*

2005-09-03
09:19:28

Uppe tidigt!
Var jag idag, före åtta stod jag i köket och satte på kaffe, tror inte ens att klockan hade hunnit bli kvart i!!
Vadan detta, ja det berodde kanske på att vi la oss tidigt igår kväll, vi kämpade ända fram till tio, sen satte stora gäspet igång. Tror faktiskt att jag släckte vid halv elva, sen har jag sovit jätteskönt.
Ja fast jag hade en läskig dröm strax innan sju i morse, jag var hemskt glad när Anders klev upp på toa då, så jag slapp drömma nåt mer.
Jag gick runt på nåt ställe där det var blött och sunkigt, i detta blöta kravlade stora slemmiga djur omkring nån blandning av iglar och äckliga sniglar...rys! Dom här sötnosarna sög sig fast överallt, hua, när jag sen är hemma igen och står i duschan sitter två kvar på benet, den ena får jag loss, den andra är jättestor och uppsvälld.
Försöker att slita bort den, men den går av, åhh det är såå äckligt, där vaknade jag...phu!

Varför drömmer man så här konstiga saker?? Jag hade inte sett på TV eller nåt, fattar ingenting. Hade inte ens sett en snigel under dan!

Nu ska jag ta och blåsa håret, och sen lite kaffe frukosten är uppäten, bestod av havregrynsgröt och mosad banan..mums, mums!
Vid tio är det dax för melodikrysset, vad vi sen ska hitta på förtäljer inte historien, för det vet jag inte själv!

Bay, bat.

Kommentarer:
#1: eve

hihi.. lyssnat på melodikrysset vi med, men det var svårt idag sa de. har precis jagat ut theo för att kunna städa. nu ser man hans golv. *skratt*
kramar till favvis! nästa helg kommer vi till värmland

2005-09-03 @ 11:17:01

I love this page.

2008-09-03 @ 11:53:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: