på det ofta och funderar på att åka tillbaka.
Men vi kanske ska låta det vara ett ljuvt minne!

Kommentarer:
#1: Miafia

Visst är det underbart att resa! Jag behöver inte mycket pengar, bara man har fantasi kommer man långt. I år blir det nog dock bara torpet men sen... akta världen här kommer vi!

2006-04-08 @ 20:31:24
#2: Nalle

Åh vilken underbar och kul semester! Man kan faktikst komma långt med lite pengar också. Men så tänker man sällan, undrar varför?
Nalle

2006-04-08 @ 21:36:20
#3: malin

dom har stängt cityfiket och öppnat pizzeria, under aqua. de hade lite väl mkt ost på men annars fräscht och ok. kram

2006-04-08 @ 22:01:18
#4: Pyret

Vilken härlig resa! Oplanerat kan bli kanonbra :).

2006-04-09 @ 12:03:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: