*

2005-09-21
21:18:43

Roomservice
Har jag tittat på nu och jisses va fint dom gjorde på en pytteliten yta. Skulle verkligen vilja ta hit dom killarna för att fixa till sonens rum.
Vi har inte riktigt fått till det, det är ju sååå långsmalt, kvittar hur vi möblerar så blir det inte riktigt bra, men jag tror nog inte sonen bryr sig så himla mycket.

Idag slutade jag tidigt och det kändes härligt, grejade lite när jag kom hem, tvätt finns ju alltid att ta hand om.
Sen är jag ju lite halvsjuk skrövlig i halsen, men det bryter liksom inte riktigt ut, men jag slappade en stund på soffan.
Sonen anlände från skolan och klagade på att jeansen satt trångt...hmm! Nåja han är ju inte tjock, så jag föreslog att vi skulle köpa nya byxor.
Då kom sonen på att vi skule fixa hans mobil också, joysticket har krånglat en tid, sagt och gjort leta efter kvittot...jaha ja garantin gick ut för typ två veckor sen...F.A..N rent ut sagt!
Men vi åkte iväg gick in och pratade med dom på Expert, dom var jättegulliga, men dom kunde ju tyvärr inget göra åt att garantin var slut, men vi kan göra en reklamation sa han. Han ringde Sony Ericsson och kollade, ja då det var bara att skicka in mobilen, för joysticken skulle tydligen hålla mycket längre än ett år.(tycker man!!)
Jag har en likadan mobil funkar utmärkt!

Va bra det blev och han fick låna en mobil under tiden, så bra!

Slutet gott, nu skriker kudden igen! Natti, natti.

Kommentarer:
#1: Bibi

Jo, det är faktiskt kul att träna, för jag märker att jag helt plötsligt orkar mer och tycker att det mesta känns roligt.
Jag städar, handlar, tvättar och tränar, och det känns inte som det är ett jätte hinder som jag ska kliva över. Tur att det känns så, annars skulle inte Syrefabriken se så värst mycke av mig.
Hoppas din förkylning snart går över, jobbigt när det inte bryter ut.

Kramar Bibi

2005-09-22 @ 10:45:14

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

2008-11-12 @ 14:43:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: