*

2006-08-07
19:02:08

Packat!!
Har sonen gjort...vi har fixat det sista idag..pengar och så! Vi läste på Forex att man skulle inte gå till växlingskontor i Bulgarien.

Nu ska vi väl ha lite middag också...det börjar svalna lite utanför dörren...men det är varmt. Och det ska jag bara säga att gå och hosta i den här värmen är inte kul.
Har varit till apoteket och köpt lite meducin...dom hade ingen kuckelimuckmedicin där..Karlsson blev ju frisk av det!

Känns konstigt att min "lilla" pojk ska ge sig ut ensam i vida världen.....det blir kul för dom men lite pirrigt är det allt!

Kommentarer:
#1: Monica

Här er jeg! så herlig o få en reise till bulgaria ,det blir kul får han!

Sorry jeg har ikke värt noen sted på bloggen nesten att tiden ikke rekker till! :-( nå er allt som vanlig full fart!
+ att jeg er lite nere jeg venter så ille på jenta mi hun har värt borte siden 24 mai, på ferie med pappan sin de skulle komme i mitten av juli,sen i sluttet va juli sen denne helgen o nå er det sagt neste helg! jeg prata med henne igår hon längter hem , litt till mig o kompisar så klart!
Jeg viste att det ev skulle bli sånn här det bruker o väre det! Men hver gang tenker jeg att denne gangen håller han tiden ... tji fick jeg!

Jeg kommer snart tillbake håper du har det bra o hosten er bedre ,ellers må du gå till doktorn ,sikkert luninflamation! Det hadde jeg en gang gick i flere måneder, till slutt fick jeg astma medicin over en period , så ble det bra!!
Ikke la det gå så langt! Ninni :-)
klemis fra Monica!!

2006-08-07 @ 20:23:12
#2: Ninni

Nej det lovar jag..jag har astmamedicin hemma det ska säkert gå bra, Hoppas din dotter kommer hem snart..förstår om du längtar!
Kul att höra av dig, kram

2006-08-07 @ 20:46:12

Oj så spännande med sonen som ska åka iväg, förstår verkligen att det känns pirrigt även i modershjärtat:)
Trist och jobbigt med hostan, hoppas att den ger med sig snart.
Varmt ja, tro det eller ej, men idag har det varit varmt här, varma sköna vindar och sol hela dagen. Nu vid 8-tiden var det 25 grader varmt, sanslöst otroligt, det är ju ändå augusti.
Kram på dig:)

2006-08-07 @ 22:30:16

Men Ninni. Han kommer att vara utan dig men inte ensam...:) Oro är mammans lott här i livet:) Nu håller vi tummarna för pojken. Han kommer att reda sig bra det är jag övertygad om.

2006-08-07 @ 22:59:18

Det blir en aning konstigt när barnen är stora, de känns ganska små ändå - men sedan tänker man efter och inser att man gjorde nog ganska lika vad de nu gör. Står på egna ben och har egna åsikter alltså...

2006-08-07 @ 23:07:46
#6: Annaa M

Minns från Bulgarien för några år sedan hur Fritidsresors unga hurtiga reseledare rekommenderade stackars turister att växla pengar inte på plats där vi bodde utan i den lilla staden intill där man också kunde köpa billigt guld. I den lilla staden låg växlingskontoren tätt och lockade med skitbra kurs, sen tog de ut hutlösa växlingsavgifter så det blev mycket dyrare än att växla på det vanliga sättet, i hotellreceptionerna. Undrar varför de där blåsta tjejerna forsatte tjata om de där kontoren. Var det aldrig någon som upplyste dem hur det verkligen var? Eller var de betalda av maffian som förmodligen ägde alla kontoren? Guldet? Blev förstås de flesta lurade på också... Men stensäkert var det i alla fall då att växla på hotellen. Fast nu finns kanske leva i Sverige. Inte det utmärkta vinet alltså utan valutan.

För övrigt får grabben det säkert roligt. Vi slutade åka dit av två skäl; maffian och det vilda festandet bland nordiska ungdomar.

2006-08-07 @ 23:33:32
#7: Anna

Go´morron Ninni...

2006-08-08 @ 06:13:22
#8: Ninni

Han får det säkert jättebra!

Annaa....det är just det med festandet..jag har varnat. Usch för maffia!

2006-08-08 @ 07:13:12

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2008-01-10 @ 09:55:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: