*

2005-09-08
20:51:05

jaha ja!
Då var det snart helg igen, jisses va veckorna svischar iväg. Men det beror kanske på att man gar så himla mycket att göra på dagarna.
När jag kom hem idag sjänk jag ner i soffan och dog en stund, hade faktiskt tänkt att ta en promenad, hade varit bättre.

Men jag låg och samlade lite krafter för att orka åka och handla, i morgon kommer Anders son och hans tjej på besök från Sthl, dom ska på bröllop på lördag i Kristinenhamn.
Jag var tvungen att tänka till lite vad jag ska bjuda på till mat, Sofia är vegetarian, äter som tur är fisk!

Det blir rostade grönsaker, med lite honung och kanel på smakar helt underbart. Man tar bara lite sötpotatis, dom grönsakerna man känner för, dela i bitar lägg på en långpanna ringla över lite honung och krydda med kanel och lite grovt salt, in i ugnen ca 30 miuter...klart!

Sen hoppas jag på att jag får träffa  min kära Eve i helgen också...ring när du är i Karlstad!!!!

Kommentarer:
#1: eve

nej nej nej kära kära moster... jag kommer inte denna helgen! men jag hade velat. vi kommer när syrran kommit hem från semestern då jag skall hämta taxfree blir så tight med besök annars.
Ledsen om du missförstod. men du kan få komma till mig om du vill =P

kramar!!

2005-09-09 @ 12:39:36
#2: eve

nää hon har träffat pojke & så har flera stycken hoppat av & så är det bara två som skall stanna längre än 3 veckor men syrran vill ej va kvar då det är ett par som stannar, inte så kul kanske.
ja jag har bett om en parfym bara. =)
har tränat spinning fredag kväll o allt.
kram

2005-09-09 @ 19:21:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: