*

2006-02-02
21:12:49

Snart helg!
Jaha då är torsdagen passerad snart, känns riktigt bra tycker jag för i kväll kommer Anders hem...skönt! Han har ju som vanligt varit borta i stort sett hela veckan.

I morgon får jag lämna jobbet tidigt..äntligen. Usch idag blev jag sååå arg, fick så dåligt samvete det var visserligen befogat...men ändå.
Men barnet och jag blev sams igen, jag bad om förlåtelse för att jag blivit så arg...herregud man behöver väl inte bli som en treåring själv bara för att barnet trotsar!

Nu är hon inte tre år utan hela fyra...men det var en liknelse. Men så blir det ibland, man blir arg, jag blir det inte så ofta, men idag fick jag nog en liten hjärnblödning...hmmmm!

Nu skulle jag vilja lägga mig, men jag ska försöka hålla mig vaken tills Anders kommer hem, får se om jag lyckas.

Kommentarer:
#1: Therese

Det är inte farligt, men kan åstadkomma vissa små pikar som "tant" och liknande. Vill man ju gärna undvika så jag skulle nog rekommendera dig att åtgärda detta så fort som möjligt!

Kram

2006-02-02 @ 21:44:52
#2: kattis

Kolla på min blogg, jag utmanar dig på något som du i DIN blogg ska inleda med:

"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i mitt inlägg finns en lista över vilka jag utmanar."

2006-02-03 @ 14:26:17

Great site, keep up the great work

2009-03-20 @ 09:14:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: