*

2005-07-26
10:47:39

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Jaha nu har jag lurats in i detta också, men det verkar kul att läsa vad andra skrivit! Speciellt som man kan läsa en hel del vad som händer i ens vänners liv!

Just nu sitter jag och tittar på maken när han håller på att spika panel i slussen in till sonens rum. Äntligen ska det bli klart.

Vi byggde om garaget för ett par år sen, där camperar sonen och som sagt slussen in till huset har varit lätt rörig!

Jag har semester och vädret hade ju kunnat vara bättre, jag som älskar att ligga på stranden och sola, nu har jag inte kunnat göra det på många dar...suck!

Det man roar sig med är att greja här hemma, har man hus har man alltid jobb den saken är klar. Igår tex roade jag mig med att städa vinden, undrar bara varför man ställer upp all skit där?Man tröttnar på det här nere och så åker det upp på vinden....varför inte slänga det med en gång.Det har gått en billast med skräp till tippen en till ska gå idag! 

Igår pratade jag med min bonusdotter, hon ska i dagarna ha bebis, har gått över sex dagar så hon är något trött på dettta.

Vi längtar förstås, speciellt den blivande morfarn som är jättespänd, tråkigt nog bor hon långt ifrån oss, som alla andra som jag älskar mest här i livet. 

Ibland kan jag längta ihjäl mig efter mina nära och kära, då skulle jag vilja ha ett trollspö och trolla dit mig på nolltid!

Nej nu ska jag väl gå och göra något vettigt, kanske fortsätta att sortera gamla kort efter min mamma&pappa. Kul men väcker starka minnen, men jag har typ femton album som ska gås igenom, och fem syskon ska få kort dom med.

 

 


Kommentarer:
#1: Therese

men har du hittat hit också, bra då behöver vi ju inte ringa så ofta :)

kramar

2005-07-26 @ 13:28:48

men vilket mysigt första inlägg. Tänk att även du skrev långt långt i början. Nu skrive mrn ju fler men kortare inlägg tycker jag.
har du snyggt på vinden fortfarande förresten?

2006-06-29 @ 20:35:13

Keep up these useful pieces.

2008-09-24 @ 09:00:02
#4: Carin

Shit va länge du har bloggat, kul!

2011-02-06 @ 11:01:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: