*

2005-09-12
18:36:12

Till Eve
Hej gumsan, idag har det varit fullt upp som vanligt numera på jobbet, knappt en lugn stund. Har ganska precis kommit hem, jag och Malin har planerat lite grann, har bla gjort massor med sång och ramskort!!

Kommer nog väl till pass för dom små liven. Jag är görhungrig och har inte en aning om vad jag ska äta, får ta en koll i kylskåpet snart.

Det hände nåt riktigt kul på lördag natt...Björn gick ner på knä och friade till Sofia...det var sååå romantiskt, jag grät ju naturligtvis en skvätt.
Så nu får jag äntligen åka till Gotland, för det är där dom ska gifta sig...på stranden, blir säkert jättefint. Björn hade tänkt på det mesta.

Ja efter frieriet sattt vi uppe jäääättelänge, Björn, Sofia och Christoffer drack White Russian....ganska mycket faktiskt, jag och Anders tittade på med varsin cognac.
Gissa vilka som mådde bra dan efter??? Ja det blev som sagt sent eller tidigt, klockan blev väl typ halv fem!!

Hade hoppats på att jag skulle ha korten ilagda i datorn, jag tog kort på Sofia&Björn sekunden innan frieriet.

Nästa helg åker vi till Anna och kollar in bebisen...mysigt!

Nu svälter jag ihjäl!!! Kramar

Kommentarer:
#1: eve

ohh wow fick du vara med på ett frieri live! visste ni det innan eller? ja du tänk om man fick vara med om nåt sånt. hmm kram

2005-09-12 @ 19:49:58
#2: Therese

Oj vá mysigt! Bäbisar och frierier:)
Har inte varit särskilt aktiv på ett tag i bloggen, inte överhuvudtaget egentligen. Men inskolningen går superbra och idag ska han både äta och vila. Som det ser ut nu kan jag börja jobba på torsdag!

Kramar

2005-09-13 @ 09:44:34
#3: Bibi

Ni kommer att få fullt upp i familjen barndop och giftermål, kul. Det verkar som våra små barn blivit vuxna, eller.....!?

Till helgen ska du visst lukta på bebis, stackars dig, men försök stå ut, det är ju bara en helg.

Många kramar Bibi

2005-09-13 @ 17:32:30
#4: eve

ja det kan nog vara så, att vi barn som var så små är stora. koffe är frotfarande liten när jag tänker på han när han målade sin bobbycar med vit färg alldeles naken & sen satte sig på den körde runt & så är han nu hur stor som helst & syrran & jag o allt. & morgan o jag letar hus & räknar på boendekalkyler, det är helt otroligt & spännande!

2005-09-14 @ 16:12:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: