*

2006-02-14
21:38:51

Snart natti, natti!
Idag har jag varit trött, men det har varit en bra dag! Mina arbetskamrater blev jätteglada för presenterna. Min son fick en halskedja...blev också jätteglad, samt att han blev jätteförvånad över omändringen här hemma.
Han blev ju inte mindre glad när han upptäckte att vår gamla TV stod i hans rum...betydligt större än hans TV.
Han kunde även få jättebra bild från datorn, han laddar ju ner en hel del filmer. Snart tillbaka ska se färdigt Desperate.....i am back, paus ...igen! Dessa tråkiga reklampauser.

Hoppas ni alla andra haft en bra Allahjärtans...jag har ju varit nästan ensam, tänkte att jag och sonen kanske skulle ha ätit nåt gott, men han hade redan ätit när han kom hem.

Hörde att det skulle komma en massa snö igen...åhh så jäkla tråkigt, förlåt alla vinterälskare, men gud vad jag är trött på det här!
Jag vill kunna gå ut på långa promenader när jag kommer hem från jobbet...det blir inte av i den här kylan, i stället sjunker jag ner i ett soffhörn...blir inte mycket vettigt gjort.

Nu ska jag borta tänderna innan pausen är slut...natti, natti!


Kommentarer:
#1: Pyret

Jag tycker om vintern. Gillar att promenera när det är iskallt och knarrar under fötterna. Tycker om sommaren med men det är något speciellt med hösten och första delen av vintern (i slutet tröttnar jag alltid).

2006-02-15 @ 14:21:13
#2: Miafia

Jag är en riktig sommarmänniska, älskar att sitta ute sent på kvällen och ta ett glas vin eller ta ett kvällsdopp på vårat eget lilla ställe.
Vinter är fruktansvärd, det enda positiva är alla ljus man får tända och man sitter och kurar i soffan eller tända en bras...

2006-02-15 @ 15:08:41
#3: Ninni

Mmmm ljusa sommarnätter, ljummet och ett glas vin, kan det bli bättre, bara man slipper myggen!

2006-02-15 @ 15:40:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: