*

2005-11-03
21:46:01

Jaha ja!!
Men hallå...var tar tiden vägen??? Nu har snart en hel vecka gått igen! Antar att i stort sett alla tycker att tiden bara rusar iväg...eller!?

Och ve och fasa mindre än två månader tills det är Jul...gulp. Ja, jag vet många tycker att det är hur mysigt som helst.
Ja jag kan hålla med om att ta fram adventsljusstakar är mysigt i höstmörkret, julskinkan smakar underbart när den är nykokt och ljummen.
Varm glögg i adventstid...när man värmer upp uterummet tänder massor med ljus är också härligt...men, men resten kan faktiskt kvitta!

Och om nån bara kunde tala om för mig varför jag känner sån ångest för jul så vore jag tacksam!

Nu ska jag sova, kram på er alla.

Kommentarer:
#1: Therese

Har faktiskt ingen aning varför du är så anti julen. Förmodar att du har rannsakat ditt förflutna för att försöka hitta nåt som kan ha med det att göra. För du har väl inte alltid kännt så här? Jag tycker att det är mysigt med jul, sen kan jag bli trött på den hysteri runt julklapparna. Visst är det roligt att slå in paket och göra dom fina, men med tre tonåringar så är det ursvårt att få dom nöjda, tyvärr! I år blir det sparsmakat med paket.
Kanske beror din olust på att ni ofta har varit själva eller? Äsch jag vet inte, skickar en drös med kramar och pussar!

//Therese

2005-11-04 @ 11:45:32
#2: Bibi

Det är nog som Therese säger, ni har ju ofta varit ensamma. Vi tycker ju istället att det varit skönt när vi varit det, fast vi är ju å andra sidan fler i familjen så vi blir ju några stycken iallafall.
Ska bli spännande att fira jul i Falun i år, vi ska bo på Scandic, det är faktiskt skönt med egen "kuppe".
Jag har haft några toppen dagar hos Evelina den här veckan, men det är jobbigt att lämna henne.
Kramar Bibi

2005-11-05 @ 12:34:13

Hello, This site is a brilliant idea!

2009-05-12 @ 09:24:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: