*

2006-04-28
07:52:31

Fredag
Hade tänkt att ta en riktig sovmorgon idag...men kvart i sju hade jag sovit färdigt! Börjar nämligen inte förrän vid halv tio.

Ja då kan jag väl gå här och skrota, duscha länge, läsa tidningen i lugn&ro. Idag är det strålande sol, hoppas det blir det i helgen också, har inte kollat nåt väder.
Ska ta och göra det på Aftonbladet.

Klippte tånaglarna för en stund sen..jag min klump lyckades klippa lite för mycket på lilltån...aj, det blöder. Nu kommer den att göra ont...så klantigt!
Men mina lilltånaglar är sååå små så det är svårt att träffa rätt. Jaha nu vet ni det också!

Tänka sig på måndag är det första maj, svårt att fatta, jag fick Novairs katalog på posten igår, det var massor med bra erbjudanden...då läser jag att dom gäller bara till femtonde maj. Ja men tocken skit varför skickar dom den lappen till mig då...vi åker ju den sjuttonde?

Fast å andra sidan är det väl storutskick på sånt där nån åker väl före mig antar jag.

Kommentarer:
#1: Alexandra

Härligt att ni har sol, här spöregnar det...:(
Ha en bra dag!

2006-04-28 @ 08:06:42
#2: ULLiS

Men det är ju så härligt att kunnata det lugnt på morgonen. :) Här spöregnar det så va glad för din sol. :) Tänk att ni ska ut och resa, jag vill också. Guu va härligt ni komemr att ha det. Hur länge blir ni borta? Det kommer ju att va jättekonstigt att inte läsa dina inlägg på ett tag. Man är ju van det nu juh. HIhii.. Ha en bra dag! Nu ska jag äta frukost. Kraaam

2006-04-28 @ 09:21:11

Really great site man!!

2009-03-26 @ 08:35:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: