*

2005-08-27
12:02:15

Hjälp!
I kväll ska jag på fin middag och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...typiskt mig! Köpte en ny klänning för ett tag sen, men den vill jag inte ha, känns lite för kallt nu!
Jag vet att jag ska ha ett bar svarta byxor på mig, men upptill?? Jag var ner till klädaffären på Skoghall, brukar kunna vara en räddningsplanka, det är dyrt men mycket som brukar vara snyggt.
Brukar ja...nu fanns det inget i festkläder, skit också!

Detta betyder att jag kanske måste åka till stan, har jag ingen lust med, ska botanisera bland mina kläder och se vad som finns...antagligen kommer jag att bli galen!
Inte nog med det jag håller förmodligen på att få ett munsår, har jag aldrig haft i hela mitt liv, men det sticker och svider. Jag var till grannen och fick Anti, får se om det hjälper. Sååå himla bra att det kom just idag, den där salvan ska ju sättas på var fjärde timma...undrar om man kan ha läppstift på sig?

Nåja, min man är duktig han putsar fönster, behövdes kan man säga blev en enorm skillnad. Undrar om jag ska hjälpa till lite??

Garderoben var det ja, och raka sig lite här och där, fixa håret...behövs det en toning måntro...herregud vilket sjå, Anders sätter på sig kostym..klart!

Bay, bay!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: