*

2006-03-15
08:42:48

Godmorgon
Nej men ser man på....det snöar! Hur mycket snö finns det där uppe egentligen, helt jäkla otroligt.

Nog om det jag har tjatat så himla mycket om snö. Idag är en ny dag, jag är hemma idag med, men jag tror nog att jag är feberfri, men jisses va sliten man blir.

I morgon hoppas jag verkligen att jag kan jobba, usch dom har slitit nog på jobbet, stackarna! Det är ju bara en dag sen åker jag till Sthl vid fem på kvällen.
Jag ska åka X2000 så det blir att ta en åksjuketablett...hua jag blir så åksjuk av det tåget. Kommer ihåg första gången...jag hade laddat med en god bok, godispåse, jag skulle ha så mysigt på resan.

Men ack vad jag bedrog mig...satt och kämpade hela resan mot illaamående, hemskt! Så vill jag inte ha det den här gången.
Det är skönt att åka tåg för det går så mycket fortare än bussen. Nu är jag framme på 2.5 timme mot bussen som tar drygt fyra timmar.

Köpte biljett för länge sen...då blir det billigt!

Kommentarer:
#1: Alexandra

Jag blir oxå väldigt åksjuk på X2000, jag föredrar de gamla intercitytågen...men de tar ju å andra sidan mycket längre tid.
Hoppas du får en kul och trevlig helg i Stockholm!

Appropå snö, det slog mig häromdan att brevlådan sitter så lågt...Har pinnen den sitter på åkt ned, tänkte jag, men det är ju så mycket snö så "marknivån" har ju höjts...;)

2006-03-15 @ 08:49:25
#2: Pyret

Usch... jag blir också åksjuk. Senaste gången jag var superdålig var på Gotlandsbåten. Myra var 1 år. Åkte själv med henne och det blev stormigt. Jag kräktes HELA vägen till Stockholm medan andra glatt tuggade vidare på sina smörgåsar och läste tidningar... Fast jag var inte ensam om att bo på toaletten. Det var bara synd om Myra som fick sitta förskräckt i sin vagn hela resan.

2006-03-15 @ 10:34:54
#3: Miafia

Stackare, du får tänka på hur kul du får när du kommer fram!

2006-03-15 @ 15:42:23
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: