*

2006-04-03
08:00:18

Svullen man!
I nat konstaterade han att det nog kommer från en tand....han var hos tandläkaren för knappt en månad sen, inga hål.
Nu har han fått en tid klockan tio...stäm dom för felbehandling sa jag, det är ju mysko att en inflammation kan komma så snabbt när det inte fanns några fel!

Hoppas nu att han får bra hjälp, jag har min "roliga" tarmundersökning den här veckan...Gulp, vill inte.

På hela onsdagen får jag inte äta en endaste matbit, bara dricka klara drycker. Nu får jag inte äta fiberrik mat...inte så lätt kan jag säga.

Ha en bra dag allihop, kram

Kommentarer:
#1: ULLiS

Hua, det är så otrevligt med inflammationer, gör ju så ont med. Hoppas att dom kan ordna till det nu då. Å stackars dig, låter ju inte särskilt kul det där inte. Men om man ska få hjälp måste man ju..det kommer att gå bra! Aldrig kul när man inte är pigg, själv ska jag leva på vatten och hårdbröd ett tag. Läste att nässelutslag blir värre av typ yoghurt och allt med färgämnen i...kunde dom ju kanske ha sagt. Vilka miffon. *grr* Jo, det är faktiskt positivt att göra om sin sida som man vill ha den! Tack för att du hittade nåt åt mig. :) Ha en bra dag och ta hand om karl´n din. :) Kram

2006-04-03 @ 08:11:55
#2: Pyret

Angående din fråga om hirs!
Hirs är ett mineralrikt sädesslag som bl a innehåller fyra gånger mer järn än råris! Man använder det istället för potatis och pasta och används som ris.

Hoppas det blir bättre med Anders tand. Jobbigt för dig att inte kunna äta vad som helst. Men det är ju som tur är övergående. Undersökningen kommer gå bra!
Kram!

2006-04-03 @ 08:23:04
#3: Nalle

Hoppas din man får hjälp nu. Man kan ju inte gå omkring och se ut som en hamster utan att det är något.
Tarmundersökning...hm..låter inge vidare.
Styrkekram Nalle

2006-04-03 @ 13:57:37
#4: malin

det fixar sig med undersökningen. folk måste ju ha överlevt förut.. det går bra ska du se. kram.

2006-04-03 @ 18:58:40

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2010-12-06 @ 12:36:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: