*

2005-07-31
10:19:25

Söndag!

En vecka kvar att ha semester, jisses vad det visslar iväg, i början tycker man att man ska vara ledig en evighet.

Men som sagt en vecka kvar, den ska jag njuta av! Igår hade vi en mysig kväll, det blev bad i badtunnan, grannarna kom med sina två barn.

Den lilla är bara två år och ett riktigt charmtroll, han hade hur kul som helst...ja simmar, ja simmar sa han hela tiden.

Sen var han tvungen att gå upp flera gånger för att rensa tunnan på skräp, han hade varit med mig på eftermiddan och såg hur jag gjorde...det lärde han sig snabbt. Han höll på hur länge som helst, vi hann även med på eftermiddan att mata "pitten" i dammen, ja för dom som inte förstår barnspråk så betyder det fisken.Ja sen vattnade han blommorna, fast vattenkannan var bra tung.Han åt lite glass, drack saft, plockade av alla "bubbarna" i trädgården. (det är smultron!)

Han ville inte gå hem kan jag säga, vi har kul ihop han och jag. Hans syster är också härlig, hon är snart tio år men henne ser man inte så mycket av, hon är mest med kompisar hela dagarna.

Efter bad kröp vi upp i soffan och kollade Tv en stund plus att vi glufsade i oss en massa lakritskonfekt...aj, aj min mage!

Att man aldrig lär sig! Och vad ska hända denna "vackra" dag måntro, ja jag har bestämt mig idag ska det städas. Tänk vad skönt när det är klart och jag kan njuta av min sista ledighet utan att tänka på såna tråkigheter.

Over and out!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: