*

2005-10-12
09:17:22

Frukost avklarad!
Jag har även tonat håret, har jag funderat på i några dar men inte kommit till skott! Hoppas det blev bra har inte kollat ännu.
Ska väl strax göra det för om en timme ska jag vara på jobbet, det är skönt att börja sent man kan sova till halv åtta gå upp i lugn och ro och dricka kaffe.
Läsa morgontidningen, äta frukost, duscha och bara ha det lugnt och skönt. Fast på slutet brukar det ändå bli lite stressigt för jag har tagit det för lugnt.

Fast å andra sidan har jag hunnit med att ta rätt på tvätt, då slipper jag det i kväll, och diskmaskinen är igång också.
I kväll ska jag till en fd kollega, vi ska ta en lång härlig promenad, det var meningen att jag skulle träna Pilatus, men jag trodde att min väninna fortfarande var förkyld, men det var hon inte så hon blev nog lite sur på mig.
Fast hon kan ju inte alltid lite på att jag kan köra, har tänkt att byta gym det här ligger alldeles för långt bort!

Nej dax att sätta fart!

Kommentarer:
#1: eve

vart tränar du pilatus?? & vart gymmar du? varför inte gå på friskis? eller du kanske gör det. ni får väl turas om , det är väl det vänner är till för. När jag kommer hem ser jag framemot att få träffa dig & gå en promenad & sen fika ihop. vill komma hem till dig! vet ej dock när det blir hemfärd, men jag hoppas på snart.
Hitta du nån pilates boll då?? kramar!

2005-10-12 @ 09:29:12
#2: Bibi

Jag tycker du ska byta till Friskis, det måste bli närmare för dej. Inte är det väl meningen att du ska anpassa dej efter Birgittas behov bara för att hon inte har körkort. Ni är faktiskt två personer, fast ibland tror man ni växt ihop. Du får ursäkta kritiken, men jag tycker så.
Kramar Bibi

2005-10-13 @ 10:04:58
#3: Ninni

Till Bibi....nej vi har inte växt ihop, men hon blir lätt lite sur om inte jag kan köra.
Det hörs och märks, då blir jag tjurig också...det kvittar hur man än vrir och vänder har man rumpan bak..eller hur!?

2005-10-13 @ 16:51:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: