*

2005-10-16
10:27:55

Ljuvlig höstdag!
Jag är ju egentligen ingen höstmänniska...men nog är det vackert ute! Igår blev det en lång härlig promenad sen åt vi den underbart goda ärtsoppan Anders kokat...smakade sååå gott!

Efter maten blev vi så trötta, vi intog varsin soffa satte på mysig musik och sen vilade vi, det var skönt.
Sen kände vi oss pigga igen, brasan tändes och så satt vi vid köksbordet och mös!
Men efter ett tag blev vi rastlösa båda två och funderade på vad vi skulle hitta på, åka till stan kanske...nej för jobbigt!
Gå ner till vår tråkiga pub...nej också tråkigt!

Det hela slutade med att vi möblerade om vårt vardagsrum, idag ska vi flytta tillbaka kontoret till där det var förut, där det är nu...inget bra!
Nu på morgonen har vi ätit en härlig frukost, vi kom på att vi åt bara två gånger igår...lite klent så vi vaknade vrålhungriga!

Nu snart ska jag åka till OBS en sväng ska köpa fleecefiltar till våra fåtöljer, gillar inte färgen på dom, vi flyttade in dom till vardagsrummet igår...igen, bara för att dom är så himla sköna...men dom är gröna...bläk!

Ha en bra dag allihop!!

Kommentarer:
#1: eve

oh jag älskar ommöbleringar! jag har det super bra men skall jobba snart. kram

2005-10-17 @ 09:14:25
#2: Bibi

Du jag kom på att helgen innan du fyller år är vi bortbjudna till Ulla och Börje. Du kanske vill att vi ska komma den dagen du fyller? Du får den äran att bestämma. Eller kanske helgen efter, många val... Blev det kanske lite för svårt nu? Du måste börja träna på att välja, du fyller ju faktiskt 46, Expressen el. Aftonbladet.
Nu ska jag byta om ska åka och träna.
Kramar Bibi

2005-10-17 @ 17:40:26
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: