*

2005-09-05
17:20:25

intensivt...
...är vad det har varit idag, han knappt sitta ner och äta, så nu är jag lite trött efter en lååång dag på jobbet!Det var sexton barn på jobbet idag, låter kanske inte så mycket, men gör gärna ett studiebesök vid strax före tio när alla ska städa och sen äta frukt.
Städningen tar sin lilla tid, dom här små drar fram fortare än man hinner blinka! Och att städa är ju inte så himla kul.

Sen när alla har kissat, alla som har blöja har fått ny, skor och jackor på sen ut, då kan man pusta en liten stund till alla små vill gunga, i och ur gungor, det gör ont i armarna efter ett tag.

Ja så ska det lagas mat, dukas och så småningom äta, efter det är det vila, tyst i en timme...skönt! Då är det ganska skönt att stå i köket och ta disken.
Ja sen är det ut igen, sen ska alla småbarn väckas, jobbigt att lyfta dom från madrasserna...vill inte vakna riktigt, gosa en stund i knät, knappt så knäna räcker till.

Leka en stund, dax för mellanmål, duka igen och diska igen. Ja sen går man väl ut igen, barnen börjar gå hem, vid halv fem är det ganska lugnt då kan man röja lite, slänga sopor och förbereda inför morgondagen, det kommer ju en frukost också!

Ja så här håller det på dag ut och dag in, snart så börjar vi gruppverksamheten, bara alla inskolningar är klara. Det ska bli kul, då blir det lite annat!

Ja och så kommer ju vintern med alla kläder som ska på så fort man ska ut, det är ett slit. Tur att barn är små härliga varelser annars hade jag aldrig stått ut i 26 år!!

Bay, bay

Kommentarer:
#1: eve

tur att det är ditt kall eller så, jag orkar knappt stå ut på ett dagis. visst kul en dag eller så, men sen blir det jobbigt. phew. kram

2005-09-05 @ 19:36:21

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.

2008-10-10 @ 09:21:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: