*

2005-08-11
19:11:32

Hoppsan!

Det var visst ett tag sen sist jag skrev! Jaha vad har hänt sen sist då, ja jag har jobbat, tänk nu har jag nästan jobbat en hel vecka. Jisses vad det visslar iväg!

Det har varit en bra vecka, jag har fått en hel del gjort, Anders har varit borta hela veckan och sonen också, skönt att vara ensam ibland.

Sängram har anlänt men jag har ju inte kunnat sätta ihop den pga att man bör vara två, ingen ide att jag försöker, men jag är bra nyfiken.

Sen har vår nya soffa kommit men den står kvar i affären, ska hämta den på lördag morgon, ska bli så spännande! Trodde att jag skulle få vänta jättelänge till på den, de sa upp till åtta veckors leverans...ja ibland ska man ha tur.

Lite smolk i bägaren är att jag haft så jäkla ont i ryggen och ingen hemma som har kunnat massera mig, men i morgon kväll så......eller också får jag ringa nån massör. Jag var till kiropraktorn i måndags och tyckte att det blev lite bättre, men igår så slog det till igen...skit!

Men den här ryggen får jag dras med, den har gjort ont sen jag var tolv år...ja naturligtvis inte hela tiden, Men det har blivit en hel del besök hos kiropraktorer och sjukgymnaster. Men tyvärr så är jag lite felkonstruerad så det är bara att acceptera!

Nu på eftermiddan har jag gått här och plockat lite grann, flyttat lite blommor, duschat dom lite och varit snäll! Dom har blivit lite eftersatta eftersom man har en massa i trädgården att ta hand om också.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan lite grann och vila ryggen.

Bay, bay!!


Kommentarer:
#1: Therese

Jo visst är det mormors stickor som används. Måste ju faktiskt vara lite kreativ nu när jag har ett helt lager med stickor och virknålar. Men tror inte att det kommer att bli några fina mormorsdukar, men man vet ju aldrig:)
Ha en skön helg!

Kramar

2005-08-12 @ 08:48:18

I visited your web so many times and I do not know why I keep going back. I guess your drawing and writing are so good, they make me think about life and God. Your work is inspiring

2009-09-18 @ 13:59:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: