*

2006-04-27
16:44:47

Jobbdag slut!
Nu har man "bara" allt hemma...det märks att jag har jobbat mycket den här veckan, allt ligger strött överallt här hemma!
Får se om jag orkar ta itu med det...sen!

Nu har jag varit hos doktorn, det gick väl bra, jag hade lite förhöjt blodtryck och eftersom det ligger i familjen så ska det tas lite prover, nu var inte labbet öppet så jag kanske går dit i morgon bitti!

Det togs även EKG...det var bra...vilken tur!
 
Barnen på jobbet har börjat bli rejält snoriga och griniga nästan allihop.
Två var hemma idag, två skickade vi hem...ingen feber men allmäntillståndet var inte bra. Ena pappan sa ja är det ingen feber i morgon så kommer vi...nja sa vi det är nog bra om hon får vara hemma, vi kan inte gå och bära på henne hela dan....lite suck men han förstod!

Det är ju så vi har ju arton barn att ta hand om, vill någon bli buren hela tiden, ja då blir det svårt att räcka till!

I morgon var det meningen att jag skulle ha slutat tidigt....men det körde ihop sig så jag kör en eftermiddag till....det är ju tre dar ledigt sen.


Kommentarer:
#1: Pyret

Jag får maila dig om när vi åker!

2006-04-27 @ 17:22:03
#2: ULLiS

Hej! Jag har fått tillbaka all skit igen. Feber, utslag, mm. Va till läkaren så nu har jag fått en remiss till pricktest mm iaf. Är så jävla less på det här nu. Hur har din dag varit då? Kram

2006-04-27 @ 17:35:46
#3: Eve

Ja! jag är jätteintresserad av det så kopiera det gärna åt mig. jag har fått tid hos en läkare på lör. Kramis

2006-04-27 @ 18:08:23

det är konstigt tycker jag de som inte vill hämta sina barn om de inte är jättesjuka. eller de som lämnar sina barn fast de är sjuka.. de var ju bara "lite sjuka ju" eller "magsjukan är nästan över".

2006-04-27 @ 19:41:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: