*

2006-03-14
20:21:14

Kvällen
Tänk att lite av mina kunskaper kom till användning idag, jag kunde dela ut ett recept på Play-Doh lera. Men det var bra för då kunde små sjuka barn få någonting att göra.

Jag vet va svårt det kan vara att sysselsätta sjuka barn, jag har visserligen bara ett, men han var sjuk en hel del när han var liten.
Det blev mycket läsande, pysslande och videotittande. Tänk när han bröt benet när han var tio år...ingen höjdare kan jag säga!

Det blev mycket dator och Tv-spel. Stackarn det tog tre månader innan benet läkte. Gips i två omgångar och sen en benskena.
När vi tog bort sista gipset var benet helludet...fullt av långa svarta hårstrån. Sonen fick panik...men det ramlade bort ganska så snart. Tydligen kan det bli så, håren slits inte under gipset och det kan växa fritt. Såg onekligen väldigt roligt ut!!

Så om gud förbjude nåt av era barn bryter ett ben så har jag massor med bra tips att komma med. Jag kunde lämna över en hel del av dom för bara några veckor sen när ett barn på jobbet bröt benet.


Kommentarer:
#1: Alexandra

Jag ska nog oxå göra lera till barnen idag...förhoppningsvis blir detta sista VAB-dagen för den här gången. Gårdagen var spyfri, men Tove hade fortfarande lite feber och ont i magen, så hon får vara hemma idag oxå.
Håller tummarna för att inte grabbarna åker börjar spy nu! Emil ska på sin första dagis-utflykt med matsäck, och det vill han förstås inte missa!

2006-03-15 @ 06:45:01
#2: Pyret

Då vet jag var jag skall vända mig när någon av mina bryter benen... :)

2006-03-15 @ 10:31:58
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: